Професионални серии за коса 145

• 57 651
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Аз имам въпрос към Принцесата, за руса коса ниво 8-9, в добро състояние, кое би било по-подходящо новото олио за блондинки /търся и термозащита, видях, че има/ или термокрема за блондинки?
По принцип крема съм го имала от травъл сет, харесвам го, въпроса е дали да го подновя или да пробвам новото олио?

# 586
  • Варна
Бих казала и двете 😂 като типична блондинка. Не мога да избера едно от двете честно. Олиото ми е прясно още, а термото се е доказало с времето.

# 587
misha
Ш и ампулите на Керастаз Денсифик+Б Генезис
Фолиген+Б Генезис
Ш + Б Генезис
Веднъж седмично Ш и ампулите Денсифик+М Лалга
Веднъж на две седмици ДПШ на Шу+Б Генезис
Веднъж на две седмици ДПШ на Лакме +М Лалга
Това за продуктите които имаш
Поддържай Генезис,Фолиген и Дензифик,щом ти харесва Лалга и нея.На мен ми липсва хубава напояваща маска,да речем нещо от сорта на Терапист,Джойко Интензхидратора,Марокан кафявата капачка,та дори и Ланза-хидратацията.Лалга не я харесвам,за мен не е нищо особено
От балсамите зависи какво търсиш,много хидратиращи за мен са например Марокан,Кевин Мърфи,блондинския на Керастаз и Дефи демидж на Джойко са много добри, балансирани...
Това е моето мнение,другите да допълват
Офффф..... Кога ще ви стигна... Май никога....
Лалга ми хареса на първо ползване, защото ми укроти... онуй рошавото дето беше станало на главата ми, но за в бъдеще ще видим... дали ще запази любовта ми Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря Ванеса Flowers Tulip

# 588
misha_misha малко по-назад бях коментирала балсама на Филип Кингсли moisture extreme (лилавата серия) - има малки разфасовки от него; той е супер хидратиращ, напояващ и е просто страхотен (бе ми препоръчан преди време от милата Магнолия). Бих го включила в протокола ти през две миенета. Това би ти дало нужния баланс в протокола, според мен. И задължително някакво термо (за сешоар/преса) или някакъв кремообразен финиш. В последно време много харесвам спрея за разплитане на Маракеш, мисля всичко от подобен тип би ти вършило работа.

Като стана въпрос за Маракеш - някой има ли идея дали серума за цъфтящи крайчета или спрея за разплитане имат термозащита? След тях се накага да слагам и термик отгоре и малко ми идва в повече, та да знам ако защитават от топлина да не трупам излишен кит Satisfied не намирам информация по въпроса..

# 589
Привет и от мен. В търсене съм на термозащитен спрей за резултат права коса. Моята е гъста и с естествен лек обем, ползвам минимум продукти и мия 1-2 пъти седмично.
Намерих препоръка за този:
http://www.zlatnaribka.com/napura-nxt-thermo-termozashtiten-flui … -na-kosata-150-ml

Вероятно ще го взема и ще дам отзиви. Иначе като продукти за коса-последно имам балеаж правен с Revlon (и безцветна маска си взех хубава е), преди това - с Denuee, преди година с Лореал. Най-много ми хареса резултата при предишния балеаж, втората снимка е с него.  Ползвам шампоан и маска на L’Oréal и не ги сменям, розова и жълта серия съответно.
Ето резултат от последния балеаж:

# 590
misha_misha малко по-назад бях коментирала балсама на Филип Кингсли moisture extreme (лилавата серия) - има малки разфасовки от него; той е супер хидратиращ, напояващ и е просто страхотен (бе ми препоръчан преди време от милата Магнолия). Бих го включила в протокола ти през две миенета. Това би ти дало нужния баланс в протокола, според мен. И задължително някакво термо (за сешоар/преса) или някакъв кремообразен финиш. В последно време много харесвам спрея за разплитане на Маракеш, мисля всичко от подобен тип би ти вършило работа.

Като стана въпрос за Маракеш - някой има ли идея дали серума за цъфтящи крайчета или спрея за разплитане имат термозащита? След тях се накага да слагам и термик отгоре и малко ми идва в повече, та да знам ако защитават от топлина да не трупам излишен кит Satisfied не намирам информация по въпроса..
Благодаря Пийч. Сешоар и преса не ползвам, че не знам какво би ми останало след тях по главата. Само био боя, която да не ви казвам с какъв аромат и цвят е.... Никога не съм имала буйна грива, но преди години сякаш беше по-добре. Ще Ви прозвучи много странно, но след като веднъж я отрязах до дъно тръгна много назад. Стана слаба и рядка, след което започнах да я нося вързана и тя ми се отплаща сега с пълна сила. Като ви чета тук добих малко надежда, че ще се пооправи...., но за сега съм като пате в блато.

# 591

Аз също в момента често посягам към спрея за разплитане и Маракеш ендс и ме мъчеше същия въпрос. В сайта на ЗР няма инфо, а консултантката и каза че нямат.
В оригиналния сайт на Маракеш, обаче пише, че има.
“help protect hair from heat styling and environmental damage.”
Rolling Eyes

# 592
  • Варна
Всеки един финиш т.е. продукт без отмиване в някаква степен пази косата при термообработка,но за себе си предпочитам да смятам,че ако производителя не е написал конкретно примерно пази до 230гр. трябва да сложа и термозащита. Маракеш ендз винаги го ползвам с термо върху него. Така или иначе косата ми изисква да го запечатам с хидратация/самия Маракеш е протеинов/ иначе се появява ефекта сухи връхчета.

# 593
Пийч, аз съм чела, че аргановото масло само по себе си има термозащита, но както казва Принцесата, като не са ти го написали изрично на етикета е по-добре да се застраховаш с още една Simple Smile
Миша, каро те чета си мисля, че не е лошо да включиш и някаква грижа за скалп под формата на серум. Когато подхранваш косата от корена, после тя се отблагодарява добре. Харесвани тук са :серумът на Епруваж, гелът на Давинес, тоникът на Филип Кингсли, на Керастаз - Инциалист и Екстеншънист серумите.

# 594
И аз не мога да кажа ,че имам ефекта уау с Oway nutring drops но се надявам в дългосрочен план да ми покажат действието си, затова и поръчах 2ра бутилчица вчера.
Аз не съм доволна от маслото на Moroccanoil,много утежнява, мазна ми стои. Косата ми е с нормален косъм,боядисвам само корени,права е.

За серията на Nugella&Sule имам шампоана, серума и ампули за растеж на косата. Доволна съм. Ефект има. Не ми харесва аромата. И в началото незнаех, че трябва да разтрия Ш в ръце и после да го нанеса на косата нищо не се пенеше,изхабих половината опаковка докато не се загледах в упътването 😄 Вчера си поръчах Ш за възстановяване на косата и маската. Имам и термозащитата им,от която не съм много очарована.
Ампулите и те ли миришат неприятно, чудя се дали да не си поръчам 4 бройки.
Ампулите  Nugella&Sule миришт много приятно, поне тези, които аз съм ползвала - зелените за сгъстяване и мултивитамина. Редувам ги двете и имат страхотен ефект с много нови косъмчета. Мултивитамина има по-хубав аромат според мен. Ползвам и гела енергизинг на Давинес.

# 595
Пийч, аз съм чела, че аргановото масло само по себе си има термозащита, но както казва Принцесата, като не са ти го написали изрично на етикета е по-добре да се застраховаш с още една Simple Smile
Миша, каро те чета си мисля, че не е лошо да включиш и някаква грижа за скалп под формата на серум. Когато подхранваш косата от корена, после тя се отблагодарява добре. Харесвани тук са :серумът на Епруваж, гелът на Давинес, тоникът на Филип Кингсли, на Керастаз - Инциалист и Екстеншънист серумите.
Измазах едно шишенце Епруваж,
2 +1/2 шишета на Меди Целаген, а сега слагам 2-ра кутия Денсифик. Имам нови косички, но съм далеч от добре. Мисля, че има друго, което ми пречи, но и аз не съм открила какво е.... стрес ли... не знам... Ще взема да отида на оракул вече...Misc Ghost  Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 596
Влизам да похваля този шампоан, за който научих тук във форума, на се престраших да ползвам чак сега
https://www.zlatnaribka.com/napura-s-00-stamigen-shampoan-za-vaz … napura&page=1
За третираната ми , изсветлена и къдрава коса е панацея - не премива дължините и косата стои прекрасно-чувствам си я напоена и жилава и си пасва с всички маски, които имам / в случая Genesis и Magistral Kerastase /

# 597
И аз не мога да кажа ,че имам ефекта уау с Oway nutring drops но се надявам в дългосрочен план да ми покажат действието си, затова и поръчах 2ра бутилчица вчера.
Аз не съм доволна от маслото на Moroccanoil,много утежнява, мазна ми стои. Косата ми е с нормален косъм,боядисвам само корени,права е.

За серията на Nugella&Sule имам шампоана, серума и ампули за растеж на косата. Доволна съм. Ефект има. Не ми харесва аромата. И в началото незнаех, че трябва да разтрия Ш в ръце и после да го нанеса на косата нищо не се пенеше,изхабих половината опаковка докато не се загледах в упътването 😄 Вчера си поръчах Ш за възстановяване на косата и маската. Имам и термозащитата им,от която не съм много очарована.
Ампулите и те ли миришат неприятно, чудя се дали да не си поръчам 4 бройки.
В момента ползвам тези с кератин, не миришат лошо,не е силен почти не се усеща

# 598
Да уточня че аз не харесвам аромата на шампоана. Ампулите са добре.

# 599
Момичета, някоя от вас пробвала ли е тези Ш+Б? Или пък нещо друго от марката? За мен са непознати и обмислям да ги пробвам..
https://www.arlen.bg/product/8583/komplekt-s-makadamia-za-regene … acadamia-duo.html

Общи условия

Активация на акаунт