Професионални серии за коса 145

• 57 757
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Момичета кои серум за коса ще ми препоръчате за блясък и цъфтеж на връхчетата?
Харесала съм 2 продукта Елексира на Mi Amante и Moroccanoil Finish Glimmer Shine. Но съм отворена и за други предложения. Важното е да не утежнява косата ,да не става на клечки,мазна.

Комбинацията блясък+превенцията на цъфтежа ми дава само серума на Oway nurturing drops. Той наистина дава супер блясък, ползва се съвсем малко, за да не утежни (икономичен е), може да се ползва и на мокра и на суха коса, аз слагам понякога на втори ден след миене, за да омекоти връхчетата.
Ползвам и бондера на ФК, мисля че се справя с цъфтенето, но блясък не ми дава.
Меракеш Ендз серума го пробвам за втори път сега, но мисля че и той не дава блясък допълнително, та може би ти трябват два отделни продукта за да се справят с двете изисквания.

# 136
  • Пловдив
Серумът на Oway дава невероятен блясък. С никой друг продукт не съм го постигала. Още не мога да кажа, дали има лечебен ефект, защото го ползвам от скоро.

# 137
Харесала съм 2 продукта Елексира на Mi Amante и Moroccanoil Finish Glimmer Shine. Но съм отворена и за други предложения. Важното е да не утежнява косата ,да не става на клечки,мазна.

Комбинацията блясък+превенцията на цъфтежа ми дава само серума на Oway nurturing drops. Той наистина дава супер блясък, ползва се съвсем малко, за да не утежни (икономичен е), може да се ползва и на мокра и на суха коса, аз слагам понякога на втори ден след миене, за да омекоти връхчетата.
Ползвам и бондера на ФК, мисля че се справя с цъфтенето, но блясък не ми дава.
Меракеш Ендз серума го пробвам за втори път сега, но мисля че и той не дава блясък допълнително, та може би ти трябват два отделни продукта за да се справят с двете изисквания.
Напълно подкрепям мнението и определено серумът Oway има лечебно действие! Той ми е абсолютен фаворит за предпазване от цъфтеж.
В тази връзка не съм се подстригвала от 4 месеца и имам само лек цъфтеж в най-горния слой. Такова нещо не ми се е случвало ☺️

# 138
Интересно защо цъфти косата ни. Пробвах днес кремчето за краища на Маракеш барабар в кюпа. А нямам един цъфнал косъм, но никога не съм ползвала продукт за краища и реших за опитам. Косата ми е тънка, мазна, мие се почти ежедневно, третира се с маши, преси, сешоар. И никога не цъфти. Кремчето е много приятно. Използвах помпа и половина. Не утежни. Омекоти крайчетата и като че ли при мен даде блясък.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 09:25 от MarilynM

# 139
В бг сайтовете Oway nurturing drops го виждам само в Арлен,някъде другаде има ли го?

# 140
# 141
Да похваля Кератиновата серия на ЧИ, която през лятото ми идва определено тежка и изобщо не посягам към нея след 2 незадоволителни опита. Сега във студовете даде една напоена, плътна и тежко падаща коса. Доволна! Ползвам шампоана, балсама, лив ин балсама и кератиновата коприна.

От тази серия ползвам коприната и съм много доволна, поръчах си още. Може би ще поръчам за проба и останалите продукти, но като посвърша запасите.

# 142
  • София
Сега направо ще ви застрелям с въпроса си, който даже не зная как да формулирам правилно. Grinning

Кой е терминът, който описва жива, напоена, подвижна, "лигава" коса, която се изхлузва от ластика? Тук всичко мога да попитам без неудобство, но ми се иска когато описвам какво търся като ефект от продукт/терапия в магазин или салон, да се обоснова малко "по-професионално".

# 143
Някой ползвал ли е серията на Miriam Quevedo  с Baccara, розовите опаковки? За изтъняваща коса ги дават и ги загледах.
Аз съм ползвала златната серия и ми идваше твърде, твърде подхранваща дори за моята суха коса.

# 144
  • Blondeville
Аз я ползвам, има ли я вече в тукашните сайтове, би било супер Simple Smile Много съм доволна, особено от двуфазната възстановяваща терапия, друго нещо никога не ми се е отразявало толкова добре. Шампоанът е много приятен, лек, не премива, но измива добре, дава уплътняване. Ползвам златния балсам/маска след него, макар да не се води за тънка коса, но на мен тази маска ми се отразява супер. Аз съм с много тънка коса и в момента ползвам за измиване/балсам Мириам Кеведо, и за стилизация Alterna My Hair My Canvas - спрея за топлинна защита и обем, както и текстуриращия спрей и съм мнооого доволна и от тях.

Някой ползвал ли е серията на Miriam Quevedo  с Baccara, розовите опаковки? За изтъняваща коса ги дават и ги загледах.
Аз съм ползвала златната серия и ми идваше твърде, твърде подхранваща дори за моята суха коса.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:57 от blondie_anna

# 145
Има ги в сайта на официалния вносител. Но не виждам двуфазна терапия?

https://abstore.bg/miriam-quevedo/black-baccara-hair-collection/

Благодаря за отзива!

# 146
Аз използвам Глоси нектара на Oway, той има и термозащита. Като консистенция е по-лек от капките им /Nurturing drops/.

# 147
# 148
Здравейте, може ли мнение за OROFLUIDO ORIGINAL ELIXIR. олио и маска за коса
Благодаря ви.

# 149
  • Велико Търново
Момичета, дайте идеи за грижа за скалпа, изчерпах се от към идеи - ползвала съм Медисютикълс, тоника против косопад на Алфапарф, ампули Аминексил, Денсифик, Сериоксил, Инициалист, тоника на Филип Кингсли, ползвам Стамиген на Напура, Енерджи, лосиона против косопад на Напура....Свършва ми последно Филип Кингсли и не знам какво да поръчам. Косата ми е боядисана, тънък косъм.

Общи условия

Активация на акаунт