Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 707
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
За лимитираните на приятели имаше много лоши отзиви.

# 511

Ето и палитрата от сериала ,обещавам да изкажа личното си мнение ....само да дойде 😀😀😀

# 512
За тази не знам, но за малките бяха лошите отзивите.

# 513

Ето и палитрата от сериала ,обещавам да изкажа личното си мнение ....само да дойде 😀😀😀

A на каква база нанасяте сенките? Ползвате ли коректор?

# 514
Аз последно си взех този руж. Пробвала съм го веднъж и ми харесва цвета.

# 515
Ползвам и коректор и база .... но аз съм от малък град и много често не ми се чака доставката от Интернет и просто се запасявам с бюджетни марки... а когато поръчвам от Интернет, експериментирам и с нещо ново!!! В момента ползвам коректор и база за сенки на Essence ... имам  база на  borjois ,но нея ползвам основно за пигменти и брокатени сенки ,защото е доста лепкава ....

# 516
Само Мамето успях да видя, с много вкус направен син грим и ужасно отива на топлите и кафяви очи!

И понеже я чаках да постне син грим се бях сетила за едни много далечни години, когато за първи път заглеждах гримове и реклами... и ги намерих де, рекламите, които помня... както и една рускиня, която в наши дни се е вдъхновила от трендовете на късните 80-тте т.е тя дори е намерила оригиналната Диорска палитра на майка си Simple Smile

# 517
Помня я тази синя колекция декоративна козметика на Диор. Изтичаха ми очите по нея по free шоповете. Няма да забравя и радостта, когато се сдобих с контуриращата палитра от нея. Скачах от радост с дни. Но това вече беше някъде през ранните 90.

МамаНаМиро  (само теб успях да видя), страхотна си. Сра- хот- на!!! Heart

# 518
  • София
Тази последната снимка ме предупреди, никога да не посягам повече към сините боички! Smile

# 519
Тази последната снимка ме предупреди, никога да не посягам повече към сините боички! Smile
Последната снимка трябва да стои под урок как НЕ трябва да се гримираме. Потресаващо е.

# 520
ТиЛи Hug

В моите детско-пубертетски спомени голямата шарения беше в средата/края на 80-тте (или поне тогава съм се впечатлила на ранна Мадона и лъскави реклами от вносни списания). В началото на 90-тте почнаха да се "успокояват" цветовете и да навлизат монохромните гримове и кафяви червила - поколението на първите супермодели... и до ден днешен обичам да гледам стари реклами Simple Smile

https://www.google.com/search?q=dior+maquillage+1991&tbm=isc … ii=lYTNcmI8qw6QxM

И ненадминатата Шарлийз, която за мен е единственото лице на Жадор Simple Smile

PS И се замислям как се е сформирала в онези тийн години една естетика, която си я нося през целия ми съзнателен живот.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 17:43 от Agent Provocateur

# 521
И аз мисля, че след "ламбада" истерията и диско- манията през 80- те, 90- те бяха доста по- обрани откъм цвят във визиите. Залагаше се освонво на монохромните гримове, както и на тежките, тъмни, черни визии, повлияни от сиатълската вълна и грънджа. После, началото на 21 век пак си се завърна шаренкото и цветното, но в доста по- изчистени визии и комбинации.

# 522
  • в 1001-та нощ
И от мен нещо синьо - моносянка или на Sephora или на Seventeen, и синья очна линия на Inglot - за да завърши линията. Аз съм с много гадна форма на очите и се налага да ползвам очна линия.

Скрит текст:

Момичета, да се мяркали спирала - по петролено - синьо-зелено - не онзи мастилено син цвят. Повечето спирали са мастилено синьо. Нужна ми е за другото синьо, не това от визията по-горе. Затруднявам се и не намирам Sad

# 523
Писнах ли ви Joy Да ви се покажа и днес освен, ако не съм Joy

Днес правихме spotlight, много ми е любима тази техника и най-после съм доволна почти на 100% от себе си.

# 524
Любим грим- покажи се!
Рекламите от 90те ми пълнят душата, а дамите, които се показаха- още повече!

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 20:09 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт