Професионални серии за коса 145

• 57 772
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Подхранващият шампоан с конопено и арганово масло Marrakesh Nourish Daily Original балансиран с превес на хидратация или протеин е?

https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstveni-podpra … y-original-355-ml

# 106
И аз поръчах от Златна Рибка на Маракеш Ш + Б + серума за краища и спрея за разплитане.  Отделно кодът за 20% отстъпка при тях важи, така че излязоха доста изгодно. Надявам се да са хубави Simple Smile
Кой е този код?
---------
От къде взимате ампули nashi filler?
И аз да попитам какъв е този код.

Здравейте, кодът е от играта на Теленор - TNZR1620. Първоначално валидността му беше до 31 януари, но вчера видях, че са го удължили до края на февруари. Не важи за всички марки обаче, трябва да се пробва.  Важи и онлайн и в магазина.

# 107
  • София
И аз поръчах от Златна Рибка на Маракеш Ш + Б + серума за краища и спрея за разплитане.  Отделно кодът за 20% отстъпка при тях важи, така че излязоха доста изгодно. Надявам се да са хубави Simple Smile
Кой е този код?
---------

Благодаря за Кода, ампулите Nashi filler взимах преди от рибката (само в магазина ги има) но май вече и там няма и купувам от http://beautyexpert.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … D0%BE%D1%81%D0%B0
На сайта не ги намирам вече но ги бях виждала в магазина. Скоро не съм купувала затова почвам да се замислям да не би да са спрени? Ще звънна тези дни да питам и ще пиша.

Иначе и аз поръчах сет балсам и спрей за разплитане както и няколко ампулки Densifique.
Бях си обещала нищо да не поръчвам но ми е много интересен спрея и на тази цена нямаше как да устоя.
От балсама нямам големи очаквания, мога да го ползвам за запечатване на маски заради аромата.
Ще пиша като го взема де.
Но си спомням че едно време имах шампоана и ми беше меко казано ужасен, премиваше и оплиташе моята тънка изтощена коса

# 108
  • Варна
Скрит текст:
И аз поръчах от Златна Рибка на Маракеш Ш + Б + серума за краища и спрея за разплитане.  Отделно кодът за 20% отстъпка при тях важи, така че излязоха доста изгодно. Надявам се да са хубави Simple Smile
Кой е този код?
---------
И аз да попитам какъв е този код.
Здравейте, кодът е от играта на Теленор - TNZR1620. Първоначално валидността му беше до 31 януари, но вчера видях, че са го удължили до края на февруари. Не важи за всички марки обаче, трябва да се пробва.  Важи и онлайн и в магазина.
[/quote]Важи за тези марки:

# 109
  • Някъде там
От ЗР са ми объркали поръчката, вместо балсам и спрей имам шампоан и крем, които са ми излишни Sad
Не използвам други шампоани освен ВИШИ, крема на Маракеш ми е в топ ужасни неща.

# 110
  • Варна
Насмети ги във фейса. Скрийншот на история на поръчките от сайта и им ги връщай за тяхна сметка. Да ти пратят правилните.

# 111
Аз съм обявила бойкот на рибите, въпреки че когато съм в България почти винаги поръчвам от тях. Последните пъти най-възмутително е било обслужването, явно са си повярвали много. Почти нямам необъркана доставка, а ако съм се възползвала от наистина атрактивна промоция, то продуктите не са били ок като срок или са били с дефект. Консултациите в магазините и/или наличността им също е под санитарния минимум.

Сега гледах, че предлагат при покупка за новия серум Kerastase подарък мостра Ш и М сякаш е чудо невиждано. А че тестери за серума не се споменават, но шараните да си го купят и ще бъдат наградени... Много комично.

Преди време нямаше такива неприятни случки.

# 112
И моите онлайн поръчки са били еинаги сбъркани. Последният път чаках 3 седмици правилния оксидант към боята. От тях купувам само ФК и Пермес. Другото от други сайтове.

# 113
Вчера получих поредната пратка от ЗР - за 100-ина лв. Мостри - няма, както винаги. Отделно вече не пращат мейл, когато пускат пратката. Сладури. Отвсякъде. И аз се замислям за "бойкот", и то - сериозно!
Иначе си поръчах шампоан и балсам за обем и плътност NEUMA, заедно с термозащитно желе за изсушаване с обем NEUMA. И сега чакат ред за проба.
Скрит текст:
И като си говорим за ЗР -  да питам някой има ли понятие защо при похарчени над 3100 лв. през годините - в профила си имам някакви си 1550 точки, при условие, че:
"6. При покупка в магазини Златна рибка или онлайн от www.zlatnaribka.com притежателят на карта лоялен клиент натрупва точки. За всеки 1 лв. реално закупени продукти се получава 1 точка."

# 114
  • Blondeville
И аз спрях да пазарувам от тях почти. От арлен винаги имам поне няколко мостри, за разлика от рибката, които нищо не пращат. И досега объркана поръчка нямам от арлен, а пазарувам доста. Чат пат и от нотино поръчвам отскоро. А едната серия, която ми е от любимите се налага да си я поръчвам направо от официалния сайт на марката, че тук никъде я няма, а самата марка си я има иначе.

# 115
Здравейте.
Първо да се извиня за дългия пост, но искам да съм максимално изчерпателна.

Добавих в кошницата Ш, Б, спрей за разплитане и серум на Маракеш от оригиналната серия. Доколкото разбрах е хидратираща.
С какво мога да я редувам, някаква протеинова серия? Или само протеинова маска?

Качвам снимки на косата ми, според теста за протеин/хидратация е балансирана. Косъма се опъва и връща в началното състояния, ако опъна повече се разтяга малко и се къса.
Гъста е, чуплива, косъмът е нормален, не много плътен, но в никакъв случай тънък.
Трудно се поддава на обработка, ако я накъдря се изправя, ако я изправя се начупва.
Не е боядисвана никога. Третирам я рядко цялата с преса и маша, може би 2 пъти месечно. Оформям само краищата през ден - два.

Целя прибиране на фриза, блясък и по-дефинирани къдрици.

В момента използвам шампоан Sensi Balance Loreal professionnel, маска редувам Olioseta за блясък и Gliss kur split hair miracle. След баня използвам балсама без отмиване и термозащитата Lakme frizz control, серума за блясък на Chi с моной.

Чакам от Арлен и маслото на Мароканойл.

В момента е за подстригване.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 16:07 от petyovaa

# 116
Рetyovaa, моля, оправете снимката, не се вижда Simple Smile

Да похваля Кератиновата серия на ЧИ, която през лятото ми идва определено тежка и изобщо не посягам към нея след 2 незадоволителни опита. Сега във студовете даде една напоена, плътна и тежко падаща коса. Доволна! Ползвам шампоана, балсама, лив ин балсама и кератиновата коприна.

# 117
Благодаря, оправих ги. Simple Smile

# 118
Подхранващият шампоан с конопено и арганово масло Marrakesh Nourish Daily Original балансиран с превес на хидратация или протеин е?

https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstveni-podpra … y-original-355-ml

По-скоро балансиран, към хидратиращ. Според обсъждания на марката, в темите от преди, пшеничния протеин е най- лекия вид протеин, и по-скоро дава хидратиращо усещане. На моята коса, продуктите на Маракеш се харесват много и наистина ми действат като хидратиращи. Ароматите са много хубави, свежи и трайни. Маракеш ендз на мен малко ми изсушава краищата, но определено ми спря накъсването и цъфтежа. Маракеш са едни от най- сполучливите продукти за моята коса, които съм ползвала.

# 119
От Рибата пазарувам само в най-краен случай, ако го няма другаде. Не ми допада обслужването.

Общи условия

Активация на акаунт