Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 709
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Ария, според мен можеш да качваш снимки, ако работиш това след курса, би следвало да са част от портфолиото ти. На твое място бих попитала на курса.
Моето т.нар портфолио, с което кандидатствах е много смешно, но ще се радвам и да разменяме идеи в този раздел на грима, та мисля да пусна тема да не спамим другите в темата. Школата ми е тази https://www.studio13makeup.com/accademia-trucco/
 За самогримиране вмятам, че и Джули има курсове + уроци, но цените и са доста високи в сравнение с другите подобни.

# 496
Ще ми е ужасно интересно да проследя всички, решили да дадат шанс на сиви/бели/сребристи коси и цветове, защото аз лично няколко пъти се опитвах и категорично не успявам да се възприема. Лицето ми просто посивява, не само косата, та продължавам да инвестирам в бои за коса на всеки 2 седмици.

# 497
Ох, като я споменавате Боряна, някой има ли представа защо спря да качва клипове в YouTube? Много ми липсва!

# 498

https://www.instagram.com/p/CN4GDvEMwrt/?igshid=e2i2gqzrc0jd
Ето обещанията син грим... в една от вариациите си 😄😄😄

# 499
Абе страхотна! Обаче нещо не отварям линка за ИГ Cry

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 10:50 от ARIA*

# 500
Аууу колко е красиво....ей тази техника с очертаване на клепачите много ми бяга!!! Колко пъти се пробвах ,ами струва ми се ,че изглеждам много нелепо 😪😪😪а в същото време, много ми харесва !!!
Относно Инстаграм,май вече има някаква защита и ако нямаш регистрация не може да се видят снимките... Обсъждаха момичетата от съседната група за лаковете

# 501
Момичета, много сте красиви. Харесвам син грим, а хич не ми подхожда 😞

# 502
И на двете синьото много ви отива Hug
Мама на Миро, коя палитра си ползвала?
Ариа, къде ходиш на курс по грим? Ако не е удобно тук, може и на лични.

# 503
Надявам се да не е реклама Grinning При Таня Христова. Нямам думи, с които да опиша професионализма на това момиче.  petrova, ако намери да се изкаже тя Grinning

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 09:39 от ARIA*

# 504
Вчера в Лили имаше една жена, която говореше на видеовръзка със своя приятелка и я разхождаше по стелажите с гримове. А приятелката даваше насоки " купи си такава четка, вземи си такъв хайлайтър" и прочие. Помислих си, че четат темата. 😅

# 505
Надявам се да не е реклама Grinning При Таня Христова. Нямам думи, с които да опиша професионализма на това момиче.  petrova, ако намери да се изкаже тя Grinning
От пръв поглед си личи техниката на Таня.Blue Heart

# 506
Йес, Денси! Иска ми се наистина да покажа и това, което аз правя, но не ми е удобно Confused

Маме, техниката се оказа по-лесна отколкото смятах, но си трябва някой да ти го обясни. И също така не е за всяко око. Може би и заради това не ти харесва как ти стои.

# 507
  • София
Инстаграм линковете вече работят и за юзери като мен без профили.

# 508
Йес, Денси! Иска ми се наистина да покажа и това, което аз правя, но не ми е удобно Confused

Маме, техниката се оказа по-лесна отколкото смятах, но си трябва някой да ти го обясни. И също така не е за всяко око. Може би и заради това не ти харесва как ти стои.
Точно...моите очи са големи и кръгли ...( като бях дете ми казваха ,че имам кравешки поглед ) и с тази техника ми заприличват на попови лъжички.... !!! 😀😀😀
Esmeralda палитрата отново е на Revolution
,направо се влюбих в тези палитри  и чакам още 4 -ри 😶😶 Поръчах си и лимитираната от сериала Приятели 😀😀😀

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 11:52 от МamaNaMiro

# 509

Точно...моите очи са големи и кръгли ...( като бях дете ми казваха ,че имам кравешки поглед ) и с тази техника ми заприличват на попови лъжички.... !!! 😀😀😀
Esmeralda палитрата отново е на Revolution
,направо се влюбих в тези палитри  и чакам още 4 -ри 😶😶 Поръчах си и лимитираната от сериала Приятели 😀😀😀
Кои палитри си поръча? Ще чакам отзиви и за лимитираната ☺

Общи условия

Активация на акаунт