Професионални серии за коса 145

• 57 664
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Отдавна си правя сама козметика та направих си сама силен протеинов шампоан и реших след него да използвам маската на шу йемура colour lustre и тази маска си показа пълната сила, такава хубава хем обемна хем блестяща коса, а с другите шампоани дето я пробвах никаква. Та както някой тука бе казал трябва да се ползва след хубав протеин или на много изгорена и изтощена коса

Виж ти. Аз досега все я комбинирах с Ш на Керастас за боядисана коса. Той се предполага, че клони към хидратация. И изобщо не ми допада.  Ще взема днес да я пробвам в съчетание с протеинов Ш.

# 616
Здравейте!
Вчера ми пристигнаха Oway nurturing drops,както и новата блондинска маска на Керастаз. Нямам търпение да ги пробвам,но чуденката ми е с кой шампоан да комбинирам маската. Първо миене след боя ще бъде. Разполагам с шампоана на Лалга, Керастаз за дълга коса, кератиновият на Ланза, както и Про Лонгън на Лореал.

# 617
Здравейте!
Възстановяващия нощен серум за руса коса на Керастаз  Cicanuit всяка вечер ли се ползва или само на чиста коса, след миене?

# 618
# 619
  • София
Здравейте, имате ли какво ще кажете за тази серия на лореал https://www.arlen.bg/category/1247/se-pro-longer-uplatnyavane-na … CMFhoCkzoQAvD_BwE
Аз я харесвам,имам я цялата,но най-често ползвам термото им.Хубава серия е,аз съм с руса коса и добре ми понася,но не я ползам често .
Здравейте!
Възстановяващия нощен серум за руса коса на Керастаз  Cicanuit всяка вечер ли се ползва или само на чиста коса, след миене?
  Може всяка вечер,няма изискване за чиста коса.Аз не съм много стрктна ,забравям всяка вечер.

# 620
# 621
dechy, в магазина имат, показваха ми- не видях на коя от двете серии, защото бързах и така и не взех боя, реших да проуча и обмисля, намаленията са им до края ма месеца, което ме устройва

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 22:19 от bonibon_

# 622
Привет отново. Чета ви всеки ден и всеки пост, но някак, си не успявам да, разбера всичко. Изсветлиш си малко косата и сега е леко ластични, но се мъча, да я оправя. Просто незная как да си комбинирам нещата и...... Просто се ядосвам на себе си. Моля ви да ми помогнете.
На всяко миене редувам маслена маска и терапията клетката майка. И редувам едно протеинови и после хидратиращо миене. Имам:
Шампоани:Дисциплин, медисютикълс, Редкен Екстрим
Маски:Керастас резистенс, Редкен Екстрийм, и макадамия deep repair  .
Ш+М Лореал про лонгър. Имам серум Лакме  deep care. Термо на Керастас  nectar thermique. Имам ли нужда от други неща и как да ги комбинирам?суха е, заплита се, ама като не ви послушай сега ще си сърбам чорбата👆

# 623
След всичкия този протеин ластична?! Rolling Eyes Как редуваш протеин с хидратация като нямаш нито една хидратираща серия? И как редуваш маслена маска с Алфапарф?
Косата ти е пренаситена с масла,дължините изглеждат сплъстени.
На първо време измий с ДПШ и направи терапията,без да слагаш финиши(подозирам,че и там бъркаш нещо).
Имаш ли ДПШ?
Цвета на дължините много ми харесва Wink

# 624
Супер доволна от нощния серум за изрусена коса на Керастаз Simple Smile Слагам всяка вечер по 2-3 помпи, не омазнява или утежнява като маслата.

# 625
След всичкия този протеин ластична?! Rolling Eyes Как редуваш протеин с хидратация като нямаш нито една хидратираща серия? И как редуваш маслена маска с Алфапарф?
Косата ти е пренаситена с масла,дължините изглеждат сплъстени.
На първо време измий с ДПШ и направи терапията,без да слагаш финиши(подозирам,че и там бъркаш нещо).
Имаш ли ДПШ?
Цвета на дължините много ми харесва Wink
Ами на едното миене слагам масла(ший, арган) по дължините, а на следващото терапията. Довършвам  на  Joico  moisture recovery. Ама вече нямам и трябва да взема друга(коя).? Кой ДПШ  че нямам такъв. На всяко миене редувам. Боядисах се с пепеливо 8 на RR.

# 626
ДПШ на Label.m или на Лакме са добри и на достъпни цени и това наплъстяване явно се е получило от недоизмити и наплъстени масла, в много случаи маслата не само не помагат но и пресушават. Освен Джойко на Макадамия маската е много добра и увлажняваща.

# 627
Здравейте, от две седмици Ви чета почти денонощно. Писах преди седмица и ми дадохте няколко съвета. Накратко: косата ми е много, много тънка и рядка. Окапа доста след като родих преди 6 месеца. Накъдрих я с безамонячен къдрин, за да и придам малко обем. Разтягаше се като ластик още преди фризьорката да започне да я третира. С една дума: УЖАС!!! Откакто Ви чета, си накупих хаотично някои неща, защото реших по най бързия начин да направя нещо за косата си. Първо си купих протеиновия комплекс в 2 стъпки на Афоджи. Направих го веднъж и усетих как уплътни косата ми. Посъветвахте ме да си взема нещо хидратиращо и си поръчах шампоана и балсама на Филип Кингсли от лилавата серия за експресна хидратация. Бяха ми дали тестер на маската на Макадамия в рибката.
Снощи измих косата си с шампоана на Филип Кингсли, подсуших я с кърпа, нанесох макадамията на цялата коса и стоях с нея 10 мин. Измих я и си сложих гел за къдрици на Лакме. Косата ми стана супер лъскава и подредена, въпреки че май сгреших точно с тази комбинация, защото в корените като че ли стои леко омазнена.
И така, имам няколко продукта и не знам как да ги съчетая, затова Ви моля за малко помощ.
Имам протеиновия комплекс в две стъпки на Афоджи, шампоан и балсам за екстремна хидратация на Филип Кингсли, гел за къдрици на Лакме, малко от маската на Макадамия. Обмислям следващата ми инвестиция да е в еластистайзъра на Филип Кингсли или голяма кутия от маската на Макадамия. Предполагам, че са съвсем различни продукти, но според Вас кое е по- удачно да си взема? Чудя се дали да си взема и коприната на Чи. Много я хвалите, но се чудя трябва ли ми или не. И не знам как да я ползвам, преди гела за къдрици, след като го нанеса или съвсем отделно. Знам, че постът ми е хаотичен и е пълен качамак, но и на мен в главата ми е същото от толкова много четене във форума и толкова различни продукти и марки.
Благодаря предварително! Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 13:47 от s_v

# 628
  • София
Привет отново. Чета ви всеки ден и всеки пост, но някак, си не успявам да, разбера всичко. Изсветлиш си малко косата и сега е леко ластични, но се мъча, да я оправя. Просто незная как да си комбинирам нещата и...... Просто се ядосвам на себе си. Моля ви да ми помогнете.
На всяко миене редувам маслена маска и терапията клетката майка. И редувам едно протеинови и после хидратиращо миене. Имам:
Шампоани:Дисциплин, медисютикълс, Редкен Екстрим
Маски:Керастас резистенс, Редкен Екстрийм, и макадамия deep repair  .
Ш+М Лореал про лонгър. Имам серум Лакме  deep care. Термо на Керастас  nectar thermique. Имам ли нужда от други неща и как да ги комбинирам?суха е, заплита се, ама като не ви послушай сега ще си сърбам чорбата👆

Не се заяждам, но имам чувството че ако временно си закрепиш косата пак ще решиш да и наклепаш отгоре блондор, а после ще питаш за съвет.
Не разбирам как от черна в домашни условия се опитваш да изсветлиш като това е най-противопоказния вариант?

Според мен си вземи новата серия на керастаз за блондинки понеже е мн нежна за изгорели коси (и моята е такава в момента)

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 15:36 от Мélisande

# 629
Мелисанде, изпробва ли крема-шампоан?

Общи условия

Активация на акаунт