Отговори
# 465
Селин, като спомена сватба и Серкан рязко го заболя главата, и му стана лошо Joy тази няма никакво самоуважение ..

# 466
Нямам търпение да стигнем до сцената от снимката на Еда и Серкан с усмивките и милването Blush
Накрая да не направят двойна сватба и заради това да е милването 😆
Едни на други ще са си свидетели и се "радват" на новината...

# 467
  • София
Наистина ми е жал за Селин. Как се радва на трохички... Мъжът, в когото е влюбена, й даде пръстен без капка емоция и желание, тя си го сложи сама, отгоре на всичко целувките са само по бузите... 😢

# 468
Не знам какво е станало в епизода преди това, дали Дениз и Еда са са разбрали вече за годежа, но ако е игра ще е много тъпо от страна на Дениз да приеме, знаейки, че Джерен е влюбена в него....

# 469
Добре, че е Мело да предложи тази рокля. Браво на нея, чакаме сцената вече.

# 470
Залагаме -  ще си спомни ли? За мен не всичко, но вече ще бъде наясно с любовта си. / и ще го напиша - с каскета ми прилича на Владимир Илич Ленин/

# 471
  • София
Ех, тази Мело! Последните епизоди все оригинални идеи дава! Тази идея за жълтата рокля от фиктивния годеж от нея дойде! Браво!

Но .... сценаристите продължават според мен да съсипват образа на Айдан!

# 472
  • София
Може да е от спонтанните реакции на Еда?!
Не знам какво е станало в епизода преди това, дали Дениз и Еда са са разбрали вече за годежа, но ако е игра ще е много тъпо от страна на Дениз да приеме, знаейки, че Джерен е влюбена в него....

# 473
  • Кърджали
Май Дениз там ще разбере че е предложил брак на Еда Simple Smile

Г-н робот не дойде ли
Според мен заедно с  паметта загуби и професионализма си

# 474
Май Дениз там ще разбере че е предложил брак на Еда Simple Smile

Ще я подкрепи.

# 475
Бай Робот ли го нарече Дениз? Joy

# 476
  • Кърджали
Е то оставаше да каже - не не , нещо има грешка
После насаме ще се  доразберат
Сега Джерен не събира кураж да каже на Еда че е влюбена в Дениз. И Еда като изтърси това за годежа , двете ще се скарат

Еда сси го представя това предполагам....Че Серкан се извинява и казва че е влюбен в нея...че я помни...
Естествено....
Пфу...

# 477
  • София
мечтите на Еда...

# 478
Да, не е истина за съжаление Cry
Ако не бяха дали снимката с ухилената до уши Селин, можеше и да повярвам Confused

# 479
Ееее каква е тази цветна фантазия?! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт