Докоснете се до изтънчения и ароматен свят на марковите парфюми!

• 16 102
  • 909
  •   1
Отговори
# 180
Любимата ми съставка е жасмин, а любим парфюм - Lady Million на Paco Rabanne

# 181
Много ми харесват флорални и дървесни аромати. А относно парфюмите имам по един любим за всеки повод и то съобразено със сезона.

# 182
Сандалово дърво, мускус, кехлибар, джинджифил. Любим парфюм Versace Crystal Noir.

# 183
Любимите ми съставки за сандалово дърво и жасмин. Люмите ми парфюми са givenchy hot couture  и gucci envy,  който за съжаление е спрян от производство и не се намира.

# 184
Любими съставки жасмин и лимон.
Любим парфюм Armani Acqua di Gioia и D & G Light Blue.

# 185
Харесвам аромат на роза, жасмин, фрезия. Леки и свежи парфюми.

# 186
Харесвам аромата на мускус, жасмин. Много любим ми е Good Girl на Carolina Herrera.

# 187
Едни от любимите ми ароматни съставки са цветните (зюмбюл, иланг-иланг, жасмин, фрезия, лотус), дървесни, плодови(диня, круша).
А парфюмът, отговарящ най-много на моя вкус е Zen (Shiseido).

# 188
Кои са вашите любими ароматни съставки, когато избирате парфюм за себе си? - рози, ванилия, жасмин

Кой е парфюмът, който най-много отговаря на вашата индивидуалност и вкус? Lancome Idole

# 189
  • offshore & overseas
Харесвам дървесните нотки (сандалово дърво, канела), но още не съм открила любимия си парфюм - този, който никога няма да ми омръзне или да ми дойде в повече. Може би защото не съм си позволявала парфюм от по-висок или от дори от среден клас.

Флоралните парфюми са ми много тежки, лилия, зюмбюл, момина сълза - трудно ги понасям близо до себе си. Но пък харесвам пачули. Хм, хм.

Напоследък откривам, че ми се иска да имам избор от повече парфюми според настроението. Някои аромати ме връщат към детството, а други ме опияняват или енергизират.

# 190
Обичам парфюмът ми да е лек, свеж и ненатрапчив... Обичам да ми мирише на "чисто". Много харесвам аромата на DKNY Be Delicious.

# 191
  • София, Дружба 2
Харесвам флорални  и свежи аромати. Premier jour Nina Richi мисля, че ми е любим.

# 192
  • Под шестте тепета
Харесвам пачули, цветя. Любим парфюм -Olympea на Пако Рабан.

# 193
Любим парафюм ми е Versace British Crystal. О обужавам нотки на: магнолия, кехлибар, божур.

# 194
  • Пловдив
Въпрос - Кои са вашите любими ароматни съставки, когато избирате парфюм за себе си? - пудра, ветивер,ирис.
Въпрос - Кой е парфюмът, който най-много отговаря на вашата индивидуалност и вкус? Valentino Valentina Poudre

Общи условия

Активация на акаунт