Професионални серии за коса 145

• 57 805
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
Серумът е този, но ние говорехме за Глоси нектара.
На мен фризьор ми даде цена 42лв за капките!
Пийч, ти си с тънък косъм как ги използваш?

# 286
Кристал, слагам по 1-2 капки само, разтривам между ръцете и нанасям първо по връхчетата и после каквото остане по дължините нагоре. Не бих казала че косъма ми е тънък (ще е убидно към дамите с наистина тънки коси) по скоро е нормален, като се намира и някой доста плътен, в общи линии микс. Не съм имала проблем с утежняването от серума сам по себе си, ставало е кофти положението ако съм трупала продукти след него.

# 287
Да де, имах предвид, че не ти е от тези дебелите, плътни коси. Извинявам се, ако съм те засегнала.
И аз така ще ги пробвам капките, като ги взема, даже по 1 капка, че сега съм с дължина до раменете! Rolling Eyes

# 288
  • София
Здравейте, и аз търся нещо като олио, нектар, серум за блясък, което се слага след изсушаване, но искам да оставя и дълготраен аромат..

# 289
  • Някъде там
Здравейте, и аз търся нещо като олио, нектар, серум за блясък, което се слага след изсушаване, но искам да оставя и дълготраен аромат..
Препоръчвам серията Breeze на Маракеш.
Няма такъв аромат, луда съм по него. Запазва се до следващото измиване Heart Eyes
Имам много растежи, чудя се от какво може да са.
Използвам шампоан напура за допълнително израстване на коса, след него виши денси солушън, балсам от същата серия и серум от същата серия.
На следващия ден brave New hair за косопад и растеж отново.
Чудя се трябва ли да имам почивка от шампоана на напура?

# 290
Аз имам страшно много нови растежи от спрея за косопад на Coolistar (мъжки е). Толкова са гъсти, също и растат доста бързо, но пък няма промяна сякаш в растежа като цяло. Ползвам го само след миене (на 2-3 дни) и то не всеки път

# 291
Искрица,как го ползваш шампоана на напура,че чета че се слага на суха коса? Колко време стоиш с него

# 292
  • София
Серумът е този, но ние говорехме за Глоси нектара.
На мен фризьор ми даде цена 42лв за капките!
Пийч, ти си с тънък косъм как ги използваш?

Каква е разликата между двата продуктаж

# 293
  • Варна
Препоръчвам серията Breeze на Маракеш.
Няма такъв аромат, луда съм по него. Запазва се до следващото измиване Heart Eyes
Имам много растежи, чудя се от какво може да са.
Използвам шампоан напура за допълнително израстване на коса, след него виши денси солушън, балсам от същата серия и серум от същата серия.
На следващия ден brave New hair за косопад и растеж отново.
Чудя се трябва ли да имам почивка от шампоана на напура?

Напура Анаген е вероятния "виновник". А косопад имала ли си скоро? След засилен косопад така или иначе расте много нова коса даже и нищо да не ползваме в тая насола. Анаген обаче прави новата коса някак по-плътна и здрава. Много си го обичам.

CoCo`Milk
Шампоана наистина се нанася на суха коса преди да влезеш в банята. Има си удобен тънък накрайник. Нанасяш на сектори като серум. Масажираш малко и след няколко минути миеш.

# 294
  • Някъде там
Искрица,как го ползваш шампоана на напура,че чета че се слага на суха коса? Колко време стоиш с него
На суха коса се слага. Втривам в скалпа, правя масаж. Стоя от 10 до 30 минути.
Измивам, после в корените нанасям виши денси солушън, след това балсам в корените от същата серия и завършвам с спрей серум на виши.През седмицата слагам брейв спрея(страхотен е и той)
Принцеса, не не съм имала никакъв косопад.

# 295
Мелисанде, капките са по-гъсти, мисля, че са и "по-лечебни", също така са 50мл.
Нектара има термозащита, 160мл. е, по-подходящ е за тънките и нормални коси.

# 296
И на капките пише ,че има термозащита. Аз си ги взех,вече слагах 2-3 пъти,харесват ми,слагам доста повече от 1-2 капки 🙂 не ми е утежнило.

Благодаря за информацията за шампоана на напура , аз все гоня по-дълга коса,ползвам какво ли не,та и този ще взема 😁

# 297
  • Пловдив
При мен капките на Oway също не утежняват. Придават страхотен блясък. Само ароматът не ми харесва - като гъст сироп за кашлица е.
Чудя се, дали да взема някоя от сериите на марката, може би хидратиращата, ама тия цени ме спират.

# 298
  • Някъде там
И на капките пише ,че има термозащита. Аз си ги взех,вече слагах 2-3 пъти,харесват ми,слагам доста повече от 1-2 капки 🙂 не ми е утежнило.

Благодаря за информацията за шампоана на напура , аз все гоня по-дълга коса,ползвам какво ли не,та и този ще взема 😁
Не гоня дължина, в последните месеци поддръжкам дължина около ключицата.

# 299
Всички продукти на oway, които са със жълт етикет са с термозащита  и се водят и стилизиращи, освен лечебни. 
Nurturing drops са най- гъстите и най лечебните, т.е. - тежката артилерия. Насочен лечебен ефект към изтощените краища на косата.
Glossy nectar е с по лека консистенцията,  придава страхотен блясък, нанася се изключително лесно, може по целите дължини, не само в краищата. Също има лечебен ефект, насочен предимно към не толкова изтощен косъм.

Общи условия

Активация на акаунт