Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 29 376
  • 737
  •   1
Отговори

Туба в Facebook:

Туба в Instaram:

Туба в Twitter:

Туба в You Tube:

Темите досега:

[

С пожелание за приятни минути в темата!

# 1
Здравейте и честита ни нова тема!
Тъкмо в седмицата на рождения ден на нашата любимка!
Благодаря, Рина!

Днес има  новини, макар и оскъдни.
От екипа на ДА 3 публикуваха тази сн.

Снимката е от Барселона, и зарадва много испанките! Очаква се новия сезон да започне от там.
Бирсен публикува новина, че Кенан И. се завръща на екран с нов сериал „Аби“
 #Kenanİmirzalıoğlu се завръща на екрана.
📌През последните месеци писах, че са водили разговори. Тази сутрин беше сключено споразумение. Известният актьор #OGMPicturres се споразумя за сериала #Abi, за който преговаряше с #atv. Сценаристи са Ейлем Джанполат, Дениз Гюрлек, Мелих Йозйълмаз и Мелек Севен…
Понякога семейството е най-трудният изпит в живота на човека. Мъж, който преди години се е отказал от семейството си, сега, години по-късно, като успешен лекар, ще бъде подложен на същия изпит; животът ще го принуди да направи избор между семейството си и съвестта си.

Притеснителното в случая, че е в продуцентската фирма, с която и Туба работи - OGM Picturres, а и СЦ е приятелката на Туба - Ейлем Джанполат, същата, която я убеди да снима ДП. Страх ме е, че Туба няма да може да ѝ откаже и ще се върже на ТВ сериал с Кенан, което е мечта на турските ѝ поклонници, но не и моя! Rage
Нямам нищо против актьора, но не искам Туба отново в мъжки сериал. Надявам се, че слуховете за  преговори по този или друг ТВ проект да не са верни!

Мина времето да следя всяка седмица сериал, сега предпочитам платформите, гледаш накуп и или повтаряш, или отминаваш... Stuck Out Tongue Winking Eye

Туба препубликува в ИС публикация на Ахмет Мюмтаз Тайлан за подкрепа на близките на загиналите в пожара в хотел Grand Kartal.

Излезе още едно видео от мероприятието на Картие, ето част от него като гиф.

Публикацията е на Мохамед Ал Турки. Ето цялото видео.
https://vk.com/clubtuba507?from=groups&w=wall-63875573_243643

Лека нощ!

# 2
Добро утроо!

Имаме си нова прекрасна тема!Още вчера я видях!
Ринка ,благодаря!

Връщам се към написаното от Снинова в старата тема.Сериалът, за който споменаваш е ''Плен''.В момента го дават по БТВ следобяд от 15 ч. до 16 ч. и аз го гледам докато навън е жега.Актрисата е мароканка.Пусна се слух,че актьорите са започнали връзка и съпругата на ГГ-Дженк Торун/Орхун в сериала е поискала развод.Той има голям син почти на възрастта на мароканката.Видях снимка наскоро от дипломирането му с баща си.
За статията,която Канти пусна и аз пия кафе на капсули,когато съм при дъщерята.В къщи имаме друг вид кафеварка.

За сериалът с Кенан Им. срещнах инфото.Него го спрягаха и за др. сериал по сц. на Сема Ерг. и реж.Али Билгин(които направиха ''Присъда'' с висок рейтинг 3 сезона).Явно Ейлем Дж. която преди работеше саедно със Сема му е предложила др.проект.Ще видя,коя ще е гл.героиня и може да го гледам.

Желая ви прохладен ден!

# 3
Здравейте и от мен в новата тема.
Дано имаме много материали и да си я изпишем с удоволствие.
Супер новина сте донесли. Все пак ще има снимки в чужбина и то къде- в Барселона. Много ми е любим този град.
И има чудни места за снимане. Да видим ще има ли някаква информация и снимки от там. Може да е в двете градчета, които бяха съвсем близо до града, където бяха Туба и Нуран.
И аз не искам в този нов  сериал да участва Туба. Дано са само фенски мечти.

Хубава вечер и пийте много вода Heart
Някой отброяват, колко остава до РД

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 19:01 от sninova

# 4
Привет, момичета и от мен в новата прекрасна лятна тема!

Ринка благодаря ти за поредното уютно местенце, което си ни подготвила. Да се надяваме да има изобилие от хубави новини, с които да я изпълним! Hands Pray

Линка Hug, Злати Hug, Снинова Hug благодаря ви за споделеното
И на мен много не ми се иска Туба да участва в сериал, /което не вярвам да се случи Hands V/, но ако стане - ще я гледам естествено. А и емоцията от снимките, подсказките и т.н....все неща, които са ни са се случвали доста отдавна  

Направих по-пълно гифче на Туба от видеото, което Линка беше сложила

Лека и спокойна нощ!

# 5
Добро утро,момичета!

- Чай или кафе?
- Море! 🌊🌊🌊

Благодаря ви за споделеното от вчера!
Надявам се днес да се появи нещо ново за РД на Туба,който е утре!
Нали при тях поздравите започват от предния ден!

Слънчев и усмихнат ден ви желая!

# 6
Добро утро, момичета!

Злати Hug

От снощи до този момент няма нещо ново от и за Туба Relieved Но пък подготовката за утрешния РД вървят с пълна пара в ТТ/Х 

Понеже няма да съм на линия през почивните дни затова днес наминавам в необичаен за мене час за да пожелая на нашата любимка да има един незабравим РД утре. 
  А и както Злати е отбелязала комшийте поздравяват от предния ден Blush
Пожелавам  на Туба, момичетата и родителите й крепко здраве , да е много щастлива, да има любим човек до себе си, както и  творческо дълголетие, за да радва всички нас с нови прекрасни стойностни филми и сериали! Hands Pray

Феновете са нетърпеливи да видят д-р Ада в 3 сезон на ДА

Пожелавам ви прекрасни и лежерни почивни дни. И стойте повече на сянка с бутилка вода до себе си! 

# 7
Здравейте!

Искаше ми се да се изредим всички в новата тема, преди да повторим, но Вичи се загуби и не стана.
Затова пък започнахме поздравленията!
Много лично щастие на Туба и семейството ѝ, много нови и все така супер успешни проекти! Много световни награди, тя напълно ги заслужава, защото е толкова неординарна и талантлива актриса, че няма безразлични към нея! Или я обичат, или... не я обичат! Joy

А и ИИ не спи, а твори!

Леле, ще вземат Туба в „Игра на тронове“! Joy
И по-голяма сн от Барселона

И с новия партньор си отиват... Stuck Out Tongue Winking Eye

Като всички и аз чакам с нетърпение доктор Ада

Имайте хубав следобед!

# 8
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

РинкаБлагодаря за новата тема.

“Харесва ми да слушам, но не думите.
                             Харесва ми да слушам погледите, жестовете.
                             Харесва ми да слушам Душите на хората...“

Приятен следобед,дами

# 9
Здравейте дами и благодаря за споделеното.
Остават часове до празника на Туба. Започналите сте с поздравленията , освен и аз да се присъединя към тях.

Към момента, нито Туба е споделила нещо, нито все още феновете са толкова активни с поздравителни постове.
Хубава вечер!

# 10
Честит рожден ден на нашата талантлива любимка Туба!

Отново ѝ пожелавам здраве,  лично щастие на нея и семейството ѝ, много нови и все така супер успешни проекти! Hands Pray

Убеждавам се, че феновете на Туба имаме горе-долу подобен поглед...

Лека нощ!

# 11
Добро утро,момичета!

Честит рожден ден на нашата любима Туба !  
Най-талантливата актриса, прекрасна жена и майка, любимка на милиони фенове по света!
С пожелание за здраве,щастие и късмет!Винаги да бъде все така красива, весела, умна и енергична.
Да продължава да ни радва с нови роли и творчески успехи!

клипче с поздравления...
https://vk.com/club143398602?w=wall-143398602_494930

https://youtu.be/PLujVw0t--4?feature=shared

Желая ви прекрасен ден!

# 12
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

«Всеки, който запазва способността да вижда красотата, никога не остарява.»
                           Франц Кафка

Честит Рожден  Ден на Туба

С пожелания за много здраве ,творчески успехи  и дълголетие !

Приятен следобед,дами

# 13
Здравейте следобедно!

Наминавам отново за да пусна поздравления,които видях,че са излезли във ВК.
Предполагам има още в ИГ и Х,които ще пуснете по-късно...

Поздравление от Ясемин Йозбудун:
Честит рожден ден, Туба Бююкюстюн! 🎂 Честит рожден ден! 🎉
@tubabustun.official

От Instagramа на Mадам Тюссо в Будапеща #TubaBüyüküstün
Една от най-популярните турски актриси, номинирана за награда „Еми“ най-накрая в Унгария:
Честит рожден ден на Туба Бююкюстюн!
Името на Туба може да бъде познато от няколко известни турски драми - „Другото ми аз“, „20 минути“, „Дъщерята на посланика“,сериали с нейно участие също бяха очаквани с нетърпение в Унгария. През 2023 г. тя спечели наградата „Жена на годината“ на Harper's Bazaar, а през годините е получила номинации за 8 международни и турски професионални гала вечери. В допълнение към невероятната си кариера, тя е и активен посланик на добра воля на УНИЦЕФ в Турция, подкрепяйки правата на децата в страната си.💝🤝

Туба добави репост от laricka01#TubaBüyüküstün към историята си в Instagram
Толкова съм щастлива да познавам твоето блестящо сърце, всеотдайното майчинство, времето и грижите, които отделяш за щастливите си близки, енергизиращата атмосфера, безкрайния смел творчески талант, твоята артистична душа, начина, по който приемаш живота сериозно и се учиш от мен..
Най-добрата ми приятелко. Остани с мен завинаги, любов моя, обичам те толкова много.
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!💝🎉🎁
Туба отговори: Толкова съм щастлива, че те имам❤

Репост от гримьора Сарбаст Гли
Честит рожден ден на моята невероятна муза, Туба Бююкюстюн! Красотата ти ме вдъхновява и съм благодарна за възможността да подчертая естествения ти блясък. Нека денят ти бъде толкова радостен и брилянтен, колкото си ти! Пожелавам ти още невероятни образи и незабравими моменти заедно! Изпращам ти много любов🎂🎉
Туба отговори: Скъпи мой 🎈❤

Прохладен следобед!

# 14
Честит Рожден Ден Туба!
С пожелание за много здраве, още по-големи творчески успехи, лично щастие и много и прекрасни сбъднати мечти!
Заслужава всичко това и много повече.

Да продължава все така да ни радва и много успех на заснетия филм и  на предстоящите снимки на ДА3.
Къде ли ще празнува, може би Париж, Истанбул , а защо не  и в Барселона или някъде другаде. Ще се радвам да ни сподели някоя снимка.
Момичета благодаря за споделеното. Ако нещо излезе слагайте. Вече съм на линия.

Общи условия

Активация на акаунт