Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 338
  • 576
  •   1
Отговори
# 315
Не четеш достатъчно в темите!
Мм, вярно е, признавам .. особено като навъртят 1001 стр., ама и ти си пропуснал няколко такива теми виждам.
И какво .. на 40 годишните не им става вече, начи да драскам моя? Да заповяда тогава някой 20 годишен, аз още съм си в 30-те, макар и на косъм от изпадане. А какво ще го правя това мамино сукалче и идея нямам.

# 316
  • Тра-ла-ла
А какво ще го правя това мамино сукалче и идея нямам.
Както казваше Саманта от "Сексът и града" по адрес на младия си любовник - "Понякога се чудя да му д*хам ли или да го повия" Joy

# 317
Аз имам две малки деца и последното, за което се сещам, е да правя секс. Рядко ми идва желанието, като причините са свързани най-вече с умората и еднообразието в ежедневието ми - чистене, готвене, гледане на деца, разходки и накрая за капак къпане и приспиване на децата. След това едва намирам сили да вляза да се изкъпя и си лягам. Мъжът ми е с много високо либидо, незадоволен е отвсякъде и често се оплаква от това. Но на мен просто не ми идва отвътре, уморена съм от всичко. Искам просто да спя и да имам повече време за себе си. Това е...

Това съм и аз!

# 318
Аз имам две малки деца и последното, за което се сещам, е да правя секс. Рядко ми идва желанието, като причините са свързани най-вече с умората и еднообразието в ежедневието ми - чистене, готвене, гледане на деца, разходки и накрая за капак къпане и приспиване на децата. След това едва намирам сили да вляза да се изкъпя и си лягам. Мъжът ми е с много високо либидо, незадоволен е отвсякъде и често се оплаква от това. Но на мен просто не ми идва отвътре, уморена съм от всичко. Искам просто да спя и да имам повече време за себе си. Това е...

Това съм и аз!

Ами впрегнете ги тия муньовци да ви помагат. Днес е неделя - аз прах и сгъвах дрехи, той пускаше прахосмукачка, погрижи се за вечерята и сега двамата сме пред телевизора и с лаптопите.
Утре и двамата ставаме в 5 за работа, той ще ме закара.
За това само вие сте си виновни - така сте ги научили.

# 319
Аз нямам нищо общо с нито един от 2та образа, дори и частично. Нито бих имал вземане даване с дори частично такива характери. Няма как да съм засегнат лично.
Засяга ме несправедливостта, необективността, нелогичността, където и да я видя. Независимо на каква тематика.

В далечното минало може и да съм имал нещо подобно, но за щастие за кратко и без последствия. Освен, че си научих урока за цял живот. Уж.

Хора, много дълбаете и големи смешки чета. Есенцията на въпросът ли беше: толкова ли съм грешна, че имам дни , в които нямам сили, а оттам и желание, камо ли в 23 ч през нощта, когато детето не иска да спи, с аз и то трябва да ставаме в 6 сутринта (докато баща му си спи докато му е кеф.) . Няма ли сили и енергия , няма и желание. Толкова ли съм задръстена? Аз мога да му угодя, но няма да съм отпусната....

# 320
Грешка! Такива са си ги взели. В една по-късна възраст разбираш, че всъщност свекървата е виновна за всичко. Wink

# 321
Анонимна, ти как си си представяла живота си след брака? Времето за себе си никой няма да ти го даде, сама ще трябва да си го намираш. Готвенето и гледането на деца могат да са и удоволствие. Сексът също е време за себе си, ама пусто - броите го угодия на другия. Жалко.

# 322

Това съм и аз!
Как си го представяте семейния ви живот с постоянно незадоволен мъж, който е и неангажиран със задължения?
Не се заяждам!

# 323
  • Тра-ла-ла
с аз и то трябва да ставаме в 6 сутринта (докато баща му си спи докато му е кеф.) .
T.e. той единствено бачка от вкъщи и по нощите?! А през останалото време?

# 324
Грешка! Такива са си ги взели. В една по-късна възраст разбираш, че всъщност свекървата е виновна за всичко. Wink

Не винаги. Баща ми също беше "научен" да не си вдига чинията от масата от маминка. Когато майка ми прехвърли 40 и полудя да видиш как бързо се научи да готви, чисти и оправя защото майка ми просто щеше да си вземе чукалата и да го напусне.

# 325
  • София
Не си задръстена! Просто живееш с човек, с който тотално се разминавате, вкл. и в часовете за спане и секс.

# 326
Елен, всичко това което пишеш за силите, желанието, енергията, дали ще си отпусната или не ... зависи изцяло от мъжа до теб. Говори за качествата му на любовник. Не си попаднала на такъв, който дори в най-скапания ти и изморителен ден ще те разположи, дари с няколко орг@зма и после няма и да се замисляш чия изгода е. Па макар и да не чисти и готви. Сексът не е задължение, удоволствие е - за ДВАМА души. А при тебе очевидно не е и не е нужно да вадиш вода от 100 кладенеца, прозрачно е.

# 327
Елен, всичко това което пишеш за силите, желанието, енергията, дали ще си отпусната или не ... зависи изцяло от мъжа до теб. Говори за качествата му на любовник. Не си попаднала на такъв, който дори в най-скапания ти и изморителен ден ще те разположи, дари с няколко орг@зма и после няма и да се замисляш чия изгода е. Па макар и да не чисти и готви. Сексът не е задължение, удоволствие е - за ДВАМА души. А при тебе очевидно не е и не е нужно да вадиш вода от 100 кладенеца, прозрачно е.

Може и да ми се смеете, но според някакво проучване мъжете, които помагат в домакинството получават по-често и по-хубав секс, от тия дето не го правят.
Авторката е напълно нормално да няма желание и стимул след като цял ден е подскачала да оправя всичко, а бея е бачкал с битокойните.
Няма нормална жена, която да има желание след такова нещо.

# 328
  • София
Аз пък съм чел проучване, където резултатите са точно обратните.
Мъжът като е с престилка, и жената не го смята вече за мъж, заболява я главата и започва да спи в съседната стая. А после и при съседите.

# 329
Аз пък съм чел проучване, където резултатите са точно обратните.
Мъжът като е с престилка, и жената не го смята вече за мъж, заболява я главата и започва да спи в съседната стая. А после и при съседите.
Не разчитай на такива измишльотини, че има да пишеш от скука по женските форуми...

Общи условия

Активация на акаунт