Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 712
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Не си, ти никога не ни писваш! Давай!

Тили,
Скрит текст:
онзи ден съм на зъболекарски стол и пускат саундратка на Дърти Дансинг... и аз "ааааах, ДД, осемдесет и седма и Патрик Суейзи и Грей... Грей.... абе какво и беше името!?!" И зъбарят ми тържествено "Дженифър!!!" И двамата дружно "а помниш ли нейният nose job!?!" Simple Smile))))))))))))))))))))

Ламбада'89 - сваляше ме един пич, който беше състезател по спортни танци, как танцуваше Ламбада, еха Grinning
.... абсолютно права си за опушените очи!

https://www.thetrendspotter.net/how-to-master-the-90s-makeup-trend/

# 526
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 20:25 от ARIA*

# 527
Според мен с Петрова си приличате визуално.

# 528
Хах Hug Комлимент за мен, но за жал нямаме нищо общо. Тя е много красива и нежна наживо.

# 529
ARIA този път и аз изпуснах 😥😢😥
ALENA Красота, обожавам това синьо ....
Относно грима от 80 и 90 ... баба носеше химическо червило... беше голяма атракция и ужасно, силно ,цикламен цвят!!! По едно време  всичките приятелки на майка ми носеха сини сенки и червено червило ... И бяха с мноооого тънки вежди😀😀😀

# 530
Много хубави творения показвате, момичета. Мама на Миро, имам същата синя палитра, моята дъщеря много държеше да я купим. Само веднъж се гримирах с нея, мисля, че даже бях публикувала снимка тук, но ще я пусна отново. Обикновено избягвам да качвам снимки тук, защото моят грим не е нещо впечатляващо.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 01:50 от неви86

# 531
Супер си!❤

# 532
Неви86 супер си си.... не може всички да сме като дъга !!!Аз много харесвам нежните гримове ...но моето око е ненаситно 😀😀😀душата иска още и още 😀🙂😀

# 533
Aria, пусни снимката за по-дълго, и аз те изпуснах.

# 534
И аз изпуснах Aria 😞
Alena, страхотна мадама си! 💙
Неви86, много нежно.

# 535
Тази последната снимка ме предупреди, никога да не посягам повече към сините боички! Smile

Да, ужас. На мен ми припомни защо като тийн и по-млада изпадах в потрес при мисълта за син грим. Заради гримовете на рускините по Черноморието е било.

Големи суперлативи слушам от приятелка за тези две палитри на Шанел. Уточнявам, че тя има какво ли не в колекцията си, включително и абсолютно всички палитри на Наташа Денона и Пат Мак Грат. Минита, големи, средни, всичко има. За тези двете обаче казва, че са невероятно добри палитри. Формулата няма нищо общо с другите палитри на Шанел.

Тази се води синя. Chanel BLURRY BLUE (324)

Chanel Blurry Green

# 536
Densi да каже. Тя има всичко ☺

# 537
Днес ще правим пълен cutcrease, ще искам разрешение от модела и ако ми се получи ще ви покажа.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 09:28 от ARIA*

# 538
Обожавам това зелено... и ти се е получило страхотно 💚💚💚 И този път те видяяяях

# 539
Маме, пигмента беше хамелеонов Joy златисто към зеленикаво, но както казах нито за фотограф ставам, а за модел още по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт