Професионални серии за коса 145

• 57 680
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
bonibon Хидратора се ползва като балсам/маска. След измиване със шампоан се нанася и после се отмива. Как се казва магазина ?

Обичам да пазарувам от физически магазини, това е едно от нещата които ми липсва от Софето Simple Smile

Ето това е:

Сега като намерих името виждам, че и сайт имат 😄

# 526
Този магазин ме изгуби като клиент още при влизането ми там преди няколко дни.
По некомпетентни и са и от Рибите. Нямам думи просто...
Цени ненсъм гледала

# 527
Вики от Ол серията на Давинес имам балсама и спрея без изплакване. Балсама е богат и маслен като маска, подхранва добре и дава плътност и омекотява добре, икономичен е, има шанс на поредни ползвания да утежни по-тънките коси според мен. Като цяло хубав продукт! Балсама без отмиване също е много хубав, бих казала че е по-богата и маслена версия на спрея на Маракеш, добре подхранва и той, обира фриз и омекотява. Държа да кажа че цялата серия има много силен парфюмен леко мъжки аромат, за мен лично е леко тежък и лятото не мога да го понасям, а и се задържа много в косата! Според мен шампоана ще е тежък за нетретирани коси, цялата серия се основава от масла.

# 528
Благодаря ти, Пийч. Май не е за мен тази серия, ще ми дойде тежичка, а и с този аромат ме отказа определено. С доста хубава козметика се разделих, защото не понасям как мирише.

# 529
Здравейте! Бихте ли сравнили по какво се различават тези две серии на Joico -  HydraSplash и Moisture Recovery?
Коя от двете е по-хидратираща и втората "Moisture Recovery" подходяща ли е за тънка коса?

Благодаря Ви момичета за споделеното мнение! Честит празник! Flowers Tulip

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 10:47 от yoliiiiii

# 530
Здравейте! Бихте ли сравнили по какво се различават тези две серии на Joico -  HydraSplash и Moisture Recovery?
Коя от двете е по-хидратираща и втората "Moisture Recovery" подходяща ли е за тънка коса?
HydraSplash е нова серия насочена към фина коса ( тънък до средно тънък косъм ) предполагам е нещо като лекият вариант на MoistureRecovery. Тоест втората е по-хидратираща. Балсама съм ползвала само от нея, лично аз не смятам, че ( рековърито балсама ) е утежняващ продукт. Но да се включат момичетата с фин косъм

# 531
Имам Ш и Б на Joico MoistureRecovery, но не мога да ги ползвам на поредни миенета заедно, най- много 2 пъти на месец. Доста хидратиращи и утежняващи за моята вече здрава коса- чуплива и нормален косъм.
Много ми харесва деликатният аромат . Балсама често ползвам след протеинов шампоан или маска, така най- много ми допада ефектът от него - напоена и жива коса. Бих подновила само балсама.

# 532
HydraSplash е за тънка/рядка/нормална/не особено третирана коса
Moisture Recovery е за гъста/суха/много третирана коса.Шампоанът и маската са силно хидратиращи,балсамът е лек за редовна/ежедневна употреба
Ш MR го ползвам обикновено само след боядисване,доста е тежък

Честит празник на всички дами! Flowers Bouquet

# 533
  • Велико Търново
Аз съм с тънък косъм, и съм ползвала и Моисчър рикавъри и в момента имам Хидрасплаш. Макар серията да не утежнява косата, повече от два последователни пъти не я използвам, доволна съм, а лятото, особено на морето, смятам да ми е под ръка 😉

# 534
Здравейте!
Решила съм да си взема ДПШ, за да го редувам от време на време с този, който използвам по принцип.
Спрях се на мицеларния на "LAKME".
Искам и някоя хидратираща маска, която да използвам с него.
Чудя се между "Macadamia Deep Repair" и "Дълбоко подхранваща маска с масло от арган и ленено семе Olioseta".
Коя от двете маски мислите, че е по-подходящо да се комбинира с шампоана?

Тази маска на Макадамия е най-лошата ми инвестиция.  Купих си две големи на промоция. Пробвах какви ли не варианти и косата ми е винаги отвратителна. А за шампоан от същата серия- направо не ми се говори. Като си помисля само, че дадох 50 евро, още ме боли сърцето.

# 535
# 536
Маската Макадамия е много хубава, но е за третирани и сухи коси, нормална коса може да утежни. След морето само тя ме спаси

# 537
  • София
И аз много харесвам маската на макадамия.
Косата ми е с тънък косъм, третирана и на места изгорена.
Сега поръчах серията на керастаз за блондинки - шампоанът крем и маската, дано ми харесат че толкова пари 😩

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 23:57 от Мélisande

# 538
Здравейте, дами! Честит 8-ми март на всички! Искам да попитам някой ползвал ли е нещо на Nioxin, и по точно номер 4, и ампулите на Лореал Аминексил? Помагат ли при косопад, има ли смисъл да си взема тях или нещо по успешно, ако може да ми препоръчате.

# 539
Здравейте, дами! Честит 8-ми март на всички! Искам да попитам някой ползвал ли е нещо на Nioxin, и по точно номер 4, и ампулите на Лореал Аминексил? Помагат ли при косопад, има ли смисъл да си взема тях или нещо по успешно, ако може да ми препоръчате.

Niixin 4 е много хвален в темата, както и ампулите на Лореал. Ампулите ги  ползвам отскоро и не виждам уоу ефект. Срещу косопоад много  добре ми се отразиха ампулите и серума Генезис

Общи условия

Активация на акаунт