Модни консултации - 52

• 58 946
  • 813
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,момичета бях постнала и питала за тези бюстиета с какви обувки да ги съчетая и отговора беше стилето .И почнах да си търся стилето след пробване на 15 чифта установих,че 37 номер ми обувит на пръстите отпред а 38 са ми големи отзад и се получава и улуфт между обувката и крака ми на свода седи, като дупка 🤣така ,че бюстиетата ми си остават ама май без стилето и се чуда с други какви обувки  може да ги съчетая 😒

# 496
nelly13, купи си пантофки с малко точкче и пухче, прашки или боксерки в същият цвят и дантела, плюс едно сатенено халатче и се фръцкай в спалнята. Със сигурност мъжът до теб ще ги оцени. Wink
За мен това е бельо.

# 497
Здравейте,момичета бях постнала и питала за тези бюстиета с какви обувки да ги съчетая и отговора беше стилето .И почнах да си търся стилето след пробване на 15 чифта установих,че 37 номер ми обувит на пръстите отпред а 38 са ми големи отзад и се получава и улуфт между обувката и крака ми на свода седи, като дупка 🤣така ,че бюстиетата ми си остават ама май без стилето и се чуда с други какви обувки  може да ги съчетая 😒

С пантофи.

# 498
Какво му е толкова на това бюстие, просто го третирай като обикновен топ Smile

С блейзър би било също добър микс.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 10:25 от Dewi D

# 499
Между бюстие и топ има немалка разлика Simple Smile

# 500
nelly13, купи си пантофки с малко точкче и пухче, прашки или боксерки в същият цвят и дантела, плюс едно сатенено халатче и се фръцкай в спалнята. Със сигурност мъжът до теб ще ги оцени. Wink
За мен това е бельо.
Ти подиграваш ли ми се ? НЕ Е БЕЛЬО ВОДИ СЕ КЪС ТОП ДАНТЕЛЕН!Все пак не съм дърта бабичка....л

# 501
nelly13, зависи къде смяташ да се появяваш в този топ и в каква комбинация.

# 502
За мен това е бельо.
Ти подиграваш ли ми се ? НЕ Е БЕЛЬО ВОДИ СЕ КЪС ТОП ДАНТЕЛЕН!Все пак не съм дърта бабичка....л
Ще те успокоя, бабичките също носят дантелено бельо Simple Smile

# 503
И после що имало сексизъм и един по-особен тормоз от страна на мъжете Sunglasses

# 504
Скрит текст:
За мен това е бельо.
Не, не се подигравам. Изразих мнението си. Попита - отговорих. В такъв случай, всеки задал въпрос е длъжен да приеме всяко мнение и да направи извод - как, с какво и дали да носи обсъжданата дреха.  А, не да се фръцка.

# 505
Теэи сутиени...или ,,топове" както ги наричаш ги обсъдихме преди няколко страници. Smile Щом си готова да ги носиш, обувките са ти най-малкият проблем. Всички ще гледат горната част на тялото ти. Nerd Въпреки това бих препоръчала бели кецки или летни сандали беэ ток, эа да иэглежда по-лежерно. 

Не мисля, че са дреха и эа младо момиче, освен както писах-эа екстровертираща тийнка с бушуващи хормони, БМИ на долната граница, на плажен купон преэ лятото.

# 506
Липсата на вкус и усет не признават възраст. Толкова за бабичките и младичките.

# 507
Вие се обидихте,не нямам липса на вкус ,просто обожавам дантела .....все тая.Това че съм си взела за първи път на Зара некачествените дрехи е друг въпрос харесаха ми взех ги.

# 508
  • Някъде там
Ако държиш да го носиш като дреха а не като бельо ето предложения за бюстиетата, които са приемливи.

# 509
  • София
Този топ наистина прилича на бельо. Имам бюстиета и сутиени от този тип и ги нося под блуза, а не е е като да не излизам с горнища на пижами и копринени халати по улицата, даже имам и корсет върху копринена риза като изпълнение, но това последното хаха... да, оставих го в миналото. 
Ако го съчетаеш със стилето това бюстие, би било още по-прекалено. Ако държиш да се вижда, идеите които ти е дала Dewi са добри - всички останали елементи от облеклото да са по-кежуъл, долната част на дрехата да е обемна, все пак препоръчвам и нещо отгоре. 

Общи условия

Активация на акаунт