Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 402
  • 576
  •   1
Отговори
# 255
Еха, секса не е това, което беше. Вдигаш краката и лежиш. Хора, вие сериозно ли?
Абсурд, не е само манджата вечер, Ами пране, прибиране и т.н. Тоз мъж не вярвам дори и чинията си от обяда да вдига и измива, както е цял ден у дома.

# 256
  • София
Дааа, ама по 5 пъти дневно си е сексуален тормоз тая работа
Къде го прочете това? Тя не е написала колко пъти на ден, дори дали иска всеки ден, поне аз не прочетох. Може ли цитат?

# 257
  • Варна

Ъъъ, това не беше ли в друга тема?

# 258
Къде го прочете това? Тя не е написала колко пъти на ден, дори дали иска всеки ден, поне аз не прочетох. Може ли цитат?

Ооо, аз обърках темите. Извинете.

# 259
Значи да питам - сушилнята свърши, аз си правя разкрасителни процедури, докато си чета във форума. Имам ли право да връча прането на ММ да го прибере или понеже съм с по-малък доход не е редно? Или може би да отида да си вдигна първо краката, а после да си прибера и прането? За протокола - днес сготвих вече и почистих един път.

# 260
  • София
Еха, секса не е това, което беше. Вдигаш краката и лежиш. Хора, вие сериозно ли?
Абсурд, не е само манджата вечер, Ами пране, прибиране и т.н. Тоз мъж не вярвам дори и чинията си от обяда да вдига и измива, както е цял ден у дома.

Стига, де, всяка вечер пералня и сгъване на дрехи?
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!?
И чинията, ах тази чиния на злото, причина за угнетеното битие женско!

deskatta, лесно е- ако и мъжът си прави нещо разкрасително, веднага му връчваш прането.
А, ако бачка, се поставяш на неговото място и каквото сметнеш за правилно на теб да ти направят, правиш му го.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 17:08 от absurT

# 261

Ооо, аз обърках темите. Извинете.
Няма нищо! То и без това половината постинги са лични фантазми и предположения, развити в история на авторката. Па така ли е, па не е ли така, на кой му дреме.

# 262
https://www.bg-mamma.com/?topic=1193297
По време на другата тема имах различно мнение, а именно, че мъжът е задник, който няма капка семейно чувство.
Сега се опитвам да погледна от камбанарията на този мъж, колкото и непопулярна да е такава гледна точка.

Той е ИТ и нощем копае и търгува на борсите, и й е казал да опита да изкара поне 5 лева по интернет. При положение, че тя ходи на работа през деня, е логично той да работи като ИТ през деня, а нощем да се изявява като копач и търговец.
Нека видим какво имаме. Нейните родители имат финансови проблеми, майка й с 30 000 лева кредит, самата авторка с два кредита, не знаем за колко пари, баща й без никакви доходи, защото не може да работи и не иска да отиде на ТЕЛК.

Тя като добра дъщеря помага на родителите си и съответно би искала мъжът й да поеме повече от тези разходи, но той ето, казва, че няма жена да му харчи парите.
Не е престъпно той да отказва да поеме разходите на тези толкова закъсали хора, защото просто те не са неговите родители.
Предполагам, че затова и следи разходите на семейството, защото не иска покрай детето си да издържа бедстващата й рода, както тя самата прави - безработната й майка, която от миналата година е в програмата за детегледане и безработния баща, който не иска да отиде на ТЕЛК и е буквално на ниво глад.
А те са били закъсали още, когато той и тя са се събрали, така че той още от началото има едно наум.

В предишната тема авторката беше писала с голямо озлобление и омраза към мъжа, излизаше, че е откачалка.
При това положение аз разбирам защо тя не иска да прави секс, и то не е, защото е физически изтощена. Все пак намира време да чисти по няколко пъти на ден вкъщи, както беше писала.

Така че аз не бих давала съвети на авторката, а бих я посъветвала тя да си огледа положението и да си даде сметка за реалността.
Ако ще седи във връзка без секс, защото не желае секс с този човек, да не се чуди, че бащата на детето ще намери време да си създаде друга връзка и не се знае тогава на кого съдът ще присъди детето: дали на този с малки доходи, заеми и ангажимент да издържа родители, или на другия с много доходи и малко време.

# 263
Авторката още в първия пост е казала всичко важно за нея.
Сексът им с годините бил във възход.
Ама сега се явило детето и ...
Още в първия пост става ясно, че мъжът вече само и се пречка на приоритетите.
Искал си... как не го е срам

# 264
  • София
Значи да питам - сушилнята свърши, аз си правя разкрасителни процедури, докато си чета във форума. Имам ли право да връча прането на ММ да го прибере или понеже съм с по-малък доход не е редно? Или може би да отида да си вдигна първо краката, а после да си прибера и прането? За протокола - днес сготвих вече и почистих един път.
Ako мъжът в това време е на работа, макар и от вкъщи и му плащат доста задоволително - дали е редно той да прибира прането, че ти да си дочетеш във форума с маска на лицето? Нещо ще му стане ли на прането, ако го извадиш по-късно? Сушилните имат по 30 или 60 бяха мин антимачкане, ама ако и това ти е малко, проблем ли ще е да са ти понамачкани дрехите, или мъжа да зарязва работата и да сгъва преане, а края на месеца да ти връчи всички сметки и разходи?

# 265

Стига, де, всяка вечер пералня и сгъване на дрехи?
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!?
И чинията, ах тази чиния на злото, причина за угнетеното битие женско!

deskatta, лесно е- ако и мъжът си прави нещо разкрасително, веднага му връчваш прането.
А, ако бачка, се поставяш на неговото място и каквото сметнеш за правилно на теб да ти направят, правиш му го.

Ние сме явно някакви мърльовци, щото пералнята пере почти всеки ден. Вчера прах две перални, днес са пак две. Трима сме.
ММ се разкрасява със сън в момента. Оставих му прането, ще помагам на детето с човек и общество. Честно, предпочитам прането.

# 266
  • Тра-ла-ла
Обсебена е от детето - било само нейно, само тя можела да го гледа и не знам си какво още беше писала
Ами той като се занимава само 15-20 минути/ден и го мързи да си вдигне дирника като е болно...вярно - детето си е само нейно.

А те са били закъсали още, когато той и тя са се събрали, така че той още от началото има едно наум.
Има една порода хора, дето не с 1 наум, а винаги са с 3 наум да не се минат.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1193297
Ако ще седи във връзка без секс, защото не желае секс с този човек, да не се чуди, че бащата на детето ще намери време да си създаде друга връзка
А, ето това е нещо много типично. Някои мъже в семейството все нямат време и желание - я за децата, я за домакинска работа, я за да обърнат внимание на жена си. Обаче за друга връзка - ама много бързо се намира време Bowtie Специално на този - всяка жена ще му е пречка да си копае и трупа мангизки. Предполагаме, че трупа. Нито знаем дали бачка през деня за друг, а вечер за себе си. Или бачка само за себе си и по колко време и кога е на работа. И въобще какви пари изкарва.

# 267
А, ето това е нещо много типично. Някои мъже в семейството все нямат време и желание - я за децата, я за домакинска работа, я за да обърнат внимание на жена си. Обаче за друга връзка - ама много бързо се намира време Bowtie

Точно така! Все по работа, все други ангажименти, пък то, ей го на, с друга мадама си уплътнява времето Simple Smile

# 268
  • София
А, ето това е нещо много типично. Някои мъже в семейството все нямат време и желание - я за децата, я за домакинска работа, я за да обърнат внимание на жена си. Обаче за друга връзка - ама много бързо се намира време Bowtie

Точно така! Все по работа, все други ангажименти, пък то, ей го на, с друга мадама си уплътнява времето Simple Smile

Дами, не разискваме вашите мъже и вашите преживелици!
Тук мъжът си седи вкъщи и както пише жената, непрекъснато я обикаля и си я желае, та чак й е досаждал след раждането.

# 269
  • София
Тази семейна общност е някакъв турлюгювеч от мелодрама, обида, похот и сметки.
Участниците доброволно са там, ние няма какво да им берем гайлето.
Нито нещо ще направят, нито ще седнат да се разберат, нито ще се разделят.

Ние коментираме конвенционални решения при зрели хора. Тез и двамата не са.

Общи условия

Активация на акаунт