Модни консултации - 52

• 58 779
  • 813
  •   1
Отговори
# 750
Ако всичко сме с такава фигура няма какво да се чудим какви дънки да обличаме.

Добрата новина е, че се иска само достатъчно желание, диета и спорт. Wink Всеки може да има такава фигура. Nerd

Тя тази не изглежда като да се е преуморила със спорт. С тъмносините дънки обаче ми хареса, в другите ѝ изглеждат пълнички краката. Ще трябва и аз да си взема такива.

# 751
Ама по-слаб и стегнат може да станеш. :Д
Босилка, то и аз това имах предвид (почти), но явно се разминаваме.
Точно дънките с ниска талия визирах, че на структура с широка талия и тънки крака стоят много по-добре от на пясъчна фигура. ДО колкото знам Хайди Клум никак не е пясъчна (то повечето германки не са). Аз съм с много изразена пясъчна фигура и едно време като бяха модерни ниските талии изглеждах все едно имам паласки, а реално съм слаба. Не нося ултра висока талия, но и в никакъв случай ниска. Също си спомням мои приятелки с ,,права" талия колко яко изглеждат, когато са слаби и стегнати-мисля че и Бритни спиърс в добрите й години беше с такава стройна ,,права", не пясъчна талия. Изобщо всяка една фигура е хубава стига да е поддържана.

А с правилните дрехи от някои непясъчни фигури може да се направи оптическа измама за пясъчна форма.

# 752
  • Някъде там
На мен ми е трудно да се определя каква фигура съм.
Мисля си, че съм пясъчен часовник.
или по скоро круша.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 13:37 от Искрица

# 753
Искрица, по-скоро правоъгълник си за мен.

# 754
Ако си знаеш мерките, може най-лесно да разбереш. Имаше някаква формула в нета за коефициент талия-ханш-бюст.
Според мен си с права талия, но не мога да преценя от снимката. В никакъв случай круша-ам талията е много по-изразена и ханшът по-широк, раменете по-тесни.

# 755
За мен си правоъгълна форма.

Съгласна съм със snowwhite12 - виж си мерките и така ще прецениш най-лесно.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 15:15 от Анонимен

# 756
Точно дънките с ниска талия визирах, че на структура с широка талия и тънки крака стоят много по-добре от на пясъчна фигура. ДО колкото знам Хайди Клум никак не е пясъчна (то повечето германки не са). Аз съм с много изразена пясъчна фигура и едно време като бяха модерни ниските талии изглеждах все едно имам паласки, а реално съм слаба. Не нося ултра висока талия, но и в никакъв случай ниска. Също си спомням мои приятелки с ,,права" талия колко яко изглеждат, когато са слаби и стегнати-мисля че и Бритни спиърс в добрите й години беше с такава стройна ,,права", не пясъчна талия. Изобщо всяка една фигура е хубава стига да е поддържана.

А с правилните дрехи от някои непясъчни фигури може да се направи оптическа измама за пясъчна форма.
По-скоро си много изразена круша, не пясъчен часовник. Затова си изглеждала с паласки. С талия около 60 и подгръдна 65 няма добре оформен гръб и рамене, които да балансират ханша. И с упражнения може да се постигне точно толкова колкото за тънката талия - само донякъде, като качиш мускулатура. Костната структура не се повлиява.

# 757
  • Някъде там
Ханш 94,
Талия 64 и гръдна 83-84.
Къде има сайт да ги въведа и да видя каква фигура съм?
Анастасия и преди съм го писала и сега ще го напиша, страхотна си Heart Eyes

# 758

По-скоро си много изразена круша, не пясъчен часовник. Затова си изглеждала с паласки. С талия около 60 и подгръдна 65 няма добре оформен гръб и рамене, които да балансират ханша. И с упражнения може да се постигне точно толкова колкото за тънката талия - само донякъде, като качиш мускулатура. Костната структура не се повлиява.

Не съм с подгръдна 65, а 70-72 Wink : )
Пясъчна форма съм.
Анастасия, спортно гадже си!
Искрица, потърси в гугъл. Така звучи като да си круша, ама не ми приличаш на круша. : )

# 759
То триъгълник и круша май са един и същи тип тяло. Искрица, ти си между правоъгълник и триъгълник. Пясъчен часовник категорично не си.
Ето тук има сравнително кратко и ясно обяснено: https://www.ladiesworld.eu/blog/kak-da-opredelite-vida-na-figurata.php

# 760
  • София
Аз пък съм правоъгълник с паласки и много харесвам дълбоки, стегнати дънки - оформят ми талия и дупе.
Клипчето го пуснах, не за да обсъдим тялото й, а за да видите как стоят някои видове дънки.

# 761
Роки, те де факто бяха един и същ модел дънките, само с различни цветове, дължини, ширина на крачола и скъски по тях. Иначе бяха абсолютно един и същ модел от чатала нагоре. Затова обърнах внимание, че си е подбрала за нейната фигура само този вид дълбочина на дънката и не може да се прецени как ѝ стоят различни модели дънки. Wink

# 762
  • София
Не, триъгълник и круша са различни. Крушата има тесни рамене и дупе, а триъгълникът - обратно.
Структурата не може да се промени, така е.
Иначе бях чела някъде, че изборът на правилните дънки бил дълбоко депресивен за жените Wink

# 763
  • София
Вярно! Аз май не го видях това.

# 764
Е, Савова, ти бъди стройна и стегната, пък никой няма да ти гледа дали си с крака до сливиците. ; )
Босилка, виждала съм твоя снимка в темата за пораснали момичета и мисля, че си с хубава фигура. Не е нужно да си с пясъчен часовник-ти според мен имаш слаби крака и това също е плюс, за който много момичета мечтаят.

Всъщност не разбрах по пясъчната фигура ли ахкате или по стройността й. :Д Главното за мен е да си максимално строен и стегнат, пък всяка фигура може да изглежда супер. Тези с тънки крака и по-широка талия (не говорим за корем) могат да носят друг тип дънки, в които пясъчните ще изглеждат нацедени или с по-пълни крака...
Ееее Снежанке, аз съм стройна и стегната, умря циганката Joy
Всъщност аз изобщо не ахках, защото няма как всички да сме еднакви, а такива “инфлуенсърки” са ми най- любими- високи, слаби и с дълги крака и седнали да обясняват на кака ти Радка от село Долно Нагорнище какви дънки са модерни Stuck Out Tongue Winking Eye.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 18:07 от G.Savova

Общи условия

Активация на акаунт