🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Анна е неприятна и за неядящите месо. Заради такива пренавити елементи ни излиза име на всички. В това отношение ми харесва Мария още повече - без етикети, без превземки, без начукване на канчета.

Най-после наваксах с епизодите, но нищо впечатляващо не видях. На рентиера чинията беше подигравка, но явно друг трябваше да си ходи.

Борислава според мен ще стигне доста напред, като танк е - ще сгази когото и каквото трябва, има отношение и към храната.

Някой знае ли какво става с Ивчо от предния сезон?

# 661
  • Испания

Някой знае ли какво става с Ивчо от предния сезон?

Тук има видеа за него.

# 662
Проповядването на определен тип кухня няма място в това предаване. Би трябвало да се оценяват техники, разнообразие в познанието и в готвенето.
Всеки може да направи 3 добри манджи. Не ми се слушат превземки, кой какво яде и защо другите трябва да ядат същото. Дано я разкарат по-бързо, че си представям какви вопли ще бъдат като трябва да готви месо. Не ми се слушат.

# 663
Проповядването на определен тип кухня няма място в това предаване. Би трябвало да се оценяват техники, разнообразие в познанието и в готвенето.
Всеки може да направи 3 добри манджи. Не ми се слушат превземки, кой какво яде и защо другите трябва да ядат същото. Дано я разкарат по-бързо, че си представям какви вопли ще бъдат като трябва да готви месо. Не ми се слушат.
Все ще се стигне дотам. Няма начин да избягаш от месото в мастършеф. Очаквам ред сълзи, ред сополи, как така ще убие животното като го сготви и т.н. ако иска да продължи,  ще трябва да се приспособи. То е лесно да забъркаш кососово масло и сироп от агаве, ама не е мастършефско Simple Smile

# 664
Добре, бе, аз едно не разбирам - тези хора не са ли гледали предходните сезони?!? Не знаят ли къде отиват?!? Аз, ако съм от журито, на секундата бих ги изгонила такива неадекватни сополанковци, в момента, в който ми се разхълцат на такава задача с месо. В крайна сметка правилата са ясни, какво се прави също е ясно. Да си направят мастър шеф само за вегАни и да се приключва. Аз също съм привърженик на постното, амаааа, хайде моля ви се...

# 665
  • Испания
Добре, бе, аз едно не разбирам - тези хора не са ли гледали предходните сезони?!? Не знаят ли къде отиват?!?
Скрит текст:
Аз, ако съм от журито, на секундата бих ги изгонила такива неадекватни сополанковци, в момента, в който ми се разхълцат на такава задача с месо. В крайна сметка правилата са ясни, какво се прави също е ясно. Да си направят мастър шеф само за вегАни и да се приключва. Аз също съм привърженик на постното, амаааа, хайде моля ви се...

Знаят и точно затова знаят какво хваща дикиш. Нали затова Анна беше наречена "светъл лъч".

# 666
  • Sunshine state
Аз очаквам на задача с месо да провъзгласят Ана за надарена свише и да ахкат и охкат по манджите й, както беше със Севда. 😅

# 667
  • София-Младост
Само ще вметна, че тези инста лица, не са се записали сами...била са поканени. Не всички са приели поканата, приелите ги видяхме.

На Севда не и беше приятно ине опитваше, но готвеше...вече там хормоналното си каза думата. Но пък ресторанта и е хвален сега.

# 668
  • Испания
Само ще вметна, че тези инста лица, не са се записали сами...била са поканени.

... което показва, че адски са закъсали с рейтинга.

# 669
Харесва ми на Севда ресторанта, впечатленията ми са отпреди пандемията. Вкусно, приятна атмосфера, добро обслужване, малко скъпичко, но се преживява.

# 670
  • Sunshine state
Аз не съм запозната, но вегетариански ли е ресторантът й?

# 671
Е, точно в Пловдив така се говори. Аз съм работил 2 години там, всичките ми колеги така говореха: казàх, седнàх, почнàх, застанàх, той сложѝ, тя останà.... В същото време има зверска редукция и всяко неударено Е всъщност е И. И става "той казà, чи дицата са излизнàли навън".
А Шеф Роу ме кефи като каже "3...2..1... стоп, ръцети гори" .

Но поне казва Л! А не Уъ, за разлика от почти всички останали в това предаване!
[/quote]
Мда, колкото повече диалект влага, толкова повече се води и народнЯк и близко до простолюдието, включително и с набутване на огромни залци, капането и падането от устата на части от храната още от миналия сезон. И Михалчев, и той взе да подражава от време на време. Какво внушават авторитетите, на които пак казвам чистосърдечно се възхищавам за постигнатото, така ли се държи с английските си зрители- сигурна съм, че не. Но това е отношение към българския зрител- абе, какво толкоз ще му се церемоним на бай ти Ганя, каквото си е поискАл, такова е получИл.

# 672
Харесва ми на Севда ресторанта, впечатленията ми са отпреди пандемията. Вкусно, приятна атмосфера, добро обслужване, малко скъпичко, но се преживява.
Лятото имах възможност лично да се запозная със Севда на един ивент, оказа се много позитивна, усмихната и мила жена, нищо общо с надъханата позьорка от сегашното предаване. За цялата вечер веднъж не спомена веганство и видиш ли колко е велико то.

# 673
Аз не съм запозната, но вегетариански ли е ресторантът й?

Не беше когато съм ходила.

Сега отворих сайта й, не е станал вегетариански - хареса ми тази провокация да поръчаш на сляпо и да ти поднесат тяхната представа за теб - мисля да я пробвам.

mimi.7299, мен не ме дразнеше по време на сезона, знам че не беше харесвана в темата, но ми харесва какво е направила, вкусно и по-различно от нещата, които има навсякъде.  От всички победители само тя направи ресторант и успява да се задържи, което е успех в този труден бизнес. Надявам се, че ще продължи.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 19:13 от zari65

# 674
Скрит текст:
Е, точно в Пловдив така се говори. Аз съм работил 2 години там, всичките ми колеги така говореха: казàх, седнàх, почнàх, застанàх, той сложѝ, тя останà.... В същото време има зверска редукция и всяко неударено Е всъщност е И. И става "той казà, чи дицата са излизнàли навън".
А Шеф Роу ме кефи като каже "3...2..1... стоп, ръцети гори" .

Но поне казва Л! А не Уъ, за разлика от почти всички останали в това предаване!
Мда, колкото повече диалект влага, толкова повече се води и народнЯк и близко до простолюдието, включително и с набутване на огромни залци, капането и падането от устата на части от храната още от миналия сезон. И Михалчев, и той взе да подражава от време на време. Какво внушават авторитетите, на които пак казвам чистосърдечно се възхищавам за постигнатото, така ли се държи с английските си зрители- сигурна съм, че не. Но това е отношение към българския зрител- абе, какво толкоз ще му се церемоним на бай ти Ганя, каквото си е поискАл, такова е получИл.
[/quote]
Ми тя простотията увлича последователи..!

Общи условия

Активация на акаунт