Професионални серии за коса 145

• 57 686
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
Casual,не не ми утежнява Oway . Един ден сложих доста определено стана мазна,но след като я изсуших ,мина около 30мин и нямаше помен от мазно,всичко "изпи" косата.
А моята коса съм забелязала, че не харесва арганово масло,всичко което съм ползвала с арган е кофти и затова гледам да го избягвам.

# 571
Разбрахме за капките , а някой ще отговори ли на моя въпрос? Не задавам глупави въпроси никога, информирам се от темата много и съм изчела много теми, но по някаква причина много рядко получавам отговор на въпросите си за сметка на това едни и същи неща, които са се дъвчели и в други теми продължават да се дъвчат.

# 572
Разбрахме за капките , а някой ще отговори ли на моя въпрос? Не задавам глупави въпроси никога, информирам се от темата много и съм изчела много теми, но по някаква причина много рядко получавам отговор на въпросите си за сметка на това едни и същи неща, които са се дъвчели и в други теми продължават да се дъвчат.

Не го приемайте лично, просто не винаги хората, които пишат редовно тук си позволяват да дават такива мнения, тъй като сигурно не се чувстват компетентни. Имайте търпение и все ще се намери някой да откликне.

1. Орайт с кафе - балансиран
2. Керастас Екстеншънист - баланс с превес на хидратацията
3. Алтерна АНти фриз - протеинов
4. Напура Стамиген - балансиран
5. Шу-то не съм ползвала, но до колкото ми е известно почти всички серии за боядисана коса са по-хидратиращи, но не мога да гарантирам за този специално. Ако някой го е ползвал нека се включи.

И аз съм изненадана че оуей капките не се харесват от изтормозени коси... и аз наистина слагам по много малко и ползвам почти цяла година едно шишенце.
За ампулите на Олиосета и отварянето - вече чупя с нож  Smiley е една падна на плочките в банята и сама се отвори. Преди не бяха така, отваряха се нормално..

# 573
  • Варна
Ами ти си си отговорила сама .....Не знам какъв точно отговор очакваш.  Напура и Алтерна са балансирани като Стамиген е с превес на протеина както и всички останали шампоани на марката,а Алтерна антифриз е с лек превес на хидратацията,но все пак е хайверена Алтерна тъй,че протеин има. Керастаз за дълга коса е по-скоро хидратиращ и е сигурно най-голямата издънка на марката на тема шампоани поне за мен.Рекафето не го познавам, а Шу за боядисана коса е тук сме изпадали в люти спорове....Богат,разкошен,хидратиращ и дълбоко подхранващ е за моята коса. Ще кажа,че е балансиран,защото моята коса чисто хидратиращи шампоани не трае,а тоя и е супер.

ПП: С Пеич сме писали едновременно,но съм абсолютно съгласна с нея. Не мисля,че има много хора ползвали всичко,което си показала,а още по-малко ще се наемат да ги квалифицират.

# 574
  • Някъде там
И аз не мога да кажа ,че имам ефекта уау с Oway nutring drops но се надявам в дългосрочен план да ми покажат действието си, затова и поръчах 2ра бутилчица вчера.
Аз не съм доволна от маслото на Moroccanoil,много утежнява, мазна ми стои. Косата ми е с нормален косъм,боядисвам само корени,права е.

За серията на Nugella&Sule имам шампоана, серума и ампули за растеж на косата. Доволна съм. Ефект има. Не ми харесва аромата. И в началото незнаех, че трябва да разтрия Ш в ръце и после да го нанеса на косата нищо не се пенеше,изхабих половината опаковка докато не се загледах в упътването 😄 Вчера си поръчах Ш за възстановяване на косата и маската. Имам и термозащитата им,от която не съм много очарована.
Ампулите и те ли миришат неприятно, чудя се дали да не си поръчам 4 бройки.

# 575
CoCo`Milk моя грешка за капките,  с цитирането нещо съм объркала ( обикновенно не пиша от телефона,че и късно вечерта )

По повод количествата : слагам цяла пипетка от Oway и пак всичко гълта косъма ми Simple Smile
И миризмата не ме дразни също Simple Smile

Подариха ми шампоан Kerastase elixir ultime le bain, той хидратиращ ли е или протеинов? И може ли след него да се ползва маската от новата блондинска серия на  Kerastase и тя протеинова ли е или хидратираща?
Моята коса усеща серията Елексир като балансирана не виждам защо да не може да се ползва с блондинската маска.

# 576
За Ш на ekaterina - аз съм ползвала само на Napura. Не съм очарована от него, много ми е неприятен за ползване. Но нямам никаква идея дали е хидратиращ или балансиран.

Интересно ми стана за Ш на Shu. Аз имам маската и далеч не напояваща косата. Доста рядка, слагам супер много като количество, за да усети косата че има нещо. Малко като течен сапун и е консистенцията. Като изплакна усещането е, че все едно не съм слагала М.

# 577
Бях Ви споделила, че след ежедневна употреба /в рамките на половин месец / на Керастаз Денсифик си докарах ужасно суха, че и цъфнала коса.
Сега от намалението в ЗР си взех маската на Лалга и елексира на Маракеш за тънки коси....
Ами голяма любов пламна по между ни и с двете неща.. Кошницата на главата ми направо се укроти, приглади, но не лигаво и започнах да я реша без проблем /а до преди няколко дена вече щях да търся търмък /. Дори се появиха естествените ми чупки в косата, които отдавна не бях виждала. Маракеш също много добре ми се отразява. Не ми мазни или слепва, както досегашните мазила, попива добре.
Мислех да взема хидратиращи Ш и Б на Ланза или на Joico, но сега се чудя има ли смисъл, ако всяка седмица започна да слагам от маската...?  Все пак нещо страда тази моя коса... Питам я, ама не казва... Но пък яко ми показва.. Сега започнах да пия колаген, защото и кожата на тялото ми страшно се засуши, а ръцете са направо.....
Благодаря на групата за съветите!

# 578
  • Варна
На всяко миене ти трябва продукт след шампоана/маска,балсам/ не веднъж седмично. Проумей,че шампоанът само мие-нищо друго. За кондициониране и липса на нужда от търмък се иска друго. Лалга обаче не е от маските за постоянно ползване . Сега ти харесва защото си пресушила косата,но след седмица две ще започне да ти утежнява.

# 579
Благодаря ви много Princess и Peachhoney, беше много важно за мен защото имам н редкен екстрийм продукти които не могат да се ползват след хидратиращ шампоан, надявам се че поне с тези балансирани с превес на протеин ще мога, ако ли не ще си купя просто и шампоана на екстрийм.
А на Напура съм страшно доволна от нещата това ми е втората опаковка на стамигена, ползвала съм и анаген и против косопад, даже след бременността така си спрях по бързо косопада. Страшно много коса ми никне от тях. Четох в темите че на много момичета не се разпенва, много добре се разпенва ако преди да започнете да го измивате добавите съвсем малко вода на главата и разтриете така си пише в упътването и няма проблем с разпенване

# 580
Искрица , ампулите са по добре от към аромат. То Ш ми мирише на канела и затова не ми е приятен,но за друг ще е ок. Не е нещо стряскащо и трайно така че ,няма лошо да пробваш да видиш как ще е.
Принцесата е писала,че не харесва Керастас Екстеншънист,но за мен е много добър вече 3та опаковка ползвам имам цялата серия Ш,М,Б и серума 🌿 основно от него и серията на Nugella&Sule косата ми порастна доста за 6м,след едно посещение на фризьор ,която ми отне 1 педия около 20см от косата  а казах само връхчетата 🤯 но това е друга тема.

# 581
  • Варна
CoCo`Milk това,че аз не харесвам Ш за дълга коса не го прави в никакъв случай лош Grinning. От серията много харесвам балсама и термото. Маската я купих още като излезе и я разкарах,защото ми беше някак никаква. Виж балсамът е друга работа,а термото много дълго време го ползвах постоянно. Трето купих,но Керастаз са гадове Grinning след него изкараха набързо това за блондинки,Генезис,Хроноложист и сега за капак и олиото за блондинки Grinning. А кажете ми честно ли е всичките ги харесвам GrinningGrinningGrinning.

# 582
Да ви кажа от малка не, че не харесвах балсамите... направо ги мразех, защото ми правеха косата като мушама... залепнала за главата. Така си остана във времето. От профи козметиката сега пробвах балсам на Керастаз Генезис и ми хареса, но той беше малка разфасофка - подарък и е на привършване.
Добре, помогнете ми да си създам един здравословен протокол, че само се лутам и май все допускам грешки. Ще Ви кажа какво имам и ще се радвам да ме насочите кое след кое, по колко пъти и какво още да добавя.
Ш и ампулите на Керастаз Денсифик
Фолиген на Меди
Ш и Б на Керастаз Генезис, но са на привършване
ДПШ на Шу
ДПШ на Лакме
Масаката на Лалга
Маракеш елексира
Това имам в момента.

# 583
Здравейте момичета, от скоро следя темата и мога да кажа,че съм доста невежа по тази тема поради което ще моля за мнение. Никога не съм използвала скъпи шампоани (най-скъпия който бях използвала беше за 10 лв уж изчистен бля бля - който ми докара страшна алергия). По природа съм с чупливо-къдрава коса, която увредих с тонери и боядисване. От 1 година реших че няма да я третирам,боядисвам и тем подобни. Изрязах доста част от съсипаната коса, но спря да се къдри. Както споменах по-горе от въпросния шампоан “по-скъп” си докарай буквално след къпане горящ имстрбящ скалп, след което се реших да посегна към по-професионални козметики,но и на малко по-достъпни цени. Взех си Юсерин за сух скалп за да успокои положението (след 2 ползвания вече го няма непртият сърбеж). Взех си и на Лакме за чувствителен скалп шампоан, както и хидратиращ балсам на JOC марка от златна рибка. Косата ми е доста суха и хвърчаща, поради което реално не знам какъв балсам/маска да използвам, хидратиращи или протеинови. Моля за помощ ако може някой да ми разясни симптомите на косата при липса на протеин защото наистина идея си нямам от какво има нужда колкото и глупаво да звучи. Извинявам се предварително за невежество си към тези неща (не успях да намеря в интернет точно за косата по какъв начин да разбера скали има дефицит на протеин, поради което се обръщам и към вас.)

# 584
misha
Ш и ампулите на Керастаз Денсифик+Б Генезис
Фолиген+Б Генезис
Ш + Б Генезис
Веднъж седмично Ш и ампулите Денсифик+М Лалга
Веднъж на две седмици ДПШ на Шу+Б Генезис
Веднъж на две седмици ДПШ на Лакме +М Лалга
Това за продуктите които имаш
Поддържай Генезис,Фолиген и Дензифик,щом ти харесва Лалга и нея.На мен ми липсва хубава напояваща маска,да речем нещо от сорта на Терапист,Джойко Интензхидратора,Марокан кафявата капачка,та дори и Ланза-хидратацията.Лалга не я харесвам,за мен не е нищо особено
От балсамите зависи какво търсиш,много хидратиращи за мен са например Марокан,Кевин Мърфи,блондинския на Керастаз и Дефи демидж на Джойко са много добри, балансирани...
Това е моето мнение,другите да допълват

Общи условия

Активация на акаунт