Отговори
# 90
  • Кърджали
В Антталия Серкан вече беше доста хлътнал, не си го признаваше и на себе си, но определено изпитваше огромен интерес. Вечерта когато гледаха Персеидите си беше точно влюбен мъж.. Само дето пътянот сърцето до мозъка е малко дългичък...

# 91
Той и сега изпитва нещо към Еда без да го осъзнава но натиска от страна на Селин го възпира да се отдаде изцяло на това чувство

# 92
Роклите са почти еднакви , стоят и прекрасно на Бамби . Не съм забелязала да е напълняла , но и да е - по добре ,че през лятото беше доста кльощава , а да е толкова слаба на тяло не отива на кръглото и като луна лице . Сега е перфектна .Керем го е забелязал , а Серкан още не , като се събуди ще има много да го боли главата като се сети как се забърка с предателката Селина проскубаната кокошка Joy

# 93
Първата рокля е с "фалти" в полата, а втората с цял волан. Корсажът изглежда еднакъв.

# 94
# 95
  • София
В Инстаграма някой е решил да се прави на "информиран" източник и взел, че качил някаква измислена новина за скандал на сета между Керем и Ханде, та чак се стигнало до спиране на снимките. При което Керем е отговорил подобаващо с:   BULLSHITNEWS, а Ханде съответно също го е ретуитнала.

"Героят влезе между Ханде и Керем. Твърдеше се, че дуото, което известно време е  щастливо както в личния, така и в бизнес живота си, се е сбило на снимачната площадка. Причината за тази битка, която е достатъчно голяма, за да спре сета, е въпрос на любопитство."

Ей, голям мерак да ги скарат и разделят      

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 23:50 от БлагаВест

# 96
Здравейте , момичета , вижте този клип. Това е ръката на Ханде според мен. Има пръстен ? Ама на лявата ръка , това не беше ли след брака? Съвсем ме побъркаха тези хора Joy
https://mobile.twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1357742197332996097

Чакайте , чакайте , редактирам се, не е Ханде, има татус JoyJoyJoy

Честит рожден ден, Нинка! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана. През текущата година да имаш повече време за любимите си хора, за гледане на сериали и за четене на книги Blush

# 97
  • Пришълец
Мики, в първия момент ме хвърли в размисли, но и аз забелязах татуса. Не е тя Joy

И нещо забавно

# 98
Татуса и, ако имате предвид звездата не е ли на дясната и ръка ????

# 99
Аз 3 пъти го гледах, докато го видя Joy ама много прилича на нейната ръка и със същия син лак , с който сме я виждали вече. Явно е жена от екипа, защото никоя от нашите няма толкова голям татус на ръката Joy
Като стана дума все забравям да ви питам дали сте забелязали , че Пъръл и Лейля имат татуси и двете на китката на едната ръка Thinking не ми се рови за снимки сега Joy

Габи, на самото клипче не е Ханде/Еда, защото има голям татус на ръката , вижда се към края на клипа и е малко като сянка/отражение и не го видях от първия път Joy

# 100

Керем усмихнат до уши 💚 от продуцентите е тази снимка.

# 101
Голям сладур е на тази снимка.

# 102
Дружки мили, благодаря ви за хубавите пожелания Heart Eyes

# 103
  • София
Много хубав мъж е Керем. 😍 И усмихнат, и сериозен. Пу-пу!

Керем усмихнат до уши 💚 от продуцентите е тази снимка.

# 104
Керем е като голямо палаво дете Stuck Out Tongue

А сцената от фрага, в която Еда замеря Серкан с дрехите отгоре много ми напомня на началото на No. 309 и веднага ме напушва смях Joy Там всичко вървеше отзад-напред, т.е. започнаха с детето Laughing Да видим нашите дали ще се отчетат и дали Еда ще вика: "Направил си ми нещо и нищо не помниш" Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт