Професионални серии за коса 145

• 57 651
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Хубаво е олиото, косата стана права и е много лека, а сложих доста. Отбелязвам, че шампоанът е на Лореал за обновяване на дължините. Ще видим за колко дни ще се омазни сега

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 01:38 от bethefirst

# 676
Можете ли да ми помогнете с малко инфор за серията Pro Longer на Лореал? Взех балсама и термото, но измих с хидратиращ Ш и стана слама... Май направих и грешка като сложих от термото на суха коса, като това още повече влоши положението. След час-два се сифирдяса, което е доста странно, защото по принцип в подобни случаи се оправя на следващия ден. Протеинова или хидратираща е тази серия, или по-скоро е балансирана? Иначе ароматът е супер. Благодаря предварително!

# 677
Момичета, мисля да поръчвам за пръв път от чужд сайт. Нещо много се надъхах на едно ревю, което прочетох за Шу и това как момичето си е решило проблема с мазните корени с почистващото мляко. (с мазни корени и сухи краища съм, склонни към цъфтеж. Суша сега в студените месеци с хладка струя. Боядисвам 1 път в годината). Освен млякото, момичето е ползвало и почистващия шампоан, но! за сух скалп. Въпросът ми е някой ползвал ли е този за сух скалп и този за всички типове, за да ми даде сравнение? Имам олиото есънс абсолю и е прекрасно. Четох и че Сатин дизайн финиш също е мн хубав, но го няма наличен в сайта. Та идеята ми е да поръчам няколко неща, за да ползвам една доставка и сега съм се зачудила какво да добавя още. Може ли да ми препоръчате нещо, подходящо за косата ми, което мога да си добавя в кошницата?
Поправка: Аз като почнах да пиша и забравих да спомена, защо ви подпитвам Grin Забелязвам , че има доста неща на Шу в размените или хората си ги продават. Има ли хора, недоволни от Шу и защо?

# 678
Дами, някоя ползвала ли е тази серия на Redken? Подходяща ли е за изрусена, увредена и с цъфтящи връхчета коса? До колкото се ориентирам е протеин.. С намалението в нотино излиза на добра цена и доста й се чудя... моля, за препоръка

моята коса е тънък косъм, но гъста в корена изрусявана е преди година последно суха е , но е в добро състояние и не е нацъфтяла и за моята коса тези продукти са уникални- подредена плътна коса, прибрани фризита за финиш ползвам анти снап лосиона без отмиване, но може би за вашата коса трябва маска вместо балсам.

аз също съм фенка на серията, досега не съм имала фал с нея Simple Smile

# 679
Здравейте дами, след години обезцветяване (макар и само корен) стигнах до там, че косата (най-вече в зоната на лицето) като я опъна дори леко се къса. Иначе е мека и дълга, не се заплита но това накъсване. Какво бихте ми препоръчали и има ли шанс да си остана руса и да оправя състоянието и?

# 680
  • София
Искам хидратиращ шампоан и се спрях на Лакме.коя от всички да избера. Поръчах шампоан, маска и олио с био арган.дали е ок
Косата ми е третиране доста, всеки ден ползвам сешоар, боядисвам всеки месец.правилво ли го избрах. Ако трябва да я отказвам и сменям. Моля помагайте.

За третирана коса смятам че ще е слабо.
Ако искаш конкретно хидратация бих препоръчала Joico moisture extreme серията

# 681
Момичета, мисля да поръчвам за пръв път от чужд сайт. Нещо много се надъхах на едно ревю, което прочетох за Шу и това как момичето си е решило проблема с мазните корени с почистващото мляко. (с мазни корени и сухи краища съм, склонни към цъфтеж. Суша сега в студените месеци с хладка струя. Боядисвам 1 път в годината). Освен млякото, момичето е ползвало и почистващия шампоан, но! за сух скалп. Въпросът ми е някой ползвал ли е този за сух скалп и този за всички типове, за да ми даде сравнение? Имам олиото есънс абсолю и е прекрасно. Четох и че Сатин дизайн финиш също е мн хубав, но го няма наличен в сайта. Та идеята ми е да поръчам няколко неща, за да ползвам една доставка и сега съм се зачудила какво да добавя още. Може ли да ми препоръчате нещо, подходящо за косата ми, което мога да си добавя в кошницата?
Поправка: Аз като почнах да пиша и забравих да спомена, защо ви подпитвам Grin Забелязвам , че има доста неща на Шу в размените или хората си ги продават. Има ли хора, недоволни от Шу и защо?

Мазните корени не са проблем породен от козметичен продукт, а въпрос на контрол на себума на скалпа. Т.е. причината не е в шампоана/балсама, а другаде.
Лек шампоан, който не омазнява корените,  мога да препоръчам на Лореал, тези две серии:
https://www.zlatnaribka.com/obnovyavasht-dalzhinite-shampoan-lor … %A0?search=loreal
https://www.zlatnaribka.com/shampoan/vsichki-shampoani/shampoan- … r-300-ml?filter=2

# 682
  • София
Можете ли да ми помогнете с малко инфор за серията Pro Longer на Лореал? Взех балсама и термото, но измих с хидратиращ Ш и стана слама... Май направих и грешка като сложих от термото на суха коса, като това още повече влоши положението. След час-два се сифирдяса, което е доста странно, защото по принцип в подобни случаи се оправя на следващия ден. Протеинова или хидратираща е тази серия, или по-скоро е балансирана? Иначе ароматът е супер. Благодаря предварително!

Доколкото знам Pro longer е протеинова серия.
След хидратиращ шампоан не се слага протеин, явно от там е ефекта.
Пробвай следващия път да го ползваш
След протеин и сподели резултат

# 683
Припомнете ми някоя хубава хидратираща серия-маска и шампоан, без Кюн и Джойко, че ми идват прекалено силни. Сега съм с Генезис на Керастаз, преди това ползвах за дълги коси на Керастаз и искам нещо ново.

# 684
  • Варна
Хидратиращите Алтерна,Марокан,Ланза...... все добра хидратация без да са хард.

Здравейте дами, след години обезцветяване (макар и само корен) стигнах до там, че косата (най-вече в зоната на лицето) като я опъна дори леко се къса. Иначе е мека и дълга, не се заплита но това накъсване. Какво бихте ми препоръчали и има ли шанс да си остана руса и да оправя състоянието и?

Може да преосмислиш за начало нюанса на русото....Достатъчно светъл цвят се постига и без блондор. Силноизсветляващите бои са вариант,а иначе,за закрепване на положението в момента  Олаплекс терапия през седмица,Ланза за критично увредени коси също,кератиновото протезиране с брустери сила и овлажняване по схема.......

# 685
Ами като за начало смятам да започна с олаплекс, но до сега никога не съм имала вземане-даване с тези продукти. Кой номер трябва да взема точно Blush

# 686
Момичета, мисля да поръчвам за пръв път от чужд сайт. Нещо много се надъхах на едно ревю, което прочетох за Шу и това как момичето си е решило проблема с мазните корени с почистващото мляко. (с мазни корени и сухи краища съм, склонни към цъфтеж. Суша сега в студените месеци с хладка струя. Боядисвам 1 път в годината). Освен млякото, момичето е ползвало и почистващия шампоан, но! за сух скалп. Въпросът ми е някой ползвал ли е този за сух скалп и този за всички типове, за да ми даде сравнение? Имам олиото есънс абсолю и е прекрасно. Четох и че Сатин дизайн финиш също е мн хубав, но го няма наличен в сайта.
Моята коса също се омазнява бързо. Първият ден е добре,на следващият вече ... Краищата сухи, склонна към цъфтеж.

Аз имам почистващито мляко на Шу. Одеве като писа измих косата на щерката. Горе-долу бива. На моята коса не действа добре. Косата ми след него е като немита (ето снимка). Измих я с млякото. На влажна коса сложих помпа Маракеш ендс и духнах с хладна струя. Седи спластена и на клечки. Според мен това е някакъв микс от ДПШ и подхранваща М. На мен ми идва тежък продукт,нямам идея дали в дългосрочен план би решил проблема с омазняването.

Може и да помогне с омазняването, ако се отразява цялостно добре на външния вид на косата. На мен обикновените масла нанасяни по скалпът като преуош ми действат супер.

Имам и ДПШ на Шу, от серията Покемон обаче, а не за сух скалп. Според мен е пак някакъв ДПШ, който обаче е с масла вътре и не ми остъргва косъма. Харесва ми много. Предполагам този за сух скалп просто ще е с повече масла вътре. Знам ревюто, за което говориш. Там съфорумката е писала, че го ползва на всяко миене. Което за мен не ок. Колкото и масла да има в него, на всяко миене ДПШ сякаш не е ок.

Имам олио и термо от серията с шоколад. Уж са за тънки коси, но на мен сякаш ми утежняват. Олиото го ползвам като преуош главно, а с термото много внимавам, че сякаш е и с фиксация и лесно може да втвърди прическата.

Имам и М за боядисана коса, еми....не бих казала, че ми харесва. Една ми е такава никаква.

Това е моят опит с Шу, не бих повторила нищо от изброените, освен ДПШ в някой от видовете.

PS: от кой сайт ще поръчаш, мога да се включа евентуално,ако не е проблем. Иска ми се да тествам термото за боядисана коса?

# 687
Mini Me Про лонгър е балансирана с превес на протеина.Ползвай след подобен Ш или протеинов,но не след хидратиращ.Термото омекотява косата,но на другия ден тя е като кошница,не го нанасяй като последен продукт.

Mecha аз имам този за сух скалп.За мен това не е ДПШ,а стандартен шампоан със сулфати.Маската за боядисана коса ми попадна,ами нищо правеща,аромат посредствен...не съм фен на Шу Уемура

Ani888 пробвай на Пол Мичъл,неговите серии са по-скоро за нормални коси,той няма тежки серии.
Генезис,като изключим прозрачния Ш, е балансирана,а Джойко хидратираща,бъркаш двата щата

# 688
Тази коса не спира да цъфти и то не краищата, а 2-3 см нагоре. Сешоар на хладна струя 2 пъти седмично, преса/маша 2 пъти годишно. Серум Маракеш ендз, керастаз блоудрай, Дарк Ойл. Редувам протеин и хидратация, не боядисвам.
Аман, аман...
П.п. с какво запечатвате Маракеш ендз, че нали е протеин... Имах митик ойл, на освен хубав аромат ефект не видях

# 689
Аз я усещам като хидратираща, не бъркам никакви щати!!!

Общи условия

Активация на акаунт