Докоснете се до изтънчения и ароматен свят на марковите парфюми!

• 16 102
  • 909
  •   1
Отговори
# 75
Обожавам жасмин!Любим парфюм Burberry London Heart

# 76
  • София
Bvlgari Omnia Amethyste

# 77
Обичам страстно ванилови и ориенталски аромати. Парфюмите са част от живота ми от много години и хобито ми ме прави щастлива. Нямам само един любим парфюм, много са.

# 78
Харесвам свежи парфюми с аромат на плодове, мускус. Любимият ми е на D&G - L'imperatric.

# 79
Обичам леки и свежи плодови аромати. Нямам любим парфюм, ползвам различни според настроението.

# 80
Обичам плодовите, но не много сладки и тежки парфюми. Харесва ми мириса на слънце, момина сълза, малко цитрус. Парфюм, който отговаря на предпочитанията ми е Giorgio Armani Sun di Gioia

# 81
Обичам комбинацията от пикантни цветя , специфичните тонове на пресни цитруси и плодове и ориенталска база на ванилия, пачули, различни смоли, дърво и мускус.
Любим парфюм - Yves Saint Laurent Black Opium

# 82
Любимият ми парфюм е на Tom Ford - Tobacco Vanille

# 83
  • Mediterraneo
Нямам любим парфюм. Имам зимни и летни аромати, всяка година ме двъхновява нов аромат.
Обичам да се усеща нотка на ванилия, цитрус, пачули. Ориенталски, тежки парфюми много харесвам.

# 84
Roberto Cavali - Paradiso Assoluto, предпочитам  жасмин, фрезия,

# 85
Харесвам леки, плодови или цветни парфюми.
В почти всеки от парфюмите ми има диня, роза или божур.

Любими са ми Dior - blooming bouquet, DG - L'imperatrice, DG - rosa excelsa, CH - good girl legere.

# 86
Цитрусови нотки и кисело-сладък бергамот, подчертани с пикантен джинджифил - има ги в парфюмите на Антонио Бандерас Simple Smile

# 87
Bvlgari Omnia Crystalline - бамбук, круша, екзотични плодове, лотос, мускус, мъх и агар.

# 88
  • Пловдив
Това е любимият ми парфюм Hugo Boss Woman
https://parfium.bg/hugo-boss-woman-parfium-za-jeni-edp

трудно бих определила коя съставка в парфюмите е моята
но знам, че не харесвам силен аромат на роза, както и сладникавите аромати
в някои парфюми има съставки, от които ме боли глава
много внимавам какво избирам и веднъж допадне ли ми нещо, трудно го сменям с друго

# 89
Обожавам аромата на жасмин.

Общи условия

Активация на акаунт