Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 29 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета,
След дълга суша най-после имаме снимка от започването на снимките. На първо поглед Туба е с бая тен и първото, което си помислих е че е плажувала доста. И тя не ме опроверга. Преди малко е сложила доста снимки с надпис
Има възможност.“
Възможностите станаха факти, фактите станаха възможности…
Черпя ви  по фрапе

Отново с пръстен на крака.

Усмивка

Мелница

Залез

На мотор

И още красоти и клипчета. Моля някой да ги сложи.
Снимка от днес с фен

Седа от сета

Хубава вечер!
Ще се редактирам
Туба е била на остров Лерос Гърция, който е на около 32км от турската граница. Горе долу срещу Бодрум. Поне по търсенето от картинка по мелницата излиза, че е там

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 19:39 от sninova

# 31
Добър вечер!

Честито начало на 3-ти сезон на ДА.Успех на Туба,останалите актьори  и на екипа...

Допълвам към цитата на Туба пуснат от Снинова....

Туба добави #TubaBüyüküstün в Instagram
„Има възможност“
Възможността стана реалност, реалността стана възможност..
Улових се да мисля, че в тези моменти лека усмивка, появяваща се в ъгълчетата на устните, се смесваше с тъга, изливаща се от очите. Понякога се превръщаше в широка усмивка, понякога във влагата на несигурността. Но мисля, че най-истинското нещо беше да се смееш на глас, да се смееш на глас, да осъзнаваш несигурността на всички възможности.
И ето едно кратко лято, което приключи, преди дори да е започнало.. 🦋

# 32
Злати:Heart
Днес е било ден втори на снимките.
Ще имаме коне в сериала, сигурно онзи красивият, който беше публикувал режисьора.

Снимка от днес на новият партньор.  Защо се е накичил с този венец и толкова пръстени?
Може би не е от сериала

# 33
Браво на Туба!
Знаех си, че винаги може да се разчита на нея!
За краткото време, което имаше, си почина от соц.мрежи и фенове, но накрая ни подари куп снимки от почивката си!

Цитат
Ще се редактирам
Туба е била на остров Лерос Гърция, който е на около 32км от турската граница. Горе долу срещу Бодрум. Поне по търсенето от картинка по мелницата излиза, че е там

И аз мисля, че е била там. Хем близо до техните, хем далеч от папараците!

С кого е на мотора?
Злати:Heart
Днес е било ден втори на снимките.
Ще имаме коне в сериала, сигурно онзи красивият, който беше публикувал режисьора.

Снимка от днес на новият партньор.  Защо се е накичил с този венец и толкова пръстени?
Може би не е от сериала
Снинова, един въпрос.
Как разбра, че ще има коне?
И надявам се новият да не е поредния шаман!

Хубава вечер!

# 34
На единия монитор се вижда кон, а после видях и тази снимка.
Така ми се струва, защо иначе  ще ни ги показват. Е може и да са само за фон.

Макар, че тези коне не ги свързвам със снимки в Истанбул, но знае ли човек.
А с този мотор явно се придвижва. Не е хванала моториста през кръста, а си държи ръцете до нея. Явно не и е близък😂

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 23:03 от sninova

# 35
Добро утро,момичета!

Туба ни изненада с нови снимки от почивката си преди началото на 3-ти сезон на ДА.Очакваме снимки и от сета!Детенцето,което е на снимката със Седа е Masal Ayşe Gençer/Масал Айше Генчер и в момента я гледам в сериала  ''Aldatmak''/''Предателство'' ,който се излъчва по ДФ от 20 ч.!

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 36
Здравейте с днешна дата,
Започнахме с новата информация и мен вече ме глождат разни въпроси.
Момичета направи ли ви впечатление от снимката с коня, че този сезон снимачните дни ще са само 47. Без неделите, това прави точно до края на август.
Първи сезон беше сто и няколко снимачни дни, ако не се лъжа, а втори мисля към осемдесет и няколко. Опитах се да поровя в старите теми, но не ми се получи да попадна точно на такава информация, за да съм сигурна. Много по-малко ще снимат сега. А Нуран беше сложила, че сериите ще  са осем. Дали ще са по-организирани или няма да има кой знае колко трудни за снимане сцени?

Кое е това детенце от сета, което се е снимало с Туба?  Същотот ли , като това със Седа. Простете, но съм изключително слаб физиономист? Да не би да има скок във времето и бебето на Седа да е пораснало?
Хаха няма да ви тормозя с повече въпроси, търпение му е майката.
Ще ви изтормозя само с още един.
Нуран късно снощи сложи в сторито си снимка със Седа

Какви са тези семена под очите на Нуран? Не мога просто Joy
И Нуран е сложила още нещо в стори от втория снимачен ден.

За сега толкова. Лек ден!

# 37
Здравейте отново!

Снинова,не си спомням колко дни бяха снимките за 1 и 2 сезон.Детенцето,което се е снимало с Туба не е същото,като това със Седа.За едното вече писах в сутрешния си пост.А това е  Lavin Ada/Лавин Ада.Тя е пуснала снимката в ИГ си.Не съм я гледала до сега в сериал.

От Instagram Lavin Ada #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı
Страхотни моменти на снимачната площадка 🤍

# 38
                                 Здравейте
   Момичета
Благодаря ви за водопада от снимки.

Недей да правиш, да искаш и да търсиш неща, които са красиви според света!
                        Прави, искай и търси неща, които ще направят твоят свят красив.

Приятен ден,дами

# 39
Наминавам и следобедно....
Излиза по нещо ново...та да го пусна.От вас по-късно останалото...

Пред вас е Ада...от сезон 3 на ДА....
Предполагам от краткото клипче ще стане и гифче...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247981%2F19841975 … pl_wall_-63875573
Туба добави към историята си в Instagram #TubaBüyüküstün
ADA
На снимачната площадка/сета #ZeytinAğacı #AnotherSelf

Прохладен следобед.

# 40
Здравейте!
Много красива!

Снинова, благодаря за отговора.
Чак след този колаж видях коня! Joy

Предполагам, че краткото снимачно време е затова, защото ще има повече снимки на Ада с любимия, сестра ѝ, и по.малко общи сцени с всички участващи.
Доколкото виждам Бончук още рекламира театрални постановки и сигурно още не се е включила в колектива. Ако Тепигьоза е направил идеалния график, бързо ще успеят. Е, ако не променят СЦ, разбира се... Защо Нуран все се върти там!?
От преди снимките...

Първа снимка от третия ден...

Още едно клипче за рождения ден

Хубав ден!

# 41
Момичета благодаря за споделените неща.
Днес явно са снимали някъде извън града. Хубава къща се вижда зад Туба.
Помните ли, че и при снимките на втори сезон, непрекъснато някой си тръгваше или идваше, според снимките. Чакаме да се включат и останалите.
Многооо готина Доктор Ада

Хубава вечер!

# 42
Добро утроо!

И днес светът е прекрасен, както винаги...
Да го започнем с кафе и усмивки...

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugFlowers Bouquet
На днешния ден преди 1 год.започна излъчването на 2-ри сеозн на МД/ДА!
А сега очакваме ново от снимките на 3-ти сезон! Nature Dizzy

Желая ви спокоен ден!

# 43
Здравейте дами и благодаря за споделеното.
Мисля, че Лина беше сложила снимка на Туба от музея на восъчните фигури в Будапеща. Не обърнах много внимание защо е там. Видях, че коментират в X

Днес разбрах, че музеят в Истанбул е затворен изобщо. Проверих на сайта на  музея и дава permanently closed . Стана ми тъпо, че са го затворили. Като имаха толкова богата колекция фигури на какъв принцип ги дават на друг музей? И защо точно изпратиха фигурата на Тубела в Будапеща? И дали искат съгласие в случая на Туба, или който плати взима фигурата. Сега ще трябва да бием път до Будапеща, не че имам нещо против.
Другото, което видях, знаете че Туба често споделя музика и части от филмите на Джейн Бъркин. По този повод попаднах на статия , че оргиналната и чанта изработена специално за нея е продадена за рекордна цена на търг, за такъв аксесоар.
Днес е ден 4 от снимките. явно снимат на открито, до някакво езеро. Много красива природа.

И разбира се маслиново дърво

Хубава вечер!

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 19:12 от sninova

# 44
Снинова,аз пуснах снимката на восъчната фигура на Туба от музея на мадам Тюссо в Будапеща с поздрава им за РД на 5 юли.Поста е на 1-ва страница.А за това,че този в Истанбул е затворен знаех от др.тема,която чета.

Общи условия

Активация на акаунт