Месецът на любовта дойде, а ЮНЧЕТО в нас расте (Тема 5 - 2021)

• 50 368
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз сега гледам снимки на каката, тя е края на юни - на всички е с бодита къс ръкав, роклички и голи крачета. Само на няколко е с дълги бодита и сме на планина/река. Имайки предвид, че ще ползвам същите дрехи най-много да завивам новото бебе с някоя лека пелена отгоре. Юни последните години е дъждовен и хладен, ама не мисля да се запасявам особено.

# 256
Шеф мама, честита изненада!
Виким, полезна информация споделяш.

# 257
Благодаря, момичета Heart

Чери, да, първото ми дете е момиченце, а аз още с нея си мечтаех за момче, та ето, че ми се сбъдна и моята мечта Heart
На първата ФМ АГ каза 70% момиче, на следващият преглед беше седнало по турски и не се виждаше, обаче днес Вецев беше категоричен- 100% момче. Радвах се и преди, но сега не спрях да се хиля Grinning

# 258
Аз преди малко се връщам от преглед при АГ. Каза, че имам завишено количество околоплодни води, което леко я смути и ме праща на изследване за гликиран хемоглобин. От прегледа не водя аномалии при плода, каза че изглежда нормално, но повишеното количество околоплодни води се свързвало или с гестационен диабет, или с аномалии при плода.
Предната седмица в понеделник бях на ФМ, но там не ми споменаха за проблем с водите...
Някоя сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Притесненията ми са да не би да има някаква аномалия, която не може да се установи от ултразвук...

# 259
Здравейте, момичета, след ФМ съм и да се отчета, че всичко е наред, а моето момиче се оказа 100% момче Grinning Още не ми се вярва, а тъкмо онзи ден една приятелка ми даде роклички Grinning

Шеф мама и ние бяхме момиченце до 17 седмица. После си показа съвсем ясно, какво е криел господина 🤣. Да са ни живи и здрави, ще си играем с колички и динозаври

# 260
Здравейте, момичета! Радвам се хубавите новини, които споделяте! Това със смяната на пола звучи забавно отстрани, но сигурно наистина си е шок за бъдещите родители 🤯
Аз пък да се "похваля", че от днес съм на клексан 0,4 (не намерих фракси) 😒 сложих първата днес на обяд. В четвъртък на доплер да видим кръвотока. Дано всичко да е наред до края 🙏

# 261
Браво за добрите новини момичета! Аз обичам динозаври и моите принцески няма да бъдат подминати от тази вълна хаха.
Vanchest, дано терапията върви добре. Аз броя дните и подсъзнателно с тях и оставащите инжекции.

# 262
Браво за добрите новини момичета! Аз обичам динозаври и моите принцески няма да бъдат подминати от тази вълна хаха.
Vanchest, дано терапията върви добре. Аз броя дните и подсъзнателно с тях и оставащите инжекции.

И аз съм така с дните и инжекциите Smiley

# 263
Ванчест, то фракси вече няма, само клексан се намира.
Джеси и аз така си ги броя, ама аз броя още колко трябва да купя и кога, че като ми намалеят и почвам да изпада в паника длаи ще намеря.
JD, дано да не е нищо сериозно!

# 264
Аз все още имам фраксипарин, но много ме плаши смяната с клексан. Ако може да споделите как се чувствате след смяната, вярно ли е че има по-малко проблеми (синини, подуване, сърбеж). Мен много ме мъчат инжекциите....

# 265
Миналата бременност бях на фракси и имах синини, зачервявания, сърбежи, подувания и продължиха 2 месеца след раждането. Сега започнах директно с клексан и нямам нито едно от тези оплаквания. Чувала съм че като се сменят може да отнеме време да минат тези странични ефекти, защото тялото вече се е раздразнило.

# 266
Аз съм и на 2те,почнах с клексан (болеше ме повече от фракси предната бременност, станаха ми бучки веднага ). После си карах на фракси, обичайните топчета. Сега ги въртя, ама фракси имам още 15тина инжекции и край.
Аз не намирам особена разлика, освен че на клексана са ми малко по-болезнени вкарването на иглата, ама не им еотдавам голямо значение. Топчета имам и от двете, сини и скоро не са ми излизали.

# 267
Много се радвам, че стигнахме в по-напреднала фаза, че да мислим за дрешки Simple Smile Аз трудно се контролирам да не правя един куп покупки още отсега. Миналата седмица случайно попаднах на едни готини пижамки със ципчета и ги купих, понеже трудно се намират такива. Обикновено почти всичките са с копчета.

От 2 дни ме измъчва въпроса с диастаза реакти. Имам признаци за леко разделяне на мускули около пъпа. Проследяващата лекарка почти нищо не ми препоръчва - така или иначе ми е забранено да вдигам над 2 кг. Четох за медицински колани поддържащи коремната и стена и поръчах един. Поръчах и от кинези лепенки. Някои от вас има ли същите притеснения.

Качила съм 3.5+ на 22 гс. Не е толкова малко Simple Smile Аз се радвам, че вече имам повече апетит и изяждам стандартни порции.

# 268
  • Варна
purplesky, може ли да споделиш за пижамките с цип от къде са?

# 269
purplesky, може ли да споделиш за пижамките с цип от къде са?

От H&M Simple Smile рекламираха промоция на бебешки пижами

Общи условия

Активация на акаунт