Отговори
# 165
Керем е харесал снимката

# 166
Пълна мобилизация тече в момента. Дори и от страни, които никога не са влизали в тренда .. Simple Smile

Текиленото парти довечера  се очертава да е страхотно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 167
Аз ще имам гости, но ще гледам редовно какво пишете и ще се включвам да гледам и епизода 🤯😇

# 168
  • София
За хаштаг на епизода залагам “мразя те, Серкан Болат”. 🤘🏼 Според мен е напълно постижимо да направим 1 м споделяния на хаштага. Много сме, силни сме!

Наистина не ми се иска да претупват историята с амнезията - има много хляб в нея, поне за 5 епизода, нито да заметат под килима постъпката на Селин и да избелят образа й, или да ни спестят разкаян Серкан. Личи си, че се лутат между жанровете. Но след тежък и драматичен епизод като 29-ти, струва ми се, че много бързо се връщаме към ромкома. Да видим довечера как са го измислили. Наистина искам достоверно разказана история и без да препускат през събитията. 😉

# 169
От Анъл

От Нилайко

# 170
За настроение Wink
https://twitter.com/i/status/1357999612821336065
В Тик-Ток върви информация, че Керем ще пусне лайф в късния следобед. Не се споменава час...

От Фокс:
Bu akşam işler karışıyor. - С Гугъл (Тази вечер нещата се усложняват)

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 14:19 от mi_si

# 171
На новата снимка ми прави впечатление, че Серкан е с полу облечено/съблечено палто, а костюмът му изглежда много по-светъл, отколкото във втория фрагман... Иначе можеби се поздравяват с Еда за годежите - саркастично, разбира се. Няма да е истинска целувка това, а само допир на бузите, според мен.

--------
Самопоправям се. Това зеленото е Селината зад него, а не е палтото му. А светлото нещо, което мислех за сакото му, всъщност е палтото му. Някакво мозъчно затъмнение ме е хванало Joy

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 14:36 от super_katia

# 172
# 173
  • Кърджали
По някое време ще има лайф. Керем го е писал в Туитър. Силно се надявам този път да спази думата си
Грешка, не го е писал той. Подлъгах се

# 174
Цитат
Не ми се иска изобщо да прерупат историята с амнезията.
Hug
Грешката е вярна! И на мен не ми се иска. Да рупат краставици или ядки. Stuck Out Tongue
А иначе мисля като адашката за снимката.

# 175
С Гугъл - "сърцето не забравя"

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 15:09 от mi_si

# 176
  • Кърджали
Али, честито, позна
Сърцето не забравя...

# 177
Само за 5 мин. и вече сме в тренда на Бразилия Wink

# 178
Дано се справим с хаштага! Много искам да подобрим рекорда!

Нашичките са много усмихнати.. ❤

# 179
Към 15.10 бг. време

Общи условия

Активация на акаунт