Професионални серии за коса 145

• 57 743
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
  • Някъде там
Миша, аз бих ти препоръчала да си вземеш и една хидратираща серия, за да редуваш. Тази на Ланза е много хубава,но варианти имаш много. С профи козметиката не може да се използва само един шампоан постоянно без никакви маски и балсами след него. Така вместо да се подобри, състоянието на косата се влошава.
Коя на Ланза?
Мой мой ли?
Ох, надявам се рибите да пуснат намалени на напура за 8 март.

# 421
Да, за нея говоря. Много харесвам и шампоана, и маската от серията.

# 422
Прави сте момичета, но нали знаете... .човек се учи докато е жив, а пък и аз само от няколко месеца ползвам профи козметика.
Иначе слагам понякога и коприна на Чи и Биосилк, но понякога защото тънкия ми косъм се сплесква от повечето неща. Благодаря за съветите. Те са много ценни за мен!

# 423
Дами днес ми пристигна олиото на макадамиа. macadamia healing oil treatment За първи път го купувам и искам да попитам тези от вас който са го ползвали , за цвета и миризмата.  Миризма-тежка, сладка и цвят тъмно жълт. Такова ли е по принцип, защото го поръчах от непознат сайт и ме притеснява дали не е някакво менте. Thinking

# 424
Здравей, Vir90!
Да, така изглежда. Моето беше от Златна рибка. Честно да си кажа първоначално миризмата доста ме отблъсна, но това олио е много хубаво. Наистина действа много добре на косата. Ползвайте си го с удоволствие. ✌️

# 425
Момичета хидратираща маска на Ланза от серията, която ми препоръчахте за суха коса  е изчерпана. От ЗР ми предложиха био аргановата серия на Лакме. Дали да изчакам или да заложа на тази серия на Лакме?
 Мислех също като вариант :Ш и Б на Ланза + маската на Лалга...
 Какво бихте ме посъветвали...

# 426
Миша, виж Joico Moisture Recovery за хидратация. Аз съм пробвала тази на Лакме, която са ти предложили и не съм очарована... А от Joico съм много доволна.
https://www.arlen.bg/category/927/moisture-recovery-hidratirasht … za-suha-kosa.html

# 427
Здравей, Vir90!
Да, така изглежда. Моето беше от Златна рибка. Честно да си кажа първоначално миризмата доста ме отблъсна, но това олио е много хубаво. Наистина действа много добре на косата. Ползвайте си го с удоволствие. ✌️
Благодаря за бързия отговор, да и мен миризмата ме отблъсна доста, но още днес ще го пробвам. Relaxed

# 428
misha_misha,
Рибите ти предлагат Lakme, защото са официален вносител на марката в България, а не защото е подобна или ще ти свърши работа като тази на Lanza.

# 429
Миша, лакмето е слаба серия и не мисля, че ще останеш доволна. Пробвай Joico., хубав вариянт е Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 19:54 от Viktoriai

# 430
Здравейте момичета, имам въпрос. Използвах една опаковка L'Oréal pro longer, ш, м,  концентрат и термо, изключително съм доволна, заредих се с втора, но чета , че трябва да се редува. Та мисля си за хидратираща серия, двоумя се между chi infra и kerastase blonde absolu. Руса , средно дълга тънка коса с леко заплитащи се краища. Благодаря!!!

# 431
  • София
Здравейте момичета, имам въпрос. Използвах една опаковка L'Oréal pro longer, ш, м,  концентрат и термо, изключително съм доволна, заредих се с втора, но чета , че трябва да се редува. Та мисля си за хидратираща серия, двоумя се между chi infra и kerastase blonde absolu. Руса , средно дълга тънка коса с леко заплитащи се краища. Благодаря!!!
Аз съм за блонд серията на Керастаз.Всичките съм ги ползвала и съм много доволна,взех и новата Blond Absolu Cicaextreme шампоана,маската и олиото и нямам търпение утре да ги ползвам Simple SmileА относно редуването имам сигурно10 и повече пълни линии на Керастаз,Лореал и др.професионални и не серии,но винаги ги редувам.Все пак най-много ползвам сериите за руса коса.

# 432
  • Варна
misha_misha Балсамът на Генезис,който имаш е достатъчно богат и достатъчно хидратиращ за тънката коса,която описваш. Не се хвърляй на нови неща импулсивно. Косата ти страда от това,че я оставяш без последваща грижа след шампоана. Нанасяй балсама на подсушена коса на 5см. от корена с масаж на дължините посока на косъма и го дръж десетина минути под шапка за баня. Ще усетиш разликата веднага.
Малко финиш също ще е от полза.

danielad Cicaextreme се оказва много хубава серия,богата и кондиционираща създадена точно за блондирани коси. Очаквах да ми утежни още на второ ползване но не вече -4ти път поред ползвам маската и косата е разкош. Шампоана го редувам с Кингсли за блондинки-прекрасно се съчетават. Олиото също е чудесно. Експериментирах да го ползвам като единствен финиш и всичко е нормално,а косата ми по принцип иска задължително нещо кремообразно преди олио. Единственото,което и е достатъчно самостоятелно до сега беше Ланза кератин е блондинското не му отстъпва. За мацките с тънки коси обаче подозирам,че ще е тежко.

vir90 такова е олиото на макадамия.....Колкото харесвам действието му толкова не понасям ароматът-направо ми се гади от него:rage:.

mery_79 щом ти действа добре про лонгър хич не се впечатлявай от писаниците за редуване. Серията е с хубав баланс и ако косата няма някакви специални нужди всичко ще е ОК. Може да правиш чат пат някоя терапия примерно еластисайзър или някоя ампула,но да се затрупваш с козметика просто защото някой е казал,че трябва да се редуват е безсмислено. Редуват се крайностите примерно ако ползвам Ланза кератин Ш и М  задължително сменям маската да речем с Мои Мои,но първата е сериозен протеин,който иска балансиране.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 21:37 от prinzesata

# 433
Момичета цена нямате Hug Благодаря!
Като започнах Ш на Керастаз Денсифик /а това е от две седмици / ми се въртеше спомен, че мисля Принцесата коментираше, че трябва да се внимава с Ш на Керастаз и ето.... и аз го разбрах.... Косата ми започна да добива вид на гнездо.... и то разчорлено... Ужас. Така или иначе ще трябва да взема нещо, защото това, което имам не е пълноразмерно. Ще си довърша Фолиген и Ш и Б Генезис /80мл./Мисля да изчакам за някакво 8-мо мартенско намаление, но като се сетя, че за ЧП от ЗР нямаше такова, може и сега да е така.

Аня Филипова и аз търся алтернатива на ЗР, но попадам често на коментари във форуми и ФБ, че козметиката примерно в Нотино и Мейкъп била фалшива. А като се сетя 2-рата кутия ампули Денсифик са ми от Нотино а Shu ми е от Мейкъп.. Къде е истината и аз не знам вече....

# 434
  • Варна
От Нотино никога не съм имала издънки тъй,че дишай спокойно. Доста пари съм изтръшкала там и в нашето и в немското:grinning:./винаги сравнявам цените и често при швабите цените са по-добри даже и с превозвач/. За Парфимо - там е малко тото с козметиката. Често е с изтичащ срок на годност.
Макеъп са железни и напоследък се превърнаха в предпочитам за мен сайт/не конкретно за козметика за коса/. И от тях никога не съм имала издънки с изключение на един протекъл душ гел,който ми смениха без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт