Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 561
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Имам първият от автоматичните моливи, цвят Majestic Plum. На живо е доста тъмен, почти черен. Удобен ми е за рисуване на очна линия, но рядко го използвам и не мога да кажа как е като трайност. А нанесен на водната линия ми пари, но аз по принцип съм с чувствителни очи.
В тази връзка моля да ми препоръчате лилав молив. Навсякъде пише, че много отива на зелени очи, но в наличните физически магазини не намерих.

# 106
Revlon Colorstay Eyeliner 16h Intense Colour Amethyst
Гледах, че има и някакви на Римел /RIMMEL EXAGGERATE/

# 107
Maria защо не пробваш с алое и маслени маски по скалпа.Примерно алоето на Holika,ако не разполагаш с живо растение

# 108
Благодаря за мненията за моливите. Ще разгледам тези на есенс и ревлон на живо Hug

# 109
Момичета, много внимвайте с какво нанасяте на миглите си. Някои серуми, променят цвета на окото при продължително ползване. За справка гугъл и в ютуб има доста видеа по темата.(не искам да слагам линкове тук)
Ако е удобно, бих искала да те помоля за допълнително инфо, на лични за да не разводняваме темата. Почти бях сигурна, че има нещо, което променя цвета, при мен особено очевадно. Никой не ми вярваше, а ето, че наистина бих могла да намеря обяснение най- после. Благодаря ти!
Преди време гледах в Амазон някакви капки за да си изсветлят хората очите, специално за това се продаваше Grinning
На теб към какъв цвят започнаха да се променят?

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 16:54 от fsyyy

# 110
Момичета, имате ли мнение за това червило?
Равномерно ли пада? Оставя ли следи?
Много ми харесва точно този цвят и му се чудя, но нямам възможност да го видя на живо, трябва да поръчам онлайн.

# 111
Момичета, много внимвайте с какво нанасяте на миглите си. Някои серуми, променят цвета на окото при продължително ползване. За справка гугъл и в ютуб има доста видеа по темата.(не искам да слагам линкове тук)
Ако е удобно, бих искала да те помоля за допълнително инфо, на лични за да не разводняваме темата. Почти бях сигурна, че има нещо, което променя цвета, при мен особено очевадно. Никой не ми вярваше, а ето, че наистина бих могла да намеря обяснение най- после. Благодаря ти!
Преди време гледах в Амазон някакви капки за да си изсветлят хората очите, специално за това се продаваше Grinning
На теб към какъв цвят започнаха да се променят?
Макар, че сме далеч от темата, мисля, че съставът, особено на евтините продукти е важен. След поста прочетох за ензим, който изсветлява очите умишлено, тоест, с търсен ефект, от кафеви на сини примерно. При мен ситуацията е малко по- различна и на прима виста си помислих, че става въпрос за подобни случаи. От светло зелени на пъстри, с преобладаващи кафеви нюанси, драстична разлика и то доста след възрастта на бушуващите хормони и пуберитет. Капките за глаукома също имат подобен ефект. Нека не задълбаваме. Благодаря ти за инфото. Simple Smile

# 112
Момичета да разясня. Този серум на Евелин е по скоро основа за мигли, няма ефекта да подхранва сгъстява..

# 113
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз го ползвам ( Евелин) от 3-4м, вчера си огледах очите - тц, същите са си.

# 114
Лично мое мнение, но ако генетично не е заложено няма как със серуми и мазила да се сдобиете с гъсти и дълги мигли. Ефект би имало ако миглите са накъсани и увредени от неподходяща козметика или агресивно свасяне на грим и просто се възстановят.

# 115
Много ми харесва точно този цвят и му се чудя, но нямам възможност да го видя на живо, трябва да поръчам онлайн.

Като формула съм много доволна от това червило, издържливо е доста, много леко изсушава..мисля, че е нормално за матовите, каквито и да съм имала 😃 мойто е цвят 04 обаче и съм много доволна

# 116

От три месеца го слагам почти всеки ден и очите ми са си все пъстри. Не съм забелязала промени, нито някакви други проблеми заради парабените

# 117
Моливите на Avon с блясък имат много едросмлян брокат (блестящи ПВЦ частици) и на мен ми причиняваха обриви.

# 118
  • Стара Загора

Имам две червила от тази серия - Duck face и Mad about you. И двете ми издържат по цял ден, не ми цапат маските. Сухички стоят на устните, но ако не бяха такива нямаше да са mask proof.

# 119
Благодаря ви за мненията за червилото! Пуснах го вече.

Общи условия

Активация на акаунт