Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 62 690
  • 838
  •   1
Отговори
# 825
Миналата година я правех беше 380 , но селена си имат телефон обадете им се .

# 826
Здравейте момичета случайно да имате някакви впечатления след като подадете документите през селена към ЦАР,клиниката след колко време всъщност ги праща към тях ?☺️

# 827
До 10 дни пристигат в ЦАР.

# 828
Благодаря ☺️

# 829
Здравейте! Предстои ми  инвитро процедура в Селена, исках да попитам вярно ли е това, че е забранено със закон връщане на повече от един ембрион при жени, които са под 36г или нямат здравословна причина?

# 830
  • Сливен
Няма такова нещо.. При всичките ми 4-ри трансфера - от 29годишна, до 33 годишна, винаги по 2 са ми слагали при трансфер.

# 831
Да ние сме при Ставрев и върна само 1, каза другия път пак 1 , има закон вече от миналата година и се спазва 🙂 ! Трансфера ми беше април тази година .

# 832
  • Сливен
За пръв път чувам за подобно нещо.. 🙄

# 833
Здравейте борбени момичета !❤️Вчера ми беше пункцията и една от ембриоложките ми каза ,че днес сутринта ще ми звъннат да кажат колко от яйцеклетките са се оплодили ,но вече минава 12 часа ,дали на някоя от вас са и звъняли по късно 😔

# 834
Здравейте, момичета. Моля за актуална информация за ориентировъчна сума, която да приготвя за 1ва инсеминация в клиниката. С включени изследвания и всичко,  нямам абсолютно никакъв ориентир , позната ми беше казала около 1000лв , но това е било 2023г. На регистратура нищо не ми казват.

Благодаря.

# 835
Здравейте, момичета. Моля за актуална информация за ориентировъчна сума, която да приготвя за 1ва инсеминация в клиниката. С включени изследвания и всичко,  нямам абсолютно никакъв ориентир , позната ми беше казала около 1000лв , но това е било 2023г. На регистратура нищо не ми казват.

Благодаря.

Здравейте! Цената на инсеминацията зависи от това дали е с партньор или донорска. С партньор мисля, че е към 650 лв самата инсеминация, ако ползвате техен донор е 900, ако е от чуждестранна банка си заплащате 900 лв за инсеминацията, 200 лв за съхранение и обработка и вече донора, според зависи от коя банка е.

Отделно искат цветна снимка (тя беше към 410-430 лв, не помня с точност) + изследванията около 450 лв по спомен. Ако имате партньор предполагам ще са повече.

Имате и прегледи, изследване на хормони, след това лекарства, така че е доста относително.

Но със сигурност е над 1000 лв.

# 836
Благодаря ви много за отговора Hug🌺

# 837
Моля някой да пусне нова тема.

# 838

Общи условия

Активация на акаунт