Докоснете се до изтънчения и ароматен свят на марковите парфюми!

• 16 104
  • 909
  •   1
Отговори
# 675
Много харесвам аромата на цитруси, жасмин, роза, момина сълза. Любим ми е Boucheron Quatre

# 676
Любим аромат ми е Carolina Herrera Good Girl.
Харесвам момина сълза, зелена ябълка, цитруси, ванилия.

# 677
Много харесвам свежия аромат на Lanvin Eclat d`Arpege.

# 678
  • by the sea
Моите любими ароматни съставки са цитруси, зелени нотки, флорални нотки.
любимите ми парфюми са Creed  Fleurs de Gardenia,  Mon Guerlain Florale, Miss Dior Cherie L'eau

# 679
Roberto Cavali - Paradiso Assoluto

# 680
  • Пловдив
Харесвам свежи, ненатрапчиви аромати. Любими са ми цитрусовите и флоралните нотки.
Любим аромат - Quatre на Boucheron , Marc Jacobs, Montblanc - Lady Emblem.

# 681
леки цветни аромати, ненатрапчиви
BOSS

# 682
  • София
Харесвам нежни, цитрусови, флорални парфюми. Скоро установих, че много ми допадат ароматите с нотки на кожа, пипер. Обичам да чета за парфюми, опитвам се да разпознавам съставките им и винаги, когато имам възможност, се запознавам с нови и непознати за мен аромати.

Напоследък най-често съм с Bottega Veneta.

# 683
Escada Sentiment EDT мие любим, има флорално-плодов ароматен коктейл за най-сладките моменти в живота! Ароматът е базиран на деликатен аромат на цветни пъпки, събрани в един вълнуващ, чувствен букет.

# 684
  • София
От ученичка се доверявах само и единствено на D&G Light Blue. Харесва ми аромата му на жасмин и цитрусови плодове и лекотата, с която се носи във въздуха! Преди година-две ми подариха D&G L'imperatrice (може да се каже, че съм фенка на D&G парфюмите), който също много ми хареса, явно защото в него отново присъстват нотките на жасмин и цитрусови плодове. Wink

# 685
Giorgio Armani Acqua Di Gioia ми е любим
Харесвам унисекс аромати.

# 686
Да е лек,не много натрапчив и не много сладникав.
А любимият ми парфюм e:
Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

# 687
Мойте аромати са сладникавите. За това мисля,че Cavali ще е най-подходящ. Успехи на вас и участниците  .Късмет на мен 😊

# 688
Харесвам ароматите на жасмин, люляк, зюмбюл.
Любими парфюми: Lanvin-Eclat, Alien - Thierry Mugler, Gucci-Bloom, Paco Rabban-Olympea

# 689
Ванилия, кехлибар и мускусни нотки, които се съдържат в любимият ми "The One" на Dolce&Gabbana

Общи условия

Активация на акаунт