Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 435
  • 576
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Да, видях в другата й тема, признавам.
Детето е около 2 г.

# 181
И детегледачка му е осигурила - майка й!

Някакви стари теми ли сте набарали, та вадите факти?
За майката не знам, но има стара тема авторката.

# 182
Големите цели се гонят заедно и често не са за месец, с години са.
Още десетилетие ли да се мае и да чака партньорство?

rf22, ти оставял ли си жена си нощем с болно дете да обикаля болниците и липсва ли ѝ нещо?

Крипто света е за самотници. Който не е тръгнал, той не го е разбрал.

Не, не съм. И не го намирам за нормално, за това се опитвам да разбера как се отнася с детето в други ситуации. Отговори няма.
Иначе по-горе написах за крипто и трейдинга. Мои приятели успяват да го съчетаят със семействата си, но определено е трудно. При мен не се получава, за това се занимавам само с добив, по-скоро като някакво странично занимание на дребно. Не е за всеки, както и дава доста отражения върху други аспекти на живота и както всичко на останало си има своята цена.

# 183
  • София
Ако детето е на 2 годинки, значи го е метнала на ясла на 1.
И ни реве, че много задачи имала, та не й оставало време за секс?

Всичкото съчувствие ми се стопи.
Да не отстояваш някакви свои интереси- разбираемо, защото си пълнолетен индивид, който решава кое му е важно.
Да не защитава интересите на детето си, за да си мери атрибутите с мъжките, е отвратително.
И няма извинение.

# 184
  • София
Хронично мрънкане, чакаме трета тема.

rf22, така е. И аз само на добив, защото не мога да си позволя да чета, гледам и уча нон стоп.

Пък и приказките му не са като реални действия. Вадя пари - вадят единици, другите кесят на малки маржове и се кефят на по някой долар.

# 185
Да не защитава интересите на детето си, за да си мери атрибутите с мъжките, е отвратително.
И няма извинение.
Ако си прочела дори и по диагонал постовете на ваторката от предишни теми, ще видиш че той си мери атрибутите с нея и прави сравнения кой кого издържа, какви пари носи и т.н. Такива мъже не оставят майката да се наслади на майчинството си и да си гледа детето. Личи му колко е дребнав и как използва парите като средство да я мачка и контролира. С такъв мъж по-добре да ходи на работа, да си заделя и да се опита да се отдели от него. Няма нужда детето да има такъв пример за "семейство".

# 186
След няколко години и 33-та тема без помръдване и на йота.
А пък този, ако действително "вади пари" нямаше да го разнасят по форуми. Авторката няма и да я коментирам повече, това трябва да си абсолютен дебил да търпиш друг такъв.

# 187
  • София
От старата тема:
Скрит текст:
Цитат
Знаете колко недостатъчно е майчинството през втората година,затова мъжът ми ми даваше още 400 лв. Но аз, разбира се, имам заеми и родител, на който помагам. Него това не го интересува.
И апартамента си е негов. Казал, ми е , че не иска жена да му изяжда парите. Постоянно работи, ИТ е, и се занимава с борси, инвестиции и т.н. т.е не иска да си губи парите за ядене, а за "важни" материални неща, които ще ми носят приходи. Разбира се , иска да купи къща , по-скоро да в направи за нас, но аз явно му преча. А що се отнася до парите, пращам всеки месец по 120 лв на баща ми и се чудя как издържа с тях, няма друг доход, но това е друга дълга тема.
Абсурд е в момента да изляза на квартира, няма да се справя. Трябва да взимам минимум 1500 лева за да се случи. С мъжът ми, както го наричам, нямаме брак. Заедно сме от 9 години. Хубавото е, че майка ми стана детегледачка на малкия по една програма от Бюрото по труда. Ще взима минимата заплата, но нея не я търся за пари, защото има 30 000 лева натрупан заем.
Инвестирал е в мен много, като една част от парите за шоф. Курс, зъболекар, купи ми таблет за рисуване, защото докато бях бременна ходех на уроци по рисуване с перспектива да уча графичен дизайн с голямо закъснение, много неща купува за общо ползване. Не мога да се оплача,
. Вероятно оттам му е дошло до гуша, защото аз само за храна, сметки и дългове имам възможност,а мечтая да купя нещо съществено за вкъщи.
Получавам почти всичко, което повдигна на въпрос, само, че с мрънкане и набиване на канчето. И това, че сега нямам два лева да се прекръстя, не ме прави много свита.
Слава Богу, при нас той всеки ден обръща внимание на малкия, тренира го , нищо, че няма две, и неочаквано за мен, много често му казва, че го обича и му се радва. И когато си хвана багажа при някой смотан скандал ми казва:"Къде ще ходиш? Защо? Виж какво детенце си имаме?..."
нямаме брак. Иначе да, с "голем" зор докато се навие за дете. Беше го страх и когато родих беше на 37.
 Може да е грях, но аз откакто съм родила имам усещането, че детето си е само мое. Не мога да го опиша. Усещам го само като моя отговорност, въпреки, че си има баща, който не го е изоставил. Аз съм го носила 9 месеца, аз съм го родила и кърмила дълго, аз съм с него денонощно.
НО, когато се запознахме, аз бях 20 годишна с нула лева в сметката, а той 30 годишен с хиляди левове ...
....защото съм от тези жени, които не могат да търпят безпорядък и мръсно и чистя по няколко пъти на ден.
Бащата пише, че е сериозно болен. Детето е почти на 3г. Как делят на 2 и в същото време тя изплаща огромен заем, и праща и на баща си пари, заплата й миналата година е била под 1500лв., колко да са я увеличили едва ли е двойно. Отделно тя си обича парцал и черпака и за нея това е по важно от интомните оношения с половинката. Видяла на 20г. богато момченче и след 7г. с триста зора го натиснала да си направят бебе. Тоз мъж само за касичка го ползва.

# 188
Не съм чела предишните теми. Чета тази. Тук проблемът е сексуален. Може пък да си е решила останалите проблеми авторката, не знам. Тук пишем отговор на литературен въпрос, не съчинение по картинка.
Начи детето е малко да спи само, но пък е достатъчно голямо за ясла? Ок, съгласна съм че авторката е самотна майка, но това си е неин личен избор, не е вина на мъжа и.

# 189
Доколкото разбирам, детето го гледа баба му, а не ходи на ясла.

И да, това е реалността в повечето български семейства - жената домакинства, работи, гледа децата, а мъжа е вечно уморен, защото работи и смята, че не трябва да го натоварват с повече ангажименти. А това, че изкарва повече пари, не би трябвало да го оправдава. Винаги в едно семейство единият изкарва повече и това не означава, че другият трябва да му слугува.

Жената в случая работи, старае се да допринася с някакъв доход, колкото й е възможно за момента, и не бива да бъде третирана като по-долно качество човек или като прислужница. Ако мъжът й наистина изкарва много пари и не желае да се включва в домакинството, то е редно да й помогне, като наеме жена да идва да чисти 2-3 пъти в седмицата, например. Жена му не е роб, да върши 1827 неща, докато той се големее колко пари изкарва.

# 190
Хронично мрънкане, чакаме трета тема.

Ба, ша чакам. Аз се отписвам Grinning
Жената не търси решение, както каза хронично си мрънка.

# 191
  • София
Скрит текст:
Доколкото разбирам, детето го гледа баба му, а не ходи на ясла.

И да, това е реалността в повечето български семейства - жената домакинства, работи, гледа децата, а мъжа е вечно уморен, защото работи и смята, че не трябва да го натоварват с повече ангажименти. А това, че изкарва повече пари, не би трябвало да го оправдава. Винаги в едно семейство единият изкарва повече и това не означава, че другият трябва да му слугува.

Жената в случая работи, старае се да допринася с някакъв доход, колкото й е възможно за момента, и не бива да бъде третирана като по-долно качество човек или като прислужница. Ако мъжът й наистина изкарва много пари и не желае да се включва в домакинството, то е редно да й помогне, като наеме жена да идва да чисти 2-3 пъти в седмицата, например. Жена му не е роб, да върши 1827 неща, докато той се големее колко пари изкарва.
По нейните думи, само тя е майка на това дете, и то си е само нейно, било и е мечта, таткото го отписва от картинката, нищо че той всеки ден се заминава с него. Същото и за готвенето - предпочита да направи 5 степенно меню и да откаже секс, вместо да поръча храха (олеле какво ще кажат хората тя не готви) или да метне едни пържоли във фуната и да се метне в чаршафите с мъжа си.

# 192
  • София

Ако си прочела дори и по диагонал постовете на ваторката от предишни теми, ще видиш че той си мери атрибутите с нея и прави сравнения кой кого издържа, какви пари носи и т.н. Такива мъже не оставят майката да се наслади на майчинството си и да си гледа детето. Личи му колко е дребнав и как използва парите като средство да я мачка и контролира. С такъв мъж по-добре да ходи на работа, да си заделя и да се опита да се отдели от него. Няма нужда детето да има такъв пример за "семейство".

Не ме интересува той какъв е, а тя кака е.
И само като чуя, че вместо да си гледа детето поне втората година, било по- добре да се върне на работа, че да спести пари, се чудя, толкова наивни или направо глупави трябва да сме, че да не направим елементарната сметка, че нищо не може да спести за тази една година?
10 години живее с него, без да я е вързал за парното, а сега- била принудена да се върне на работа по никое време, за да не я мачка?
И детето има нужда от пример за семейство, в който неговите нужди са на последно място?

ПП. Прочетох поста от предна тема- ами, тази жена направо ни се подиграва с темата за секса!
И ние пишем, като смахнати, съвети да й даваме, че и да я ожалваме.
Ама, така е, като предварително не проверяваме за минали писания..........

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 14:22 от absurT

# 193
От скития текст на старата тема - се сетих, че съм я чела. И съжалих, че съм написала горното.
  Та тя тотално се е вкопчила в детето. Чувствала го била като само нейно.
   Момиче, ходи на психолог и разбери от къде ти идват тези мании.
   И не плюй половинката по форуми, че ме е срам. Вързах ти се на жалбите, а ти просто си спестила доста неща.
  Не е проблем секса, не е проблем и работата на мъжа ти. Ти явно хленчиш за много неща и трябва да порастнеш.

# 194
  • София
absurT - изпускаш, че тя има голям заем, който си е лично нейн за родата и отделно праща сума всеки месец на болния си баща, като мъжа й, не е ок с това. Отделно през майчинството той и бил давал по 400лв. за да върже тя двата края, освен това и купувал всичко което поиска + други средства да си развива тя бизнес, ама бил мрънкал, че я издържа, ами на практика май си е било така. Друг е въпроса, че не би следвало да мрънка.

Общи условия

Активация на акаунт