Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 346
  • 576
  •   1
Отговори
# 285
Ред за анатема дойде и на яма идеявсички, които не се поддават на паника?
Той няма идея относно отглеждане на дете, ама ръси мнения, ти го защитаваш. Но не отговори какво реално съветваш майката, освен да е изтривалка на комплексара?

# 286
  • Далече, далече
Този "мъж" е дребнав, освен че е и нарцистичен.
Той не я уважава, тя го усеща и не иска интимност с него.

Това, че й е направил дете, подозирайки, че тя може да е наследила психическото заболяване на баща й, не означава, че я обича, а че не му пука за детето. Има и такива мъже. Подозират, че някоя жена не е нормална, но й правят дете, после я оставят сама да се оправя.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 19:33 от Dana Scully

# 287
Аз изтривалка не виждам
- виждам жена, която се е събрала с мъж, когато не е имала никакви пари, а той бил имал хиляди, по любов ще да го е взела
- същата натеглила заеми да помага на баща, който е психично болен, но докато е бил психично здрав не си е плащал издръжката
- виждам жена, която била решила да се занимава с малък бизнес, но и това не успяло
- такава, която казва, че добре че е било детето иначе щяла да изпадне в депресия
- много още
И виждам мъж, който много се е прекарал.

# 288
  • София
Ред за анатема дойде и на яма идеявсички, които не се поддават на паника?
Той няма идея относно отглеждане на дете, ама ръси мнения, ти го защитаваш. Но не отговори какво реално съветваш майката, освен да е изтривалка на комплексара?
Добре си видяла, че не съветвам майката, защото наистина никъде не я съветвам.
Но напълно погрешно си видяла да защитавам мъжа, след като никъде не го защитавам.

Просто ми е неприятно, когато се пишат глупости. Защитавам истината. Където мога.

# 289
Аз изтривалка не виждам
- виждам жена, която се е събрала с мъж, когато не е имала никакви пари, а той бил имал хиляди, по любов ще да го е взела
- същата натеглила заеми да помага на баща, който е психично болен, но докато е бил психично здрав не си е плащал издръжката
- виждам жена, която била решила да се занимава с малък бизнес, но и това не успяло
- такава, която казва, че добре че е било детето иначе щяла да изпадне в депресия
- много още
Прекрасни кът той, да си беше седял сам на 40, като прилеп по нощите, само дето щеше да му се налага да плаща на дом. помощница за чистене, готвене, пазаруване. Че и за друго...

# 290
  • София
Аз изтривалка не виждам
- много още
Прекрасни кът той, да си беше седял сам на 40, като прилеп по нощите, само дето щеше да му се налага да плаща на дом. помощница за чистене, готвене, пазаруване. Че и за друго...
Успокой се бе, жена!
Ако ти отговря както го мисля, ще обидя много хора, макар да казвам самата истина. Затова, тактично ще си замълча. Но с такъв тип коментари, темата отива в батака.

# 291
  • София
Ти в батака я намери, не се величай.

# 292
само дето щеше да му се налага да плаща на дом. помощница за чистене, готвене, пазаруване. Че и за друго...
Ми да де, има си я.

# 293
  • Далече, далече
Аз мисля, че тя е била много наивна. Може и да е имала идея, да се обвърже със финансово стабилен мъж, вероятно и да се възползва от това, но той й го изкарва през носа.

За седем години е трябвало да го опознае и да й светнат всякакви червени лампи. Вместо това, тя го е натискала да имат дете, което той не е искал особено. Не знам дали не е мислела, че след детето той ще се промени към по-добро.

# 294
Едва ли имотен паралия на 30 щеше да бъде сам на 40, както и не е сам. Е, ама нацист, егоист - всеки си има недостатъци, както каза един пич в "Някои го предпочитат горещо", когато разбра, че любимата му е мъж.

# 295
Аз изтривалка не виждам
- много още
Maриана, нищо не знаем обикновено за наследствените болести в рода на половинката, за характеропатии и т. н. Дори да няма такива, пак се случват тежки и непредвидени състояния, за съжаление. Това в отговор на твоето л. с.

# 296
  • Тра-ла-ла
Едва ли имотен паралия на 30 щеше да бъде сам на 40, както и не е сам.
Той до 30 г. се е бил опазил. Пък и става ясно , че неговото си е...негово. Един апартамент не е кой знае каква имотност. Пък и къде тепърва едно бърнаут-нато ИТ на 40г. ще се запознава с някоя жена? На "нивата" за биткойни?! Ми тя ще иска внимание, ще му яде от работното време...това е загуба на кинти. Вкъщи си му е добре. Никой не го закача. Задоволява си базовите нужди от храна, секс, сън...

Maриана, нищо не знаем обикновено за наследствените болести в рода на половинката, за характеропатии и т. н.
Майка му е токсична според авторката. Обиждала снахите. Дори и синът й я е игнорирал заради изцепките.

# 297
Тук по стара традиция се насви мъжът, че и се прогнозира, че ако не е била авторката, да е стоял сам.
За едно ИТ чистачка не е проблем, те и много не се цапат. Храна навън може да си осигури със заплатата си. За секса е същото. Та не е многоо ясно от какъв зор е бил този зор. На авторката, за това "чудовище".
Аз пък тук виждам един домошар, който работи от вкъщи, изкарва пари и ги споделя с авторката. И най-нормалното е да иска да прави секс, макар че това е взаимно занимание и дори не е нужно да се поставя като централна тема. Авторката вади някакви несъстоятелни аргументи, че я врънкал, докато приспива детето. Как пък никой не се сети да я пита това дете отделно ли спи, или са в една стая. Ами ако авторката използва момента уж да го приспива, за да не му отвръща на ласките и това е системно, с оправданието, че е скапана ?
За да стигнат дотам, че той да и намеква, че ще си търси секс навън, значи не е инцидентно . Целенасочена е авторката в отвращението си към този човек и е добре да намери истинските корени на това, а не да обяснява колко е трудно и скапващо да минаваш по пет пъти с парцала, щото това е приоритет , а не отношенията с партньора.
Ако ще прави насила секс цял живот, това е убийствено.
Да се взаимоосвобождават, а не да ни заблуждава тук колко е сложно да спиш с мъжа си, когато има дете ВЕЧЕ на три години.

# 298
  • София
Авторката го написа- мъжът спи сам в стая, а тя с детето- в друга.
Както описа нещата, все не е удобно- ту приспивала детето, ту то гледало детско и мъжът напирал, като за целта трябвало да оставят детето да гледа дълго телевизия, ту трябвало да готви........

Не го иска, ясно е , ама защо тук не си каже в прав ред, че дори можеше съвет за хитруване да й се даде, ами се чуди как да се изкара великомъченица?

# 299
Ами... той не е много за искане. Един баща, който ще овика жена си, че си е позволила да го събуди, защото 2 и половина годишното му дете се е разболял, вместо да скочи а мига и да го за карат до Спешното... няма как да е добър баща. Нито дори добър човек, колкото и тук адвокати да се явяват. Чак един заключи, че не му се вярвало детето да е с температура. Мъка...

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 21:22 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт