Докоснете се до изтънчения и ароматен свят на марковите парфюми!

• 16 102
  • 909
  •   1
Отговори
# 165
Кехлибар,мускус,ванилия.Любим парфюм - Calvin Klein Euphoria - винаги поддържан в наличност аромат.

# 166
Обожавам аромат на жасмин и рози.Моят любим парфюм е J'adore на Dior.

# 167
  • София
Харесвам леки плодови или цветни парфюми. Нямам любим парфюм, ползвам различни според настроението и сезона.

# 168
Alien излъчва завладяващия аромат на мускус.

# 169
Обожавам ароматът на сандаловото дърво.Харесвам Нина Ричи, Ели Сааб, Пако Рабан

# 170
Да е лек и не много натрапчив. Любим парфюм - Calvin Klein Euphoria

# 171
Харесвам пачули, рози, бял мускус.
Любим Аромат- Shiseido Zen и Chanel Chance Eau Vive

# 172
Много харесвам аромата на Нини Ричи, Диор

# 173
Харесвам цветните аромати- жасмин, роза, лимон, грейпфрут, придават женственост и чувственост. Моят любим парфюм е Chloé Love Story.

# 174
Любим парфюм Alien,
Харесвам жасмин

# 175
Roberto Cavali - Paradiso Assoluto

# 176
Жасминът е една от любимите ми съставки за парфюмите, които избирам. Харесвам и някои други флорални, а също и плодови аромати.

Любимият ми парфюм е Pure на Jil Sander Simple Smile

# 177
  • Варна, Пловдив
Кои са вашите любими ароматни съставки, когато избирате парфюм за себе си?
Зависи от настроението ми, харесвам както свежи, плодови аромати, така и ориенталски, мускусни и дървесни.

Кой е парфюмът, който най-много отговаря на вашата индивидуалност и вкус?

Парфюмът с главно "П" за мен е легендарния Poison  на Dior -  уникален, мистичен, завладяващ аромат. Още си спомням баща ми когато ни беше подарил първия парфюм в началото на 90-те години, не тоалетна вода, а най-чистия и дълбок аромат, оттогава имам различни парфюми, но той е за мен единствения и неповторим. Той най-добре отговаря на индивидуалността ми и ме прави истински щастлива.

# 178
Ароматът трябва да ме грабне, нямам конкретни любими съставки, но през годините два парфюма се утвърдиха като моите- Bvlgary Jasmin noir и Lancome Thresore inlove

# 179
Зависи от настроението: любими и толкова различни един от друг- Black opium и Omnia

Общи условия

Активация на акаунт