Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 65 877
  • 838
  •   1
Отговори
# 105
Dany и аз съм на 22, и при мен Д-р Д.Ставрев каза да не избързваме за сега ще опитаме да предизвикаме ОВУ и сред това не е казал какво следва само незнам с 2% морфология кок ще станат нещата!Успех!

И ние ще видим какво предстои на следващия преглед.Успех и дано всичко се получи в най-скоро време. 🙂

# 106
Добре е да повторите спермограмата след 3 месеца, и ако пак морфологията не е добра да се консултирате с уролог/андролог.  Много е хубаво, че сте млади, и ако и другите показатели на мъжа ви са добри още по-добре, но за 2% морфология е добре да потърсите причина и да опитате да подобрите.

Dany и аз съм на 22, и при мен Д-р Д.Ставрев каза да не избързваме за сега ще опитаме да предизвикаме ОВУ и сред това не е казал какво следва само незнам с 2% морфология кок ще станат нещата!Успех!

# 107
LittleSpark той Ставрев веднага ни насочи съм неговата колежка която каза че няма нищо страшно тъй като само морфологията не е ок но тя не била важна защото всичко друго е ок Simple Smile

# 108
Geri, За коя колежка става дума?
Вие сте млади, може и да е моментно положението.

# 109
LittleSpark не съм много сигурна но мисля че беше Даскалова

# 110
Здравейте,
на 23 март подадох документи към фонда. Сега се започва чакането. Знаете ли горе-долу в какъв срок дават входящ номер и кога излиза заповедта?
С две запушени маточни тръби съм.
При доктор Даниел Ставрев съм.
Успех на всички бъдещи мами! Simple Smile

# 111
Здравейте,
на 23 март подадох документи към фонда. Сега се започва чакането. Знаете ли горе-долу в какъв срок дават входящ номер и кога излиза заповедта?

Можеш да им пишеш на мейла, за да ти дадат входящия номер. Заседанието е 10-15 число от месеца обикновено, т.е. до края на април може да си получиш заповедта.

# 112
  • Пловдив
Здравейте,
Аз също съм при д-р Даниел Ставрев и подадох документите на 24-ти март.Момичето каза след около две седмици ще ми звъннат за входящ номер и после да проверявам в сайта на ЦАР.То заседанието ще мине докато кажат входящият номер 🤔

# 113
На мен ми се обадиха след около 20дни. Аз от нетърпение звъннах преди това в ЦАР и от там си го знаех номера вече. За около 10дни са ги входирили. Така, че най-вероятно до седмица най-много ще имаш номер, а това че ще ти го кажат по-късно от болницата не означава, че ще  изпуснеш заседанието.
Здравейте,
Аз също съм при д-р Даниел Ставрев и подадох документите на 24-ти март.Момичето каза след около две седмици ще ми звъннат за входящ номер и после да проверявам в сайта на ЦАР.То заседанието ще мине докато кажат входящият номер 🤔

# 114
  • Пловдив
Di@, дори не съм си помислила, че ще изпусна заседанието 😅 Просто чакането за входящ номер е много, горе долу по едно и също време ще получа информация и за двете неща.Толкова съм чакала, ще почакам още.Може към края на другата седмица да пиша мейл, да взема номера сама.Не съм наясно кога и как ги изпращат там.

# 115
Здравейте, момичета!
 Цитогенетичните и имунологичните изследвания в манипулационната на ин витро центъра ли се пускат, и трябва ли преди това да мина през регистратурата за да си запиша час?

# 116
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
 Цитогенетичните и имунологичните изследвания в манипулационната на ин витро центъра ли се пускат, и трябва ли преди това да мина през регистратурата за да си запиша час?
Запиши се за да могат да те извикат.Ние днес пускахме цитогенетичните там, където обикновено ни взимат кръв.Дясната врата 😅.Дадоха ни и три документа да попълним.

# 117
Здравейте и аз се записвам за темата 🤗☺️ На 25. 03 подадохме документите за финансиране от фонда, през клинака Селена. Сега чакам за номер и оттам нататък да проверявам. И аз съм при д-р Д. Ставрев. Освен АМХ други хормони не сме пускали, но направихме цветна снимка и едно проследяване развитието на фоликула и овилацията (фоликуметрия). Ние сме с мъжки фактор, основно , но и аз имам нагънати и слабо пропускливи тръби 🥺. Въобще се обърках какво следва от тук нататък 😩😪🤐 доктор Ставрев каза да му се обадя като получим заповедта.
P. S. За първи път пиша във форума, извинявайте ако нещо съм объркала☺️

# 118
  • Пловдив
Minamoto, здравей!Доста сме при д-р Даниел Ставрев 😊 Ще чакаме заповедите и на втори ден се захващаме.Сутринта бях при него и на мен така ми каза.Има изследвания за пускане, цитогенетичните стават бавно и трябвали за трансфера чак.Успех!

# 119
Благодаря Елънче ❤️🤗 Вие подадохте ли си документите вече? Успех на всички бъдещи Мамиии ❤️🥰❤️🥰❤️
Minamoto, здравей!Доста сме при д-р Даниел Ставрев 😊 Ще чакаме заповедите и на втори ден се захващаме.Сутринта бях при него и на мен така ми каза.Има изследвания за пускане, цитогенетичните стават бавно и трябвали за трансфера чак.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт