За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 367
  • 548
  •   1
Отговори
# 195
  • Най-красивата страна
Ток на три жилища,храна,пътувания-при нас са задължителни ,уроци,курсове,спорт на детето,две коли,поддръжка на вилата...

# 196
Точно в тези месеци основно е тока..
Иначе храна, разходи на детето и ако успея да отделя за "И аз съм човек"

# 197
Вкусно, вкусно - колко да е вкусно, като ти пресолят манджата и изпуснат мазното. И аз понякога си вярвам, че ям вкусна храна, сготвена навън, ама гледам да е не е често. Как пък да не наливам в нечий бизнес, щото нямам време да сготвя.

# 198
  • София
Секи сам си носи кръста. Grinning

# 199
Аз обичам да наливам в чуждия бизнес. Все пак и аз съм с бизнес Simple Smile Но готовата храна просто вече не ми е вкусна или напоследък са влошили качеството на това, което аз съм взимала. Не знам.

# 200
  • София
Нашето ресторантче наистина се стараят. Даже бяха направили убийствена домашна шунка! Аз не съм точно в бизнеса /фрийленсър съм/, но пак им съчувствам. Това са 3-4 човека в едно помещение, които наистина се стараят. До тях има едно семейство с бургери, жената е някаква киселица, тях ги бойкотирам!

# 201
Ако не ти допада някъде как готвят, спираш да взимаш оттам, достатъчно избор има.
За да не наливам в чужд бизнес, трябва да спра да пазарувам, направо да легна и да чакам края. Всичко, за което плащаме в живота, е нечий "чужд бизнес". Все още има острови по света, на които туземците не пазаруват. За България не знаех, че е възможно 😁

# 202
Сакън някой да не забогатее.

# 203
  • София
Като са ти затворили 80/ от клиентите, а трябва да плащаш същия наем, ток и заплати хич няма да забогатееш.

# 204

Готово бе, плащайте ми на мен да ви готвя.

# 205
Готово,не сме и много капризни.

# 206
  • София
Типичното мислене на българина и после, същия тоя българин, се чуди защо му плащат малко или не му върви неговия бизнес. Rolling Eyes

# 207
Кой е този българин, може ли име, да не говорим така на едро?
С кеф оставям по некой лев в КФС, поне нямат претенции, че готвят Wink
За подкрепата на малкия и средния бизнес си има отделни теми, идеи и други там средства за взаимопомощ.

# 208
  • София
Кой е този българин, може ли име, да не говорим така на едро?
С кеф оставям по некой лев в КФС, поне нямат претенции, че готвят Wink
За подкрепата на малкия и средния бизнес си има отделни теми, идеи и други там средства за взаимопомощ.
Ти например:
Скрит текст:
Вкусно, вкусно - колко да е вкусно, като ти пресолят манджата и изпуснат мазното. И аз понякога си вярвам, че ям вкусна храна, сготвена навън, ама гледам да е не е често.
Как пък да не наливам в нечий бизнес, щото нямам време да сготвя.

ПП: Не говорим за средства за взаимопомощ, а за обикновен оборот.

# 209
Не съм ксзала къде другаде наливам, нито - за бога, не купувайте, така че изводите си погрешни и можеш да се пробваш с друг пример Simple Smile
Ей, човек да не знае лично мнение ли да споделя, общи приказки ли.

Общи условия

Активация на акаунт