Докоснете се до изтънчения и ароматен свят на марковите парфюми!

• 16 102
  • 909
  •   1
Отговори
# 195
Харесвам леки цитрусови и флорални аромати, а любимият ми парфюм е Dolce & Gabbana Light Blue.

# 196
Обичам портокалови нотки и сандалово дърво. Предпочитам парфюми от категорията - цитрусови/цветни.

# 197
Лимон,портокал,ванилия, плодови и дървесни аромати.
D & G Light Blue - любим парфюм

# 198
  • оттам, откъдето започва България
Обичам леки и ненатрапващи се парфюми (плодови, цветни аромати - фрезия, османтус, ябълка, мандарина, магнолия, мускус, жасмин).

Дълги години ползвам любимия ми парфюм D&G Light Blue.
От два месеца съм с Ralph Lauren Ralph.

# 199
Харесвам аромат на роза, жасмин, фрезия. Леки и свежи парфюми.
Любим ми е Givenchy Hot Couture.

# 200
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Обичам женствени, цветни аромати, с малко подправки. Аромати, които те пленяват от първо вдишване и не те оставят да ги забравиш. Поддържам наличност от поне 15 парфюма. Избирам според усещанията си в конкретния момент. Имам парфюми, които вече не се произвеждат и са ми безценни. На тъмно и хладно остават недокоснати от времето.

Сред любимите ми аромати са New experience и Bodytalk на Том Тейлър,  Bazar pour femme на Кристиан Лакроа,  Bvlgari pour Femme на Булгари, Soleil De Rochas на Роша,  Beautiful на Есте Лаудер.

За ежедневието ползвам Green Tea Scent Spray на Елизабет Арден и La vie est belle на Ланком, според сезона и настроението.

Любим парфюм завинаги - Babs на Фаберже, който уви не се произвежда от години. Дори и Коти, които го "наследиха" от Фаберже, вече не го произвеждат. И старата Magie Noire на Ланком, която обожавах, но наистина не ми носеше късмет.

# 201
Мускус, ванилия, круша, праскова, липа
Любим парфюм-Kenzo Amour

# 202
Харесвам флорални и плодови аромати. В момента любим аромат ми е Idole на lancome.

# 203
Кои са вашите любими ароматни съставки, когато избирате парфюм за себе си? - жасмин, фрезия, понякога плодови нотки
Кой е парфюмът, който най-много отговаря на вашата индивидуалност и вкус? - Lanvin Éclat d'Arpège

# 204
  • Пеликания
Моите любими ароматни съставки са ванилия и пачули с по цветни нотки.
А любим аромат, които отговаря най-много на моята индивидуалност и без, който не оставам е Georgio Armani - Sì

# 205
Дървесни и цветни. Ориенталски, цветно-ориенталски.
Кипарис, сандалово дърво, пачули, ванилия, кедър...
Розов пипер, мандарина, слива, божур, жасмин, мед...
Харесвам парфюми на различни дизайнери. Гледам да разнообразявам.
Black XS Пако Рабан
Lady Million- PR
Incanto - Салваторе Ферегамо
Роберто Кавали- UOMO

# 206
  • Русе
Харесвам парфюми с аромат на цветя (жасмин, роза, лавандула)

# 207
Харесвам свежи светни парфюми, любим Dolce & Gabbana Light Blue

# 208
Любими - флорални нотки , пачули , цитруси.
Любим парфюм - GIVENCHY IRRESISTIBLE ABSOLUTELY , който за съжаление не се произвежда Sad

# 209
Моите предпочитани ароматни съставки, когато си избирам парфюм са: жасмин, ванилия, мандарина. Любимият ми парфюм е OLYMPÉA на PACO RABANNE.

Общи условия

Активация на акаунт