Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 436
  • 576
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Големите цели се гонят заедно и често не са за месец, с години са.
Още десетилетие ли да се мае и да чака партньорство?

rf22, ти оставял ли си жена си нощем с болно дете да обикаля болниците и липсва ли ѝ нещо?

Крипто света е за самотници. Който не е тръгнал, той не го е разбрал.

# 166
  • ...на безопасно
Бас държа, че той я е натирил да работи, че да може да плаща половината от хляба и сметките.
И да му слугува, докато той трупа пачки под дюшека.
Момиче, осъзнай се!

# 167
Кое не ви се връзва, че авторката има търтей за мъж, който стои на компа по цял ден и нищо друго у дома не го интересува?

Търтей, който вади пари, вероятно много пари?!?!!!? Ако ги вадеше чрез хамалогия, по-хубав ли щеше да е? Е аз ги вада по този начин, ама също доволно храчки отнасям из темите само като спомена, че няма как при мен да има делене на домакинските задължения.
Проблемите са други- авторката бяга от въпросите той какъв е към детето, дали това с нощното ходене до болницата е единичен случай или просто не се интересува достатъчно от детето си. Също какво значи това делене на разходите и как тогава след като се делят едни неща, други не се делят? Нека даде повече инфо, иначе много лесно се дават акъли как да стане разведена/самотна майка, ама в реалността не е толкова просто.

Многото пари не са билет за щастлив брак. И моя мъж изкарва два пъти повече от мен, ама това не му пречи да сме рамо до рамо в семейния живот.

# 168
  • ...на безопасно
А на вас не ви ли стана ясно, че неговите пари са си само негови.
Тука семейство няма.

# 169
Няма подробности, но ако сега е на 301 то има зад гърба си достатъчно трудов стаж, за да не тича да се връща на работа, докато детето е съвсем малко.
Ако имаха нормална комуникация с мъжа си и обща мечта за къща, би останала вкъщи, да поеме домашната работа, а той да бичи биткойни.
В семейството големите цели, искащи големи вложения, не се постигат с дребни бакалски сметки и безсмислени феминистични щения.
Явно целите са различни. Затова всеки си прави различни сметки.
Комуникация е ясно, че няма.
Едва ли ще е съгласен тя да гледа само дома и детето и той да я издържа изцяло. Това и от предишната тема е ясно.
Също и за домашна помощница не би се съгласил. Убедена съм, но авторката може да се пробва.

# 170
  • Варна
Подробностите са в предишната тема на авторката. Те от самото начало са така, с неравноправни отношения.
Не ги разбирам и одобрявам, но явно момичето все още не се чувства здраво стъпило на крака, за да вземе по-крути мерки. Обаче, няма никакъв смисъл да си причинява още терзания заради този индивид, мисли и за детето да не остава без баща... Не знам, таткото успява ли да му покаже любов, това за което четем не навява такива мисли. Малко е детенцето, след майчински е авторката.

# 171
Смятам, че неистовото му желание за секс е пренебрежимо малък проблем на фона на другите изцепки. Само от това, че се е разкряскал да не го безпокоят с болното дете, ми става ясно, че тоя е абсолютен г*з във всяко отношение. И аз съм си водила понякога сама децата на спешен кабинет, но реакцията на баща им в никакъв случай не е била да нехае и да иска да бъде оставен на мира. Тоя седи по цяла нощ на компютъра, пие много кафета и други енергийни напитки, съответно става нервен и вербално агресивен, всичко го дразни, и  секс няма, обяснимо е защо се държи така. Сигурна съм, че и парите, дето изкарва  ги държи за себе си.
Ако мъжът обича жената, той иска да й даде всичко, което има. Носи я на ръце и не дава косъм да падне от главата й. Освен това е щастлив да задоволи всички нейни желания,капризи и приумици. Ако я обича, повтарям. Такива делби, пазарлъци, делене на сметки, пренебрежимо отношение към детето...това не е мъж, който обича.

# 172
  • София
А на вас не ви ли стана ясно, че неговите пари са си само негови.
Тука семейство няма.
По таз логика и нейните са си само нейни, с тази разлика, че мъжа е осигурил един дом и искарва пари за втори. Аз силно се сумнявам да делят всичко на 2, тя не уточни кое точно делят на 2, щото и гледаенот и готвенето може да делят. Госпожата, като е толкова корназ да си хваща детето и да си го гледа сама, да види колко е лесно, сама на квартира, когато нямаш човек на разположение по цял ден у дома и друга песен ще запее, но пък ще има време да върти черпака по цял ден, вместо креватни упражнения.

# 173
Искате отговори? Но на някои въпроси е по-добре човек да отговори на себе си. Авторката сега проглежда. Лесно е било докато са само двамата - той кърти пари, тя върти домакинството. И не тежи. Но идва детето...

"...Разбира се, аз не си мълча и си го соля, но не стигаме до консенсус. Пуста мъжка природа! Мразя я!"

Да - и тя има грешки. Че е искала да е перфектна домакиня, всичко сама да си прави, че се е отдала на детето и всичко освен него не я вълнува. ....
         Различни са, имат различни виждания за живота и семейството. Ако авторката прогледне на време и не се мъчи да го учи, променя, и не поема всичката отговорност на раменете си - ще може да го напусне навреме, да осигури спокоен живот на детето си....
   А ако не поумнее от прочетеното, ....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Редактирах и изтрих голяма част от поста си, след като си спомних старите писания( по-долу някой ги цитира).

Бащата е добър и се радва на детето си, но авторката се опитва с общите пари да издържа и родителите си. Отделно - се е вкопчила в детето и нищо друго не я вълнува - има някакъв психологичен  проблем, за който си трябва специалист.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 14:23 от 512

# 174
  • Тра-ла-ла
Той е:
маняк на тема пари. От ставане до лягане късно вечерта е на борсата, биткойни , злато, сребро, постоянно учи , печели пари и т.н...... иска къща да правим извън града

Тя е:
    ходя на работа от една година. Бачкам и дори имам повишение на заплатата, но със заем съм и не е кой знае какво.

И накрая положението е:

# 175
    • София
    Скрит текст:
    Смятам, че неистовото му желание за секс е пренебрежимо малък проблем на фона на другите изцепки. Само от това, че се е разкряскал да не го безпокоят с болното дете, ми става ясно, че тоя е абсолютен г*з във всяко отношение. И аз съм си водила понякога сама децата на спешен кабинет, но реакцията на баща им в никакъв случай не е била да нехае и да иска да бъде оставен на мира. Тоя седи по цяла нощ на компютъра, пие много кафета и други енергийни напитки, съответно става нервен и вербално агресивен, всичко го дразни, и  секс няма, обяснимо е защо се държи така. Сигурна съм, че и парите, дето изкарва  ги държи за себе си.
    Ако мъжът обича жената, той иска да й даде всичко, което има. Носи я на ръце и не дава косъм да падне от главата й. Освен това е щастлив да задоволи всички нейни желания,капризи и приумици. Ако я обича, повтарям. Такива делби, пазарлъци, делене на сметки, пренебрежимо отношение към детето...това не е мъж, който обича.

Предлагам да спрем с наивните представи , защото така на никого не помагаме, а току- виж някоя повярвала и тръгнала да търси Господ, че да му става булка.
    Щото, по тази логика, същото трябва да се отнася и за жената, която обича мъжа, и ще стане страшно само като се опиташ да си го представиш.

# 176
    • София
    И детегледачка му е осигурила - майка й!

# 177
    • София
    Скрит текст:
    Той е:
    маняк на тема пари. От ставане до лягане късно вечерта е на борсата, биткойни , злато, сребро, постоянно учи , печели пари и т.н...... иска къща да правим извън града

Тя е:
      ходя на работа от една година. Бачкам и дори имам повишение на заплатата, но със заем съм и не е кой знае какво.

И накрая положението е:

[/quote]Никъде не е уточнявала този заем дали е за семейството или лично за нея, за роднините й и т.н. Ако е за семейството тя дали плаща половината? В общи линии не уточни нищо, освен, че тя иска да готви следобяда, а той да прави секс, докато детето спи. Не отговори и на зададените й въпроси, които биха внесли яснота.

# 178
      • София
      И детегледачка му е осигурила - майка й!

Някакви стари теми ли сте набарали, та вадите факти?

# 179

Предлагам да спрем с наивните представи , защото така на никого не помагаме, а току- виж някоя повярвала и тръгнала да търси Господ, че да му става булка.
      Щото, по тази логика, същото трябва да се отнася и за жената, която обича мъжа, и ще стане страшно само като се опиташ да си го представиш.

И малко хумор в тази мрачна тема: татко казваше: "То ако е хубаво и Господ щеше да е женен."
      Но индийската религия ми харесва повече(някои неща от нея) - там всеки бог си има съпруга. Защото мъжът не е завършен(непълен), ако няма съпруга.

Общи условия

Активация на акаунт