Професионални серии за коса 145

• 57 772
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Аз харесвам най-много серумите Екстеншънист и Инициалист на Керастаз

# 151
  • Blondeville
Аз за скалпа съм ползвала какво ли не, основно против косопад. Добре ми се отразява тоника Clinical на Алтерна, защото е лек и не утежнява безкрайно тънката ми коса. Денсифик за сравнение не ми е съвсем ок, коренът ми стои една идея по-мазен с него. Но и аз бих пробвала още  нещо, не съм ползвала oway никога, и мисля да видя имат ли нещо за скалп.

# 152
  • София
Момичета, дайте идеи за грижа за скалпа, изчерпах се от към идеи - ползвала съм Медисютикълс, тоника против косопад на Алфапарф, ампули Аминексил, Денсифик, Сериоксил, Инициалист, тоника на Филип Кингсли, ползвам Стамиген на Напура, Енерджи, лосиона против косопад на Напура....Свършва ми последно Филип Кингсли и не знам какво да поръчам. Косата ми е боядисана, тънък косъм.

Може да пробваш серума сериоксил на лореал, този на епруваж или гела на давинес - все са хвалени във форума. И grow gorgeous

# 153
Аз за скалпа съм ползвала какво ли не, основно против косопад. Добре ми се отразява тоника Clinical на Алтерна, защото е лек и не утежнява безкрайно тънката ми коса.
^^^
Подкрепям мнението за ALTERNA Caviar Anti-Aging Clinical Densifying Scalp Treatment!

# 154
Аз харесвам гела на Давинес. Вече трета опаковка на Керастас Ресистанс измазах и съм доволна. На Инициалист също много ми харесва.
Косата ми е тънка, лесно се утежнява и тези трите ми допадат.

# 155
  • Някъде там
Използвам това за скалп в момента https://www.zlatnaribka.com/sprey-za-stimulirane-na-rastezha-i-p … aign=Lower_Funnel,  и серума на виши, сега очаквам втора опаковка от brave New hair.

# 156
Здравейте момичета. Може ли бърз отговор? Мъжа ми иска да ми подари грижа за косата на Макадамия, без отмиване. Видях, че има няколко вида, а аз не съм ползвала професионални козметики и съм боса в тази сфера. Кое да поръчам? Имам тънка коса, с намиращи се цъфтежи, суша със сушоар винаги. Искам много блясък, лесно разресване, грижа , хидратация и предпазване от уреди. Между тези се чудя : спрей олиото, грижа без отмиване с масла или балсама без отмиване с масла... Всичките са ми еднотипни, каква е разликата.. Човек да се обърка, нали са за едно и също.

# 157
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, помагайте!!! Купих си литровия Ш на Вела, но е адски гъст и без помпичка. Идея откъде мога да си купя?

# 158
Тук ценичките са много добри
https://www.esteto.bg/produse-1653-pompa-s-dozator-za-shampoan-w … onal-pump-1000-ml

mountain_crystal според мен,заложи на един от тези двата
https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/stilizirane-of … urishing-leave-in
https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/stilizirane-of … dry-lotion-198-ml
Вторият като че ли е по-подходящ за теб,но ти си избери

Biskvitka каква е идеята на грижата? Бориш косопад,превантивно ползваш нещо срещу косопад,за сгъстяване на косата,за загладен косъм,за удебеляване на косъма...има стотици продукти и грижа.

# 159
  • София
Момичета, дайте идеи за грижа за скалпа, изчерпах се от към идеи - ползвала съм Медисютикълс, тоника против косопад на Алфапарф, ампули Аминексил, Денсифик, Сериоксил, Инициалист, тоника на Филип Кингсли, ползвам Стамиген на Напура, Енерджи, лосиона против косопад на Напура....Свършва ми последно Филип Кингсли и не знам какво да поръчам. Косата ми е боядисана, тънък косъм.

Много неща си ползвала и все са хубави. И аз съм ги ползвала. Ако искаш нещо ново, можеш да пробваш серума за скалп на Oway, серума на Lanza, серума на Alterna с червена детелина, както и този на Grow  Gorgeous. И четирите са много хубави. Иначе сега в момента аз ползвам серум Денсифик. Но от време на време редувам и с някой друг. Но принципно серумите за сгъстяване са ми любими.

Момичета, нещо много ми хвалят нова чудо. Много щадящо косата, прави всякакви прически, лесно за ползване, замества всякакви маши и преси.
Пусто цената му е...

https://www.tehnomix.bg/masha-dyson-hs01-airwrap-complete

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 01:32 от Мagnollia

# 160
  • Някъде там

Много неща си ползвала и все са хубави. И аз съм ги ползвала. Ако искаш нещо ново, можеш да пробваш серума за скалп на Oway, серума на Lanza, серума на Alterna с червена детелина, както и този на Grow  Gorgeous. И четирите са много хубави. Иначе сега в момента аз ползвам серум Денсифик. Но от време на време редувам и с някой друг. Но принципно серумите за сгъстяване са ми любими.

Момичета, нещо много ми хвалят нова чудо. Много щадящо косата, прави всякакви прически, лесно за ползване, замества всякакви маши и преси.
Пусто цената му е...

Само като му видя цената Scream, и се отказвам.
Спрея на Ланза е чудесен, преди време го използвах и го харесвах много.
Рибките, реагираха много бързо с обърканата ми поръчка, сложили са ми и доста мостри.
Аромата на брийз серията е страхотен, искам да имам такъв парфюм Blush
Искам и да попитам нещичко, какъв цвят ще стане ако смеся 5.12 с 10 грама сив коректор? Или 5.23 със сив коректор?

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 06:55 от Искрица

# 161
Ампулата Лалга можеше ли да не се отмива?

# 162
  • Варна
За можене може,но не и ако наклепаш стандартно половин ампула. Пробва,сложи по-малко и изсуши. Не съм го правила точно с Лалга,но с други неща съм.

# 163
Пусто цената му е...
Моя приятелка го има, косата и е супер гъста, тежка, а косъма и е като глигански Stuck Out Tongue Closed Eyes и твърди, че само с него и издържат масурите без никакъв стилизиращ продукт. Сравнява с професионално издухване и с машата, която преди е ползвала ( от тези дебелите стикове ) Но косата и не е толкова дълга колкото твоята Магнолия.
На мен също много ми харесва резултата на нейната коса.
Дълго се колебаех дали да купя някой от 2та продукта на фирмата Airwrap или Supersonic реших, че това е неразумен разход, като се има предвид че ходя най-често с изправена коса.

Дами когато ползвате Kerastase Fusio-Dose ползвате ли и маска/балсам след това ?
Някой с мнение за бустера от блондинската серия ?

# 164
  • Варна
Стимулисте на Керастаз.Ползвала съм всички тези без Напура...В момента го няма в Нотино,но е около 50лв.там ако можеш да изчакаш.

Общи условия

Активация на акаунт