Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 9 864
  • 138
  •   1
Отговори
# 15
Когато чашата не е пълна, не означава, че е непременно празна...Laughing

# 16
Пак да повторя - на някои по-труднодостъпни места, макар че в последните години колите и там се увеличават.

# 17
Няма трудно достъпни места - покрай двата плажа има път. Не се пълнят защото градчето няма улична инфраструктура за много хора. Да не говорим какво още няма...

# 18
Ти явно знаеш колко е лесно да се достъпи каквото и да е за всички хора. Защо не ме питаш с малки деца с определен режим, колко са ми лесно достъпни по-далечните части, до които преди си стигах без проблем? Други хора пък ги мързи и не всички искат да бръмчат с колата всеки ден.
Така и така е пълно.

# 19
Е, все пак говорим за Приморско, не за Слънчака. Няма как да излезеш от хотела и да стъпиш на пясъка. Затова и Приморско не е Слънчака и  никога няма да бъде.

# 20
Не съм казала, че искам на стъпя на плажа от хотела, а че 2 км по пясъка и не само не могат да се вървят от всеки по всяко време и това е причината да има някакво разреждане в иначе пълните плажове.

# 21
Очевидно никога не сте стъпвала на другия край на плажа...

# 22
И защо, Лео, е очевидно? За да се зааждаш ли? Хайде да прекратяваме "спора", в който казваш на черното бяло и за аргументи се заяждаш. Прекалено много глупости станаха.
Хайде, дано заради Шенген, всички да си отидете в Гърция и да не е такава лудница, но надали.

# 23
Аз нямам проблем с ходенето, напротив ходя много.  И двата плажа в Приморско обикалям от край до край, при това през Август и виждам с очите си какво е положението, затова не споря, а споделям наблюдения. Огромното болшинство плажуващи отиват в началото на двата плажа откъм града, където те са най-тесни и естествено става навалица, а на другия край, където плажовете са най-широки е рехаво.

# 24
Явно дефинициите ни за пълни се разминават, защото за мен е нормално при плажове, които не са толкова къси и излизат от града, да не е претъпкано по цялата дължина. А иначе претъпканото начало не е толко кратко. За да ни е по-широко, когато можем, ходим на средата. Както и да е.

# 25
Ами не всеки ходи с кола на плаж или пък му се мъкнат неща и ходи по пясъка, колкото и да му е приятно. Друго е да си се настанил и отидеш да се разходиш по плажната ивица,( съвсем друго да се наместиш след доста ходене) и стоиш 2 часа, прибереш в хотела да си починеш , да не стоиш на силно слънце и отидеш към 16-17ч примерно пак на плаж. За мен поне е естествено да избера място за плажуване близо до моя хотел и съкратя ходенето и мъкненето на багаж.Дори си оставям нещата, прибирам се, почивам си и пак на морето. Обикалям и се разхождам, ама първо си намирам удобно място. Не съм от хората да отидат и стоят часове, ядат на пясъка, пържат се на силното слънце или някъде в най-горещото време се прибират. За мен е удоволствие да отида по-раничко, тръгна си преди обяд, хапна нещо , изкъпя се, полегна, мине силната жега и пак да се трапосам на плажа. Затова и търся хотели близо до някои от входовете, не ползвам кола. Всеки знае къде е свободно и широко,но там хотели или са далече от центъра  или се ходи доста, мен поне не ме устройва това. Доста хора са, като мен, отделно от хотелите там на олинклузив слизат за малко или повече да стоят и затова е по-пълно в тези зони, особено на северния.

# 26
Здравейте, били ли сте на море в Приморско през първата половина на месец юни? Дали става вече за плаж (с малко дете)? Естествено, никой не може да предвиди какво точно ще е времето, но все пак, ако имате опит, търся мнения доколко се е затоплила водата и всичко друго, което се сетите. Мерси предварително!

# 27
  • Бургас
Средата на юни може да имате чудесно време за плаж, даже горещо, но не очаквайте от водата да е топла. Трябва си време за нея... Цяла зима и пролет се е охлаждала. А може да се случи и супер дъждовно, че и студеничко време. Не ви пожелавам този вариант. Никой не може да каже какво ще е отсега...

# 28
  • София
Моля посещавалите хотел Здравец да споделят впечатленията си.

Кой е по-близкия плаж и вечер до късно ли е шумно ?

# 29
Статистика за температурата на морската вода от 1999г.:
https://www.stringmeteo.com/synop/sea_water.php?year=2024#06

Общи условия

Активация на акаунт