Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 492
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Серията за жълти оттенъци на Балеа е в лилави опаковки, но и тази е страхотна, защото има 2 вида боя в състава си и поддържа русите коси страхотно. Аз имам в запас винаги от тях. Притеснявам се да не ги махнат, както стана с кофеиновата серия.

# 181
И аз да не остана назад взех шампоана за естествено руси,макар че лятото изсветлява косата ми,няма да се разсърдя на още по-светла.

# 182
Знаете ли нещо за обезцветяване на коса, да я прави прозрачна, не руса или нещо, което уврежда и изтънява косата, искам да го пробвам на ръцете?

# 183
  • Deutschland
Серията за жълти оттенъци на Балеа е в лилави опаковки, но и тази е страхотна, защото има 2 вида боя в състава си и поддържа русите коси страхотно. Аз имам в запас винаги от тях. Притеснявам се да не ги махнат, както стана с кофеиновата серия.

Не съм виждала в лилави опаковки 🤔
Оппс, silber glanz май пише. Те ли са?
Има кофеинов шампоан, но е за мъже

# 184
  • София
Знаете ли нещо за обезцветяване на коса, да я прави прозрачна, не руса или нещо, което уврежда и изтънява косата, искам да го пробвам на ръцете?
В Лили има специален прах или крем, не помня, за изсветляване на косми на ръце, идеален е. Един вид е само, но не се сещам марката - 8лв. е.
Редактирам се, една дама ме подсети кой е.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 13:38 от stefina

# 185
В Лили има специален прах или крем, не помня за изсветляване на косми на ръце, идеален е. Един вид е само, но не се сещам Марката - 6лв.е.
Да не би да е този за 8лв.сега 
Скрит текст:

# 186
  • Бургас
Много харесвам червилата на ейвън, в конкретика с мат ефект. От доста време не бях ползвала, но разрових несесера с червила и си ги припомних. Не съм купувала, защото мина през лили и грабна заедно с другото някое червило, но в последствие всички в даден момент ме дразнят, я се събират по устните, я седят като люспа, я подчертават някоя напукана кожа, я заприличам на клоун с тях... Та, връщам си се към ейвън. А имат и мостри повечето, та може директно на устни.
И по- точно Avon Matte Legend, което много харесвам.Имам цвят Perfection, не съм фен на Ейвън, но това червило е много сполучливо за мен, формулата му е страхотна.Имам много скъпи червила, това не им отстъпва.

# 187
  • София
В Лили има специален прах или крем, не помня за изсветляване на косми на ръце, идеален е. Един вид е само, но не се сещам Марката - 6лв.е.
Да не би да е този за 8лв.сега 
Скрит текст:
Това е.

# 188
Вчера си закупих шампоана и балсама на Balea more blond ( показания по-назад) с небоядисана коса съм,  пепелива 7ца, дали мога да очаквам леко изсветляване на косата и по-златисти нюанси? Simple Smile

# 189
  • Ланкър, планините Овнерог
На мъж ми му бях взела шампоан на Инсайд за убиване на жълти отенъци. С чисто бяла коса е и от слагането на гел беше пожълтяла, отврат (не е пушач и бях очудена, че стана такава, но се оказа, че и геловете правят тази беля). Откакто е хоум офис, не е слагал гел и с помощта на този шампоан отново е бяла. Води се про козметика, но беше 15-на лв за 500мл.

# 190
Абе, продуктите на Инсайд сякаш ще се окажат добри. Другаде срещнах големи хвалби за шампоана им против косооад. Еми, 15лв за 500мл си е доста добра цена, да не кажа, че много от ниския клас излизат по- скъпи дори. Някой ползвал ли е други техни шампоани, освен посочения от Гита?

# 191
Фрау, да, тази е

# 192
Дали има някакъв продукт, който хем подхранва косата, хем придава обем и плътност?
Може и да не е от най-евтините, не е проблем.
Използвам златната серия на Дори в момента, доволна съм, но искам малко повече плътност на косата.
Става въпрос за дълга, тънка, третирана и изтощена коса.

# 193
  • някъде под слънцето...
Пеи мен уплътнява и прави страхотен блясък.

# 194
  • Варна
Пеи мен уплътнява и прави страхотен блясък.
...
Два пъти виждам снимката Ви и два пъти ровя из нета, но амазон ли е възможност само за този продукт? Дайте, ако не Ви затруднява информация, от къде може да се закупи?

Общи условия

Активация на акаунт