Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 495
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Супер си, Бобче!

# 166
Здравейте, някакво мнение за шампоаните на тео експерт

# 167
  • Сливен
За мен ,шампоан като шампоан,нищо особено.Поне не ми раздразни скалпа.

# 168
Момичета, някоя от вас има ли опит с действаща маска или шампоан (лилавите) за неутрализиране на жълти оттенъци на нормална цена ?

# 169
Момичета, някоя от вас има ли опит с действаща маска или шампоан (лилавите) за неутрализиране на жълти оттенъци на нормална цена ?

Този: https://shop.lillydrogerie.bg/zh-lti-otten-ci-200-ml
Ползвам го от време на време, има ефект, но нямам база за сравнение, така че не мога да го съпоставя с друг. Не е уау ефект, но си обира оттенъците в някаква степен. Добре измива косата, но мисля, че не трябва много често да се ползва.

В тази връзка - бюджетен, приличен шампоан, която има руси кичури (не е изцяло руса), някой може ли да препоръча нещо или отиваме в по-горен клас? Препоръчаха ми Джон Фрийда. Може би този или този са подходящи, но не точно в категорията бюджетени.

# 170
В ДМ професионалните продукти за коса нямаха ли такава серия за руси коси? Те са бюджетни.

# 171
Мнения за шампоаните на Тресеме

# 172
  • София
Много харесвам шампоаните на Тео- страхотни са, особено жълтия и оранжевия. Страхотно бюджетно попадение. Simple Smile

# 173
На мен ми харесват, маските и балсамите също, термозащитата доста хора я одобряват(черната ), аз имам червената.

# 174
Аз съм страшно доволна от този за обем.

# 175
  • Mediterraneo
Дъщеря ми ползва само Тресеме, различните видове и е много доволна.

# 176
Здравейте, искам само да похваля кремчето Медико идеал, върши страхотна работа с раздразнени или гнойни пъпчици, вечер мажа и на сутринта стават на коричка

# 177
Аз съм страшно доволна от този за обем.
Кой беше той?

# 178
ДХЗ, ето го. Започнах втора опаковка, но и двата пъти си го купих от Кауфланд за около 6 лв
https://www.notino.bg/tresemme/collagen-fullness-shampoan-za-obem/

# 179
  • Deutschland
Балеа имат серия за жълти оттенъци

Общи условия

Активация на акаунт