Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 1 517
  • 30
  •   1
Отговори
Да, вече искаме и чакаме летните месеци с нетърпение.  Нека  да споделим полезна информация,  за  почивката ни  тази година в любимото Приморско!

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 13:52 от Znam

# 1
Да, вече искаме и чакаме летните месеци с нетърпение.  Нека  да споделим полезна информация,  за  почивката ни  тази година в любимото Приморско!
Чак пък с нетърпение... Още не сме свалили ските и слезли от планината. Smile
А и вече сме шенгенци и ей де я Гърция. Като за начало мислете прИмоции от поне 50% надолу. Wink

# 2
Не ги сваляш ските,  щото ша повториш май супата от 35,00 лв., харесала ти, на барчето на пистата... Grin А за Гръчко, що ще чиниш, като си нарежеш крачета по камънаците на плажа. Пусти, опустел Шенген, само бели и разходи правиш...Grin
.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 05:12 от Znam

# 3
Много хора вече правят резервации и дори по-рано. Февруари е нормално човек да се замисли и резервира за лятната си почивка. В темите за Албена, Китен дори и Поморие хората резервират сега, а някой дори преди месец, та....това да караш ски не значи , че е рано за хубавите хотели с добро обслужване или на хубаво място.
Аз нещо се чудя тази година за Приморско, но вероятно пак там ще отида поне за седмица, свикнах си , но и малко ми омръзна. Бях на Албена също миналата година, но..някак , колкото и странно да е ...Приморско си ми е по-добре за почивка. Хотелите около северния плаж и към центъра са ми най-харесвани. Хем се спасяваш от лудницата, хем си близо до центъра и всичко при желание. Само дано не вдигнат много цените, миналата година доста ги бяха завишили сравнено с предишната (за един и същи хотел)

# 4
Много хора вече правят резервации и дори по-рано. Февруари е нормално човек да се замисли и резервира за лятната си почивка. В темите за Албена, Китен дори и Поморие хората резервират сега, а някой дори преди месец, та....това да караш ски не значи , че е рано за хубавите хотели с добро обслужване или на хубаво място.
Аз нещо се чудя тази година за Приморско, но вероятно пак там ще отида поне за седмица, свикнах си , но и малко ми омръзна. Бях на Албена също миналата година, но..някак , колкото и странно да е ...Приморско си ми е по-добре за почивка. Хотелите около северния плаж и към центъра са ми най-харесвани. Хем се спасяваш от лудницата, хем си близо до центъра и всичко при желание. Само дано не вдигнат много цените, миналата година доста ги бяха завишили сравнено с предишната (за един и същи хотел)

"...Приморско си ми е по-добре за почивка..." така и песента казва... "Любовта без която не можем"! Blush

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 21:53 от Znam

# 5
Znam напълно те разбирам след като прекарвах 15 години по ред в Приморско и междувременно ходех на и на море в други държави , реших да се кротна там

# 6
fanfanito, Znam работи в хотел в Приморско и затова скача (не от радост). Wink
Миналата година сезона хич го нямаше, а пък тази е първа шенгенска година и кюприйци са на тръни.
Каква резервация - хотели колкото щеш...

# 7
Fanfanito, това Leo e някаква си ръка на депутатин ( а може и собственик) с хотели в Гърция. Ill И невинно, с задявки и закачки и писане с химически, наплюнчен молив, лобира за туристи. Ама и там хотелите са вдигнали цените,  миналогодишните. Нема апартаменти, нема хотели, нема работа в тях... темата е поствана за улеснение на тези хора, които са избрали Приморско за почивка и и не искат разранени крака от плажовете на юг от нас!

# 8
темата е поствана за улеснение на тези хора, които са избрали Приморско за почивка
И ти с какво помагаш за улеснението? Посочи поне един читав ресторант в Приморско.

# 9
Който иска да си ходи в Гърция, понеже извън България друго море не съществува (или не може да си го позволи), бъркане в носа от немедицински лица на границата не може да го спре. Така че Шенген за никого от обидените на Черноморието няма да промени нищо.
Как всеки път се говори как никой нямало да има, а на края плажовете са претъпкани. И аз ли имам бизнес на Черноморието или някои мият чинии в Гърция - върхът на сладоледа?

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 19:44 от ala.bala

# 10
темата е поствана за улеснение на тези хора, които са избрали Приморско за почивка
И ти с какво помагаш за улеснението? Посочи поне един читав ресторант в Приморско.

Има, който търси намира и споделя... но най-напред ще кажа за моя, ама по подир... ха ха ха! Laughing
P.S. Ако наистина се интересуваш от хотели и ресторанти, виж темата от миналата година и споделеното в нея. Другото е, като задявки на хорото на мегдана...

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 17:12 от Znam

# 11
  • В.Търново
Който иска да си ходи в Гърция, понеже извън България друго море не съществува (или не може да си го позволи), бъркане в носа от немедицински лица на границата не може да го спре. Така че Шенген за никого от обидените на Черноморието няма да промени нищо.
Как всеки път се говори как никой нямало да има, а на края плажовете са претъпкани. И аз ли имам бизнес на Черноморието или някои мият чинии в Гърция - върхът на сладоледа?
Плажовете се пълнят предимно почивните дни или най-много почиващи за по 3-4 нощувки, хващащи от четвъртък/петък до неделя.

# 12
Добре че не ходя на Черноморието всяка година, та изобщо те зная колко са пълни всеки ден от седмицата.

# 13
Пълнят  се друг път...

# 14
Добре, явно гледам плажове в паралелен свят. Joy
Като дойде лятото искам да ми кажете когато видите някой от двата плажа празен. Не говоря за по-труднодостъпните части, които разбира се, пак не са празни, но поне може да се диша.

Общи условия

Активация на акаунт