90 - дневна диета - тема 371

• 60 649
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • на последния етаж
Аз така и не запомних хумусът в кой ден беше позволен. Flushed

# 91
Ако искате да сте стриктни хумус се яде в ден за варива и то само домашен - нахут, зехтин, лимон и сол. Може да се сложи печен патладжан или чушка. Но без тахан

# 92
Много обичам хумус, домашен си правя. Освен изброените добавки от Дух, съм пробвала и хумус с батат - нахут, батат, кимион, сол, изтискан лимон, зехтин-много вкусно става. Също може и нахут със сушени домати, пак е много вкусно.

# 93
  • have faith and be patient ..
Хумус-варива .. благодаря ,точно това питах -какво позволено да му сложа ..а за пестото?

# 94
За режимно песто не се сещам. Смесването на ядки и твърд кашкавал не е позволено. Само за маслиново песто се сещам от маслини и босилек и сушени домати примерно

# 95
За момичето и проблема с млякото, може да пробваш с бадемово. 😊 А ако не можеш без него., със сигурност ще е по - добре диетата с кафе с мляко, отколкото да не правиш изобщо диетата.

# 96
Днес-ябълка, кафе, чай, 2гофрети с лимец, за вечеря-само 1.Утре-2 ябълки, 2 кивита, на обяд-доматена
 салата. Хубава вечер!

# 97
За момичето и проблема с млякото, може да пробваш с бадемово. 😊 А ако не можеш без него., със сигурност ще е по - добре диетата с кафе с мляко, отколкото да не правиш изобщо диетата.
Абсолютно съм съгласна с теб.Не мисля,че 20мл. мляко ще я съборят,ако другото е точно...и мнооого вода.
Днес варива. З- малка ябълка,О- леща яхния и салата зеле с моркови и царевица,за В същото. Вода близо 4 л. Приятна вечер!

# 98
  • Denmark
Аз спрях диетата поради... честно казано и аз не знам. Много обичам месо и ми е трудно да не хапвам и няколко дни под ред развалях работата. Както и да е, запазих си свалените 2 кг за 2 седмици, но по въпроса с млякото исках да кажа, че аз си бях купила 4 вида мляко за различните дни Joy безлатозно прясно мляко, соево, овесено и бадемово Joy ами, добре ми беше, защото и на мен кафето ми е важно.

Разбира се, това си е мое решение, не насърчавам никого да нарушава правилата, само споделям опит.
Честно казано, с диетата намалих драстично количеството мляко в кафето.

# 99
Аз си пия мляко в кафето, но както е чашата, млякото ми отгоре е точно половин см 🤣голяма обяснение 😂понякога Бадемово, понякога обикновено. И също в някои дни когато не мога да издържа, следобяд ям плод. Ще се тегля на 20,21ви някъде.

# 100
Днес съм на въглехидрати.
З: банан
О:пълнозърнести спагети 300 гр с каквито имах неутрални зеленчуци (лук, чесън, чушка, морков) и салата
В: половината от спагетите на обяд, салата и черен шоколад над 70% около 10 гр
Спокоен и усмихнат ден🌺

# 101
  • Стара Загора
Здравейте.
Днес приключва моята 90 дневна диета и започвам почивката.
Искам да попитам по-опитните дали може такава комбинация
З - плод
О- протеин/скорбяла
В - плод

З-плод
О-плод
В- скорбяла/протеин

# 102
Да, мисля, че няма проблем.
Ще споделиш ли резултати си

# 103
  • Стара Загора
Да, мисля, че няма проблем.
Ще споделиш ли резултати си
Благодаря.
Засега резултата е  -11кг  /днес ми е 88 ден - плодов/.Доволна съм,при условие, че бяха празници не наруших режима нито веднъж.
Можеше и повече - като грешки си отчитам малкото движение/основно си бях в къщи/ и малкото пиене на вода/ като е студено не ми върви Simple Smile /

# 104
Аз спрях диетата поради... честно казано и аз не знам. Много обичам месо и ми е трудно да не хапвам и няколко дни под ред развалях работата. Както и да е, запазих си свалените 2 кг за 2 седмици, но по въпроса с млякото исках да кажа, че аз си бях купила 4 вида мляко за различните дни Joy безлатозно прясно мляко, соево, овесено и бадемово Joy ами, добре ми беше, защото и на мен кафето ми е важно.

Разбира се, това си е мое решение, не насърчавам никого да нарушава правилата, само споделям опит.
Честно казано, с диетата намалих драстично количеството мляко в кафето.
Здравей и аз съм така с месото не мога без него честно казано. Пак е нещо резултата можеше да не се отказваш. Аз също съгрешавам признавам като вчера на витаминен ден изядох два бонбон и за вечеря си направих голяма салата с авокадо и сушени домати плус чаша вино. Не се отказвам имам още 4 кг който искам да сваля.

аз днес съм на белтъчини
З - банан
О - две кебабчета и катък с чушки и една филия хляб
В - ще си изпържа две яйца с праз и луканкова наденица, салата от катъка и малко от салата зеле и моркови.
До сега - 4, тази седмица почти не съм смъкнала. Ще видим по нататък. Само да питам фалафел кога се яде? Понеже до нас правят страшен пилаф, направо уникален. Когато съм на варива си взимам една порция и там предлагат фалафел та се чудих просто....

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 18:18 от KriSkAa

Общи условия

Активация на акаунт