Докоснете се до изтънчения и ароматен свят на марковите парфюми!

• 16 102
  • 909
  •   1
Отговори
# 690
  • Пазарджик
Любимите ми нотки са Плодово-дървесната ароматна комбинация.
Любим аромат Calvin Klein In2U

# 691
Кои са вашите любими ароматни съставки, когато избирате парфюм за себе си? - кедър, амбра, мускус и цитрусови аромати
 Кой е парфюмът, който най-много отговаря на вашата индивидуалност и вкус? - DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE

# 692
  • София
Моите любими аромати са със съдържание на мускус, бергамот и тонка. Също дървесни, флоралнии и пачули. Много харесвам прекрасния аромат на Lancome, Tresor in love.

# 693
За дневните парфюми предпочитам леки флорални мотиви, а за вечерни - мускус, дървесна мотиви. Любими са ми Bulgari Omnia, Christian Dior - Hypnotic poison, Hugo Boss - Sense.

# 694
  • гр. Севлиево
Харесвам комбинация от плодови и дървесни нотки. Предпочитам Jean Paul Gaultier Scandal EDP

# 695
Елегантни, женствени, силни, отличаващи се аромати.
Флорални, плодови, гурме аромати.
Любим парфюм: Lancome La Vie Est Belle, Dolce&Gabbana The One.

# 696
Нямам някакви конкретни предпочитани аромати.
А любимият ми парфюм си остава Diesel Fuel for life Inlimited

# 697
  • София
Хресвам La Vie Est Belle от Lancome - жасмин, пачули и ванилия Heart Decoration

# 698
  • Варна
Харесвам ароматите, които не са сладникави. Любим за момента ми е Dior - Addict.

# 699
От години използвам само една серия Chloe. Обожавам аромата на всеки вариант.

# 700
Предпочитам плодови аромати и аромати на цветя,а любимият ми парфюм е La Rive Queen of life.

# 701
  • Пловдив
Харесвам цветни аромати, любим ми е Nina Ricci Premier Jour.

# 702
Пачули -усещане за лукс и настроение,амбра за незабравимост,мускус за чувствена сетивност и балансираност ,ветивер-лек свеж шлейф ,щипка пипер за дръзкост ,топъл сандал за обгръщане и в допълнение гардения или божур за красота в аромата.Tom Ford Black Orchid ...любимо аз

# 703
За летните парфюми обичам цветни и цитрусови-божур,люляк,лавандула,малина,лайм,кокос и любим летен парфюм ми е Hermes Jour d'Hermes.При зимните парфюми любими съставки са ми тамян,канела,тъмна слива,пачули,сандалово дърво,ванилия,роза-Elie Saab Le Parfum Royal.

# 704
  • Горна Оряховица
Обичам сладките аромари с ванилия и плодове.
Харесвам alien на t. Mugler

Общи условия

Активация на акаунт