"Марашлъ" - Бурак Дениз и Алина Боз - #1

• 35 484
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Пепелче, отивам да видя сега в гьол ли го метнаха, в трап ли? Grinning

# 136
  • София
В трап е, и аз го помня като Пепелчето.
Ахах, Пепелче, разсмя ме с "Щом има мъртвец в турски сериал, той обезателно ще възкръсне докрая." - като Чеховската пушка в театъра. Grinning

# 137
Не ми било гьол, най ми било трап! Grinning
Търкулнаха го надолу и той тупна, пък аз съм решила, че цопна!

Изглежда си мъртъв, но пък беше закопан плитко. Нищо чудно да го е изкопал някой, докато още диша.

# 138
  • между морето и небето
Привет,
според мен Неджети знае нещо, или е видял нещо още в ранните си години. Има някаква тайна между баща и син, която ги е поставила в това състояние на постоянно противопоставяне.
Също така, ние не знаем какво точно се е служило между Омер и майката на Марух. Дали са приключили връзката си преди да го затрият или смъртта му е попречила тя да не продължи. Той може изобщо да не е подозирал, че на бял свят ще се появи Махур (обикновено така става в турските дизита). Може майката сама да е прекратила връзката под заплаха, независимо колко го е обичала и ако Омер е жив да търси някакво отмъщение, защо не да е насочено към Махур, любимото дете на Азиз.

# 139
# 140
Саваш се насочва към Зелиш!
Това няма да приключи добре Smirk

https://twitter.com/MarasliDizi/status/1361027247969349633

# 141
Ооффф бе, този Саваш е някакъв вманиачен изрод ,извратеняк .Постоянно прави намеци на Махур и я гледа похотливо .
Така ми се иска Марашлъ да му избие всичките мераци .

# 142
  • София
Ама на Махур й стана навик на прегръща Джелял... 😏

# 143
Ама на Махур й стана навик на прегръща Джелял... 😏

Ползва го като щит ,страшничко е около нея ,няма как ..под ръка ѝ  е .....

# 144
А аз се питам откъде Саваш знае всичко?

В него са записите, които майката на Махур каза, че ще й изпрати по специален път, за да не стигнат до друг.
Но в крайна сметка са се озовали в ръцете на Саваш.

Сега пък прави възстановка на нападението, при което пострада Зелиш.
Абсолютно същата обстановка.
Носи и същата маска, с която беше стрелецът.

За атентата писаха медиите, може да се допусне, че оттам знае.
Но започвам да мисля, че Саваш действа по план на някой над него.

# 145
Фрага с бг субтитри - https://ok.ru/video/2341788912160

Аз не виждам мотив в никого от семейството, за да иска да отстрани Махур от пътя си. Никой от заподозрените не изглежда застрашен от нея по някакъв начин. Затова версията, че някой от семейството иска да ѝ навреди, все още няма тежест за мен и ми се струва, че Марашлъ преекспонира нещата, за да е край семейството. Засега наличната информация ме води до това заключение. Ако ни кажат повече, ще променям изводите в движение.

# 146
  • Яко в Матрицата...
Дани Flowers Hibiscus

Въпросът е и какви да истинските чувства на семейството към Махур. Уж я обичат и закрилят, но един пренебрегнат син като Неджати може и да ревнува силно бащинската любов. За него не знаем почти нищо, например. Как се е стигнало до това пиянство, какъв е бил като млад? Защо той не е начело на фирмата?

# 147
Хаштагът тази вечер е # на прав път си.

# 148
  • Яко в Матрицата...
Четох коментар към тази сцена, в ТТ май беше, че Мараш гледал Махур като коте дроб в месарски магазин Joy

# 149
Цитат
Четох коментар към тази сцена, в ТТ май беше, че Мараш гледал Махур като коте дроб в месарски магазин.

Много ми е интересно как ще реагира на целувката на Махур.
Дано да не е последна сцена.
Днес ще гледам онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт