Професионални серии за коса 145

• 57 686
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Някоя ползвала ли е този балсам?

Наскоро се сдобих с малко количество благодарение на мила съфорумка. Много приятно изненадана съм. Косата ми е с блясък, обем, в същото време е мека. Смятам да си я взема в пълноразмерен вид.

# 511
s_v аз не съм експерт в грижата, но това което знам от мненията тук е, че с един продукт няма да си оправиш косата. Също така, за да понесе протеина, преди това косата трябва да е добре хидратирана. В противен случай ще се досъсипе. Нещо такова стана с моята коса преди година. В опит да я възстановя със силен продукт, така я напрореинчих, че нямаше връщане назад. Само ножицата я оправи. Сега, година по-късно, коста ми е доста къса, но всичко съсипано го изрязах постепенно. И много внимавам да редувам продукти за хидратация и протеин, за да не му липсва нищо на косъма. Сухите дължини са голямо предизвикателство. Трябва им сериозна грижа и извън продукта за терапия.

Одеве сравних състава на Olaplex 2  и Olaplex 3. Не знам дали някой е писал тук преди това, ами той е еднакъв. Ама буквално. КАК Е ВЪЗМОЖНО, това ми се вижда некоректно подвеждане на крайния клиент. Е, закакво дадох 50лв за Olaplex 3 преди време, като си имам 2-ката.

Същата работа с 1-та и 0 - еднакъв състав, вероятно 0 е по-разреден с вода просто.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 14:24 от kotenze_84

# 512
Нопоследък съм препълнила шкафа с протеинови продукти. За да избегна напротеинчване, реших да поръчам хидратация. Чудя се между макадамия repair и хидратиращите балсами на ФК. Попринцип като консистенция винаги съм предпочитала маски, но от вас съм чувала все хубави неща за точно тези балсами. Та сложих в кошницата и от двете и се чудя...

# 513
Нопоследък съм препълнила шкафа с протеинови продукти. За да избегна напротеинчване, реших да поръчам хидратация. Чудя се между макадамия repair и хидратиращите балсами на ФК. Попринцип като консистенция винаги съм предпочитала маски, но от вас съм чувала все хубави неща за точно тези балсами. Та сложих в кошницата и от двете и се чудя...

Макадамия не съм ползвала, но лилавия балсам на Кингсли (moisture extreme ако не се лъжа) е феноменален! Ултра богато напояване, каквото не получавам и от маски като Moi Moi! Шампоана от лилавата серия обаче е силен и на мен лично ми утежнява.

# 514
Аз малко глупав въпрос да задам,  но как разбирате кой е протеинов ,на хидратиращите ..айде пише си че е хидратиращ.

# 515
В Арлен Керастаз е с мижаво намаление.
Вожте, май в коса. Бг беше 20%

# 516
В общи линии всичко на което пише repairing, reconstructing, for damaged hair и подобни, се предполага че са с повечко протеин в състава си. Естествено това не е гаранция и е хубаво да се погледне и състава. Има ли в състава кератин, оризов, копринен, овесен и тн. протеини, аминокиселини - значи го броим за протеинов/балансиран с превес на протеина. Това е най-общо казано, има изключения. И дори да пише на нещо, че е хидратиращо, пак не е гаранция че прродукта е такъв.

РуСа-Мамма те в коса.бг че са дали 20% дали са, ама редовните им цени са с по 7-8 лв нагоре, тъй че разликата е минимална...
коса.бг

Арлен

# 517
Чудя се между макадамия repair и хидратиращите балсами на ФК.
лилавия балсам на Кингсли (moisture extreme ако не се лъжа) е феноменален! Ултра богато напояване, каквото не получавам и от маски
Присъединявам се за Филип Кингсли !

Аз гледам новите от бондинската серия Керастаз и умувам дали да напълня кошница с кутиения шампоан и новата маска, или да не рискувам и да взема балсама , за който съм сигурна ...
Този дълбоко почистващ продукт не съм срещала мнения във форума, или съм пропуснала ?
https://www.arlen.bg/product/16680/anti-eydzh-pochistvashta-griz … hampoo-200ml.html

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 16:46 от Casual

# 518
Благодаря за отговора.
Искам са си взема 1 протеинов и 1 хидратиращ продукт,и да ги редувам.
От сегашните коментари единия ще е балсама на Кингсли moisture extreme(той ще е хидратиращия?) , но кой да е другия протеинов?

# 519
+1 за ФК, а маската Макадамия май не е изцяло хидратираща.

Някой ползвал ли е тези продукти. Заглеждам ги от няколко дни Simple Smile

# 520
s_v аз не съм експерт в грижата, но това което знам от мненията тук е, че с един продукт няма да си оправиш косата. Също така, за да понесе протеина, преди това косата трябва да е добре хидратирана. В противен случай ще се досъсипе. Нещо такова стана с моята коса преди година. В опит да я възстановя със силен продукт, така я напрореинчих, че нямаше връщане назад. Само ножицата я оправи. Сега, година по-късно, коста ми е доста къса, но всичко съсипано го изрязах постепенно. И много внимавам да редувам продукти за хидратация и протеин, за да не му липсва нищо на косъма. Сухите дължини са голямо предизвикателство. Трябва им сериозна грижа и извън продукта за терапия.

Одеве сравних състава на Olaplex 2  и Olaplex 3. Не знам дали някой е писал тук преди това, ами той е еднакъв. Ама буквално. КАК Е ВЪЗМОЖНО, това ми се вижда некоректно подвеждане на крайния клиент. Е, закакво дадох 50лв за Olaplex 3 преди време, като си имам 2-ката.

Същата работа с 1-та и 0 - еднакъв състав, вероятно 0 е по-разреден с вода просто.

Аз мисля евентуално да ползвам протеиновия комплекс на Aphogee веднъж на две седмици, а през останалото време нещо хидратиращо. Изобщо не си мисля, че косата ми ще се оправи с магическа пръчка. До преди известно време я мазах с нещо преди всяко къпане, но от около година  я позанемарих и положението стана плачевно.
Благодаря, че ми обръщате внимание и ми давате съвети. Предполагам, че се изказвам много неподготвена, но за пръв път се сблъсквам с това. Досега винаги съм се справяла някак си.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 17:54 от s_v

# 521
Благодаря на PeachHoney и на всички останали. Избрах си балсама на ФК и се получи чудесно, че ще имам подарък към поръчката 30ml macadamia, та ще мога да пробвам и нея.
Victoriai Аз никак не разбирам от състав, но гледах че в състава и на двете няма изброени протеини, а само масла.
Това ме обърква, може ли някой запознат със състава да помогне.
Тъкмо си помислих, че съм започнала да се ориентирам сама кое е протеин, кое хидратация Grinning

# 522
Здравейте!
Решила съм да си взема ДПШ, за да го редувам от време на време с този, който използвам по принцип.
Спрях се на мицеларния на "LAKME".
Искам и някоя хидратираща маска, която да използвам с него.
Чудя се между "Macadamia Deep Repair" и "Дълбоко подхранваща маска с масло от арган и ленено семе Olioseta".
Коя от двете маски мислите, че е по-подходящо да се комбинира с шампоана?

# 523
Днес бях в Парадайс -отвори ли са нов магазин за козметика за коса. Супер намаления имаше. Сдобих се с две минита на Джойко за проба да видим как ще се спогодим:

Двете ми излязоха 29лв.

Как се ползва хидраторът? Спомням си, че Ванеса доста го харесва 🥰

*Минита имаше само на Джойко.

# 524
bonibon Хидратора се ползва като балсам/маска. След измиване със шампоан се нанася и после се отмива. Как се казва магазина ?

Обичам да пазарувам от физически магазини, това е едно от нещата които ми липсва от Софето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт