Професионални серии за коса 145

• 57 728
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
Аз също съм много доволна от Нотино - продукти за коса, парфюми, козметика, уреди всичко е било напълно изрядно.

Благодарение на Принцесата се успокоих с продуктите за скалпа, направих си “график” кое кога Grinning и се надявам да не предобря нещата, но все пак да има желания ефект.

# 436
# 437
Момичета, очаква ли се ЗР да има намаления за 8-ми март?
Искам шампоан на Меди и олио на Орайт

# 438
искам да похваля NuggelaSule South Beach Hair Mask. Прави много лигава и жива коса.

# 439
Аз днес имах имейл, че някакви подаръци щели да дават за отбий номер. За намаления нищо не се споменаваше.

# 440
Благодаря момичета, значи за сега си оставам с pro longer. Добавям и дпш
 преди боя на natura Siberica, Започвам с домашния еластайзер. До сега се мацах с едно олио за преуош,но мирише ужасно и искам да разнообразя.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 14:54 от mery_79

# 441
Здравейте,
Търся продукт за коса, който приглажда стърчащи косъмчета.
В момента ми расте нова коса и като я вържа на опашка, има доата малки косъмчета отгоре, искам да слагам нещо, за да ги загладя.

# 442
Не е професионален продукт, но използвам спирала за косъмчета на Шварцкопф.
Много удобно и приглажда за целия ден.

# 443
Момичета, поръчах  пре-уоша на Kerastase Soin Premier Therapiste. Колко време стойте с него и колко често го използвате?

# 444
Момичета, поръчах  пре-уоша на Kerastase Soin Premier Therapiste. Колко време стойте с него и колко често го използвате?
Всеки път, когато ползвам шампоана.... при моите продуктови издивявания - 1/2 месеца!

# 445
Здравейте!
Мисля да започна шампоана Kérastase Densifique. Имате ли впечатления от маската от същата серия, защото се чудя между нея и балсама Kérastase Genesis?
Кое от двете бихте ми препоръчали?

# 446
Зависи какъв ефект търсиш

Момичетата с много сухи и третирани коси,искам да ви похваля серията за блондирани коси на Редкен

Новата серия на Керастаз, може само да им диша праха,нищо,че са под една шапка.Страхотна серия,особено ламеларната вода и крема.Шампоанът е доста силен,наистина за изстрадали коси,но водата и кремът са уникални,последният е супер продукт за сухи връхчета.На моята коса поне Керастаз и ФК увисват,Редкен ги бие от всякъде.
Няма да изпадам в подробности,кой каква консистенция има и какъв аромат.Действието на серията говори сама за себе си.Препоръчвам горещо на дами,чиито коси са сухи по краищата и не особено гъвкави

# 447
VanessaDE,
Изпълних поръчката и пропуснах шампоана. Дано не е фатално, не съм ползвала засега на марката нищо и точно с Ш не ми се тества.
За концентрата само не мога да разбера дали се отмива или само се подсушава с кърпа и после се нанася от крема?

Дали става и за преуош или да си следвам схемата? Ти как го нанасяш концентрата и с крема ползваш ли термо?

misha_misha,
Аз също от notino не съм имала проблеми, но поръчвам само козметика за коса от сайта. Мake up съм ползвала при оферти за Moroccanoil и също не съм била недоволна. От рибите бях поръчала преди година show и съм убедена, че или попаднах на някакви ментета, или всичко беше с ПРЕизтекъл срок на годност. От arlen ми е преуошът на Alterna, който е с установен изтекъл срок, но си го ползвам и възнамерявям да си поръчам пак голяма опаковка от немски сайт (сигурна съм, че пак ще е стар).
С Shu Uemura не рискувам вече, защото съм попадала на партиди, които са разочароващи. Имам вяра само ако виждам йероглифи по разфасовките. Не би трябвало да има разлика, предвид че компанията е вече на Loreal, но такава има. Същото е и за продукти на Serie Expert. Някои партиди са тотална греда.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 09:17 от Аня Филипова 649504

# 448
Ровя се по сайтовете и не мога да избера. Трябва ми балсам или маска за тониране в розов нюанс. Попадам на едни евтини и се съмнявам да имат ефект.
Другия вариант е да си боядизам дължините (като искам само отенък, като пепел от рози или нещо подобно), но не знам как и какви бой да смеся. Имам руси кичури и смятам, че един отенък ще стой хубаво.Ако някой има съвет, ще съм благодарна

# 449
Много разочароваща оферта от ЗР за 8 март. Последно от намаленията им поръчах продукти за лице на Phyris. Бяха намалени с 20% + важеше кода за още 20%, така че съм доволна. 

Искам да ви споделя, че откакто спрях употребата на серума на Керастас Ресистънс, косата ми значително забави растежа си. Имам супер много растящи косми постоянно и най-отпред на челото си ги наблюдавам и им се радвам постоянно. Сега ги виждам, че не растата, вече две седмици ползвам на Алтерна спрея+ампулите за косопад на Лореал.
Затвърждавам си мнението, че за скалп не е подходящ продукт под формата на спрей. Нещо не се справям с доброто му нанасяне.

От ампулите на Лорел не виждам много ефект, но ги ползвам през ден и може за това да е. Не че имам и някакъв усилен косопад де, та може и за това да е.

Честно казано нямам търпение да приключа с Алтерна и да започна с ампулите на Напура. Бях ги взимала още на черния петък и не им идва редът. Интересно ми е как ще ми се отразят. От Ш-те на Напура не съм доволна нещо. Но аз и на Меди не харесвам, та може би просто не са за моята коса.

Засега от всичко ползвано за скалп съм подновявала само Инициалист и Резистънс. И пак бих ги взела занапред.

Общи условия

Активация на акаунт