Професионални серии за коса 145

• 57 798
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • Blondeville
bububu, аз съм с мазни корени, с много тънък косъм. Взех си ексфолиант за скалп за 2 пъти в месеца по-добро почистване. Преди ползвах дълбоко почистващ шампоан на този принцип. Иначе си ползвам шампоан за обем, не за мазни корени, да не стане обратен ефект от твърде премиване на корена.

Вземи си спрей термозащитен, а за краищата вземи нещо подхранващо без отмиване може би.

# 76
blondie_anna, може ли да споделиш повече за ексфолианта? На коя марка Ез лесно ли се измива?

# 77
Искрица аз бих се боядисала с цвета който искам и после само тониране с шампоан или тонер да речем,а и ако не се харесаш,можеш да го измиеш.Ако разбирам правилно,искаш по-топъл цвят с лилав оттенък.С боя сама много трудно ще го постигнеш,трябва да смесваш няколко цвята+коректори...Лилавият и синият коректор ще ти неутрализират жълтия и червения пигмент и ще стане студено,мишо лилаво,ако ги смесиш с  6.1

# 78
# 79
Лесен и с отлични резултати е домашния ексфолиант за скалп, който всеки би могъл да си направи с любимия си шампоан за скалп. По време на измиване на косата към шампоана прибавям кристална захар - може бяла, може кафява, това е без значение, защото използвам ексфолиращото свойство на захарните кристали. Както ги използваме за прекрасно ексфолиране на лице, устни, тяло - по същия начин успешно и нежно можем хубаво да почистим скалпа. Захарните кристали чудесно се разтварят и измиват. Не оставят следи,  само ползи Simple Smile  Тествано от мен. Работи. Веднъж на две седмици, може и по- рядко, всеки сам си преценява.  Hands V

# 80
Здравейте, чета ви отдавна и благодарение на вас се запознах с професионалната козметика за коса. Косата ми е естествено руса, леко чуплива с тънък косъм, склонна към цъфтеж. Искам временна промяна на цвета и въпроса ми е мога ли да постигна този цвят само с директен пигмент или коректор? Благодаря ви предварително Simple Smile
Скрит текст:

Това ми е цвета сега, а искам това

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 19:55 от A.L.E.X.I.A.

# 81
  • DE
Vanessa благодаря ти за твоите съвети, които аз лично много ценя Flowers Tulip

# 82
Момичета, днес се мих с шу уемура color lustre шампоана и маската и разочарованието ми е огромно. Очаквах уау ефект след всичките отзиви които прочетох, но резултат никакъв буквално. Косата ми не е боядисвана от 6 месеца, преса не ползвам, сешоар понякога и само леко издухвам корените, затова очаквах да заблести както е описано на опаковката да омекоти да заглади, но нищо от това не се случи. Просто все едно съм се измила с шампоан и маска от дрогериите. От години вече ползвам професионална козметика може би 4-5 имала съм ефект от Епруваж и керастасе денсифик и очаквах същото тук. Явно не е за мен или трябва по дълго да се ползва. А и да добавя че не усетих също така уау аромат ,нежен съвсем лек с измиването исчезна безследно.  Бих искала ако някой случайно е ползвал въртяща четка за коса на babyliss AS200E да каже дали е добра ?

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 21:33 от ekaterina II

# 83
Здравейте,
Реших да се възползвам от намаленията този уикенд и си поръчах Ш и Б на Чи от ифра серията. Доста се двоумях между нея и Маракеш originale , но си спомних че инфрата беше доста хвалена от Agent .
На мен ми трябва нещо за ежедневна употреба, да е лека и балансирана серия. Не намерих информация дали при поредни ползвания биха ми утежнили косата. Примерно кератиновата серия на Чи харесвам, но трябва да я редувам. Косата ми е в много добро състояние- няма нужда от силни продукти редовно .
И за капак рибката пуснаха промоция при покупка на маракешки Ш или Б да подарят пълноразмерен продукт сплит ендз или спрей за лесно разресване след като вече бях поръчала.
Дали да върна пратката от Арлен и да закупя на Маракеш ?

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 01:42 от nneellyy

# 84
Чи инфра е хубава серия, но на мен определено ми утежнява на поредни миения.
Маракеш дава една идея повече плътност, но в никой случай твърдост. И ароматът й е пленителен ☺️ За ежедневна серия може би ще е по-подходяща.

# 85
Инфрата при мен не утежнява, Маракеш не съм ползвала!

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 06:19 от Agent Provocateur

# 86
Благодаря ви момичета. Ще го мисля до утре .

# 87
Здравейте, момичета. Поръчвали ли сте от hairmag или beautyhairbg? Никога не съм попадала на тези сайтове, а има намалени продукти на Shea moisture, които винаги съм искала да пробвам. И някой с отзиви за марката?

# 88
Както нямаше нищо да поръчвам и отупах набързо комплекти на Маракеш Ш+Б+серума Ендз+Б без отмиване (оригиналния аромат). Точно си мислех да ги ползвам като "ежедневни". Аромата за мен е върха, на косъм съм да взема и нещо за тялото със същия аромат.

Някой ползвал ли е спрея за разплитане на Marrakesh, да се включи с отзив?

# 89
  • Някъде там
Пийч, и аз нищо нямаше да поръчвам...
Поръчах хидратиращи балсам на Маракеш със спрей за разплитане.
Ще ти дам отзив като ги получа. Шампоан използвам само на виши от серията солушън(най много го харесвам за косата ми + балсама от същата серия в корените + спрей от същата серия)

Общи условия

Активация на акаунт