Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 9 863
  • 138
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, може ли отзиви за Куин хотел Нели? Благодаря Ви предварително.
Не съм бил в него но дори Септември има хора там. На около 5 мин е от Северният плаж, близо е град хотел, но заведенията в региона са малко. Далеч от центъра за разходки.

Категорично не съм съгласна с подчертаното. 8 минути пеш до общината изобщо не се класифицират като "далеч от центъра", еле пък за разходки. А заведенията са безброй в града и съвсем не са далеч от Queen Nelly.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 12:45 от :::

# 46
Ми не е много близо де...не, че е далече от центъра, зависи откъде ще минеш и как ще обикаляш. Ако си до крайбрежната да отидеш си е разходка добра или общината, ако да ходиш до Аквапарка и началото на главната май е по-близо...
Заведения има много, но Куин Нели е как да кажа малко в края на заведенията, ако си с деца и отиваш да вечеряш или да се разнообразят...не знам. Също и плажа не ми се струва на 5 мин. малко повечко са май. Преди имаше прекрасни отзиви, после някои хора бяха недоволни , басейнът им е голям и хубав, хотелът отвън поне ми харесва на мен. Близо е до Вълчан войвода механата иначе)) Има и работещ бар външен до басейна късно вечер с масички и столчета (не са много, но..) За мен е хубав избор, ама да не сте със съвсем малки деца 2-3 годишни.

# 47
Здравейте! Преди време се публикува съобщение, че ОББ е затворила клона си в Приморско. Преди летния сезон е хубаво да се знае, кои банки имат клонове и банкомати в града.
Полезна е информацията, която някой знае и може тук да сподели! Хубав ден!

# 48
Миналото лято имаше клон на ПИБ до Аквапарка. Предполагам още го има.

# 49
Дск и Уникредит има в сградата на пощата на централната улица. ОББ има на площада, зад сградата на общината има малки магазинчета с банкомат, не знам защо но доста си чакам там.

# 50
Това са банкомати, банки няма. Само една има, май тази до Аквапарка, ПИБ, ако работи още.

# 51
Град го убил... Laughing Селото става град през август и то за кратко.

# 52
  • В.Търново
Това са банкомати, банки няма. Само една има, май тази до Аквапарка, ПИБ, ако работи още.
ОББ имаха офис. И не само те. Поне са 4 банките с офис в Приморско. Защо пишете глупости?

# 53
ОББ имаха офис. И не само те. Поне са 4 банките с офис в Приморско. Защо пишете глупости?

"Имаха" е ключовата дума. Уникредит и ДСК отдавна затвориха. Кои са тези "поне" 4 банки с офиси в Приморско, моля?

# 54
"... ей де я Гърция..." И ко сега Санторини.. Санторини... и  баба после бае отстрани, седнала  до войнишкото легло в "Кети"! Ill

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 11:39 от Znam

# 55
Тц, канят ме на риболов около Волос...

# 56
Здравейте! Като се виждат предлаганите оферти за предстоящия летен сезон, общо взето са, като миналата година. Може би в по-скъпите места има увеличение? Какво е впечатлението  ви?

# 57
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте! Като се виждат предлаганите оферти за предстоящия летен сезон, общо взето са, като миналата година. Може би в по-скъпите места има увеличение? Какво е впечатлението  ви?

Аз запазих апартамент в Алюр, цената е същата като миналата година.

# 58
На моето хотелче са вдигнали цената, то е без изхранване, ходила съм поредни години не помня вече колко. Запазих за Албена със закуска и вечеря, басейн, безплатно шезлонг и чадър. Ще ми е по-изгодно, много се ядосах и вече ...не става така.

# 59
  • В.Търново

Аз запазих апартамент в Алюр, цената е същата като миналата година.
Колко на вечер за колко човека?

Общи условия

Активация на акаунт