Професионални серии за коса 145

• 57 651
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакъв шампоан и балсам или маска за сърбящ скалп. Ползвам Керастаз Денсифик, Extentioniste, Меди Фолиген и Биосилк за обем. Редувам ги на всяко миене и не мога да разбера кой ми раздразни скалпа 🤔

# 601
Ф. Кингсли за чувствителен скалп.

# 602
Вчера пробвах нова серия на Джойко https://www.arlen.bg/category/1041/defy-damage-grizha-za-zashtita-na-kosata.html
Рядко вкарвам три нови продукта наведнъж, и рядко използвам на едно миене продукти само от една серия, но понеже се сдобих с травъл размери реших да действам със замах Simple Smile
напомням - косата ми е права, боядисвана, с омбре по краищата, накъсваща се по дължините, след голямо изсветляване, средно плътен косъм и гъстота, много суха, заплитаща се.

Шампоана - имах притеснение най-много за него, защото в последно време косата ми се заплита от измиващите продукти. Шампoнирах само един път, лесно се разпенва, измива добре, но без премиване. Не повторих , защото я усетих достатъчно "чиста"
След поставяне на маска винаги я разнасям със тангълтийзъра, плъзгаше се по косата , въобще нямаше препядствени заплитания. При измиването и усетих косата си гладка без да е лигава.
Озадачи ме обаче финиша - имаше странен аромат - някак спиртен. Въпреки това го нанесох по цялата коса.
Понеже бързах грабнах сешоара - бях решила да изсуша влажната коса до най-голяма степен и да мина на две на три с четка да се преведа в приличен вид за излизане. Много се учудих - защото косата изглеждаше много добре и без оформяне, както kогато я оставя да изсъхне самостоятелно ( когато използвам уред, бухва и става мега фризи ) Заради събитието за което се приготвях обаче все пак не издържах и я минах и с четка.  
По краищата - ДаркОлиото на суха коса.
Моята коса усеща серията като балансирана.

Доволна съм, като намалеят продуктите ми определено ще взема в пълен размер. Даже се замислям и за бондер професионалните им https://www.joico.com/pro-care/defy-damage-pro-series/ Кондаков ги беше похвалил в инстаграм профила си, но не вярвам сляпо на инфлуенърски подмятания, така че ако имате мнение...

Благодаря на съфорумката bonibon, която сподели за xpertbeauty и за мини опаковките. Отношението на служителите им също ме впечатли много приятно.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 09:30 от Casual

# 603
Casual,
Страхотен цвят (кой номер е?), страхотна коса!

# 604
  • София
Casual, страхотно, развам се че са ти харесали.
Аз имам особен сантимент към Джойко, каквото и да съм пробвала на марката много ми харесва и за мен да по-добри от Kerastase (за мен казвам, не ангажирам никой с мнението си).
Тази серия не съм я пробвала но я заглеждах, просто не разбрах много каква е защото moisture recovery е хидратация а k-pak протеин и тази не разбрах за каква коса точно се води но ще я пробвам.
Иначе моята коса също се оплита от всеки шампоан 😭

# 605
Тази серия не съм я пробвала но я заглеждах, просто не разбрах много каква е защото moisture recovery е хидратация а k-pak протеин и тази не разбрах за каква коса точно се води но ще я пробвам.
И аз се колебаех, но в официалния сайт описанието беше все за моите проблеми, и при наличие на малки разфасовки ...
Скрит текст:
преведох го с транслатора , ще ме извините
Представяме ви Defy Damage, променяща играта система за домашна грижа, която универсално защитава цвета и здравето на косата, за да ви помогне да се противопоставяте на избледняването и увреждането. Задължително, ако сте привързани към цветовите услуги и сте изложени на опустошителните ефекти на ежедневното нагряване, UV, излагане и замърсяване на околната среда.
80% по-малко счупване
5 пъти по-силна коса
Поддържа над 90% от жизнеността на цвета
Вижте резултатите след първата употреба
Оставя косата мека, лъскава и здрава

# 606
  • София
Минавам да похваля на oway nurturing drops. Много се колебаех, защото косата ми е нормална гъстота, но тънък косъм и мислех, че ще ми утежнят. Като за първо пробваме много ми харесаха. Сложих колкото грахче по връхчетата. Косата ми е блестяща и жива и загладих сухите крайчета. Вярно, че миришат на сироп за кашлица и са с консистенцията на сироп, но при умерено количество, резултатът при мен е чудесен. 💐

# 607
Defy Damage не е нова,аз я ползвам от доста време,даже я коментирах,не знам дали в тази тема беше.Много любима серия,много добре балансирана,не утежнява косата и я прави лъскава и жива.Не съм сигурна обаче,че рядка коса с много тънък косъм ще издържи редовно ползване на шампоана.За такъв тип коса, балсамът ще е предостатъчен за редовна употреба,достатъчно напояващ и подхранващ е.И на моята коса се отразява чудесно и ми е достатъчен,а аз много трудно се сработвам с балсамите обикновено,предпочитам маски.Маската е бижу,като всички маски на Джойко,с нея няма грешка,резултатът винаги е перфектен.
Аз съм започнала бавно но сигурно да подменям цялата натурия и букет от марки с Джойко.Няма продукт на марката с който да съм сгрешила до сега.Дано не развалят качеството в даден момент.
Следващата серия ще е Blonde Life,от нея имам само воала,който е много добър,надявам се и останалите продукти да са също толкова добри

# 608
Шампоана от серията ми е любимец, постоянното присъствие в банята е. Други неща от нея не съм ползвала. https://www.arlen.bg/product/9082/bezsulfaten-shampoan-za-rusa-k … hampoo-300ml.html

# 609
Момичета, какви са наблюденията ви за боите на Джойко - Lumishine и Vero K? Преди години ме боядисваха с тях в салон като бях руса и бях многоооо доволна, но тогава не се намираха на свободния пазар и давах по 180лв на 3 седмици за хубав цвят....
 Не помня кой вид боя са изпозлвали - изобщо не знаех, че са няколко вида на Джойко.
 Иска ми се да си взема сега от Xpert beauty, но първо да видя вие  от коя сте доволни?

# 610
Отдавна си правя сама козметика та направих си сама силен протеинов шампоан и реших след него да използвам маската на шу йемура colour lustre и тази маска си показа пълната сила, такава хубава хем обемна хем блестяща коса, а с другите шампоани дето я пробвах никаква. Та както някой тука бе казал трябва да се ползва след хубав протеин или на много изгорена и изтощена коса

# 611
Как така си правиш сама протеиновия шампоан?

# 612
  • София
Момичета, какви са наблюденията ви за боите на Джойко - Lumishine и Vero K? Преди години ме боядисваха с тях в салон като бях руса и бях многоооо доволна, но тогава не се намираха на свободния пазар и давах по 180лв на 3 седмици за хубав цвят....
 Не помня кой вид боя са изпозлвали - изобщо не знаех, че са няколко вида на Джойко.
 Иска ми се да си взема сега от Xpert beauty, но първо да видя вие  от коя сте доволни?
Дали  има някъде палитра за цветовете на боите Joico в Xpert beauty или другаде ,  защото имат по-особени номера и изобщо не се ориентирам в тях?

# 613
Здравейте, имате ли какво ще кажете за тази серия на лореал https://www.arlen.bg/category/1247/se-pro-longer-uplatnyavane-na … CMFhoCkzoQAvD_BwE

# 614
Как така си правиш сама протеиновия шампоан?
купих базов шампоан от арометера и добавих брахми, хидролизиран кератин , портокалова пудра и kachur sugandhi пак от арометера и протеини

Общи условия

Активация на акаунт