Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 146
  • 838
  •   1
Отговори
# 675
Да, дават за 15дни.

# 676
Моят зет беше към края на януари  и ми казаха че вече не дават болнични  за трансфер от началото на тази година давали само за пункция

# 677
Здравейте, колко дни преди трансфер пуснахте имунологичният пакет изследвания?
Забравих да питам по време на прегледа, а помня, че ми бяха казали, че се пускат тези изследвания преди трансфер.

# 678
  • Пазарджик
Забравих да питам по време на прегледа, а помня, че ми бяха казали, че се пускат тези изследвания преди трансфер.
Резултатите излизат след повече  от месец,така че си ги пуснете колкото може по-рано.

# 679
Резултатите излизат след повече  от месец,така че си ги пуснете колкото може по-рано.
А какво включва този пакет ? Какви изследвания са в пакета ?

# 680
Знаете ли дали от клиниката дават болничен след ЗЕТ?

Не издават болничен, само служебна бележка, която не всеки работодател признава. Аз си взех от личния лекар.

# 681
Здравейте, при тромбофилия, след трансфер ли назначават фраксипарин/клексан?

# 682
  • до най-прекрасния мъж
Да, от деня на трансфера, докато лекарят прецени да го спре. Аз се боцках почти до края с Клексан. Той ми понасяше повече.

# 683
Здравейте ,пуснах  си имунологични изследвания ,но нищо не разбирам😔 Бих се радвала, ако ми ги разчетете! Благодаря предварително на отзовалите се   ☘

# 684
Здраввйте , колко ви излезна това изследване ?

# 685
Здраввйте , колко ви излезна това изследване ?
Здравейте ,платих 650лв

# 686
Преди инвитрото ли се пускат тези изследвания ?

# 687
Преди инвитрото ли се пускат тези изследвания ?
Ами на мен ми ги пуснаха преди процедурата

# 688
Такава терапия се изписва след консултация с хематолог, а не гинеколог. В противен случай може да бъде опасно, както и вливките ,които препоръчват  без да е направено съответното изследване.

# 689
Здравейте. Някой може ли да помогне с информация за цена на процедура с донорска яйцеклетка и повече подробности по самата процедура. Има ли успели с ДЯ там, при кой лекар?

Общи условия

Активация на акаунт