Мами в арабски страни -10

• 20 809
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Добър ден и от мен!!!

Миленка, нямам представа за кнафата, но ще разпитам. Ние най-вече купуваме готова.

Water Lily, добре дошла!!
Аз съм в Шаржа също.
Регистрирай се, за да си пишем на лични.
Иначе тук в ОАЕ сме голяма компания и няма да скучаеш  Laughing Laughing

Креми, как мина прегледа?

Лек ден мами!!

# 46
Ne moga da se registriram,za6toto niamam kiriliza,nekvi idei?

# 47
С   KREDOR  не става ли?

Горе в дясно на страницата?

# 48
добре дошла водна лилия

Ами използваи кредора,ако ето тук http://www.2cyr.com/  дано съм ти била полезна
кажи нещо пове4е за себе си.от колко години си в емирствата?ами то не ти е останало много,леко раждане ти желая Simple Smile

люба караи,ще пробвам тази дето имам.Аз не оби4ам кнафта,но мубарак да.
днес ми е едно заспало....ужасно.все гледам да полегна,а децата си искат своето. Sad ще си поръ4ам ред бул,4е 3 кафета не ме събудиха Simple Smile

# 49
Добре дошла,Water Lily   bouquet.Значи след седмица ще си имаме бебче  ylinfant.Леко раждане.Ние сме с теб  Hug
 А вие момичета как сте?Починахте ли си днес  Simple Smile.Чао за сега от мен.По-късно пак ще пиша.Лек ден и целувки  Kissing Heart

# 50
Добре дошла на новото мамче!
Леко раждане ти пожелавам и бързо възстановяване!
аз утре ще ходя на лекар, тук е почивен ден, ама то винаги така става, сега не ме боли и пак ще ми кажат нищо ти няма, не чж това и онова и почти нищо #Crazy #Crazy #Crazy,този път стана от 5 зрънца грозде- #Cussing out
А и личната ми лекарка е една смнотана.абе като ме заболи пак ще ида на частно, не че ми видя нещо предния път уж наи добрия гастролог в града, завеждащ отделение-татанци, нищо не ми видя, даде ми хапчета дето не деистват и супер диета-белени домати, никакви краставици,всичко дребно рязано, нищо пържено, само варено,почтиникакви подпрвки,абе   chef да ми е сладко!
Я да ви питам децата не искат лида пипат компютъра докато пишете, моя какми сесърди сега че не може да блъска по него!а иска да се разходим!
Хаиде лек ден от нас

# 51
  • O.A.E./ Пазарджик
и аз съм в Шарджа, добре дошла  bouquet
Креми, в4ера щях да убия една лекарка. по гадно отношение и липса на всякаква култура не съм виждала. не ми се разправя Close после като разбра, че живеем в чужбина , се побърка да ни се извинява. тъпа работа.
ако наистина имаш проблеми със стомаха наистина трябва да минеш на диета Hug
Зайед не го яде Лапа, но да е жив и здрав брат ми, че ги поправя- мишката, камерата, слушалките- всички са с извадени кабели . влачи ги навсякъде Joy

# 52
креми съжалявам мила'и мубарак е с много проблемен стомах и такава диета му бяха казали,4е трябваше да се карани като 6 месе4но бебе.Имаше нещо като нервен стомах.Дори от студено или ако се ядоса нещо го болеше и повръщаше вси4ко каквото хапне.Хамдулилиа сега е добре Praynig

сега иска да си игае с Пс-то,но после неможеш да се вредиш Mr. Green

# 53
Ох самито го слагам до мен в стола за кола и които кабел докопа и дърпа с всички сили, и е доста силен, не му давам да ги лапа, ама ще събори компчтъра въху себе си!
Оле какво ме чака от тук нататък, дърпа покривките вече, всичко е в лиги и ако не ме вижда 2 минути реве!
А много се впечетлява като му пусна музика на телефона ми!Особенно арабската!

# 54
Mersi,mnogo ste mili vsi4ki,nadiavam se skoro sa se registriram!
Kato gledam snimkite si mislia-dezata ot smeseni brakove sa mnogo hubavi!Priatna ve4er!

# 55
Добре дошла на Water Lily  bouquet!

Kremi,вземай мерки,може да е гастроентероколит,язва,хубаво е да се знае причината,аз бях стигнала до ендоскопско изследване,но се отказах,изпитвам ужас от тази тръба в устата. Embarassed
Миме,защо ги гледаш тези предавания да се разстройваш Hug
Ели,ние не сме се отметнали,ама като гледам ти ни прежали набързо Twisted Evil
Миленче,стягаш ли куфарите? Heart Eyes
Моето майче сега пък е болно и ми е вкиснато. Embarassed

# 56
Nai-posle se registrirah!Iskam da pitam maikite na deza ot razli4ni polove:4uvstvahte li se razli4no pri bremennosta s mom4eto/momi4eto?Kak da opredelia kakav pol e bebeto,bez videozon???Znam,4e bolnite ot astma se podobriavat pri bremennost s mom4e...

# 57
ноиа стегнати са,но аз и не се притеснявам,4е Бахреин  е все едно емирствата(предполагам,но по-малко).утре ве4е ще си запазим хотела,4е от много избиране награя да не увиснем Laughing

Mersi,mnogo ste mili vsi4ki,nadiavam se skoro sa se registriram!
Kato gledam snimkite si mislia-dezata ot smeseni brakove sa mnogo hubavi!Priatna ve4er!

така е така е,нали са си наши  Heart Eyes  И ти ли си със смесен брак.Имаме дъщери на по4ти една и съща възраст. Simple Smile

Днеска щерка ми се върна от градинката с фурми и газова лампа(заради рамадана).казва и азбуката,но англииската Shocked не ми пре4и,стига да се грижат добре за тях,но направо срамота в цял дубаи да няма арабска ясла Sad може и да се местим към ал аин догодина.на мубарак нещо му се върти в главата,но и аз имам тежката дума.по4не лли да стои няма мърдане.

аз отивам до готварския,4е ще правя морски деликатеси и идея си нямам как.сиомгата лесна,ама другите newsm78  а как ме мързииии само Whistling

# 58
Nai-posle se registrirah!Iskam da pitam maikite na deza ot razli4ni polove:4uvstvahte li se razli4no pri bremennosta s mom4eto/momi4eto?Kak da opredelia kakav pol e bebeto,bez videozon???Znam,4e bolnite ot astma se podobriavat pri bremennost s mom4e...

при мен бяха по4ти еднакви,само като изклю4их,4е втората беше малко проблемна.имах контракции към 5 месец.някои казваха,4е ще е мом4е 4е много съм се разкрасила Embarassed(ако е моми4е то вЗимало красотата на маиката),корема ми бил по-остър и т.н,но аз на такива суеверия не вярвам.
А защо не искаш да разбереш пола,4рез видеозон.И двамата с мъжа ми искахме да знаем пола,даже тои беше по заинтересован от мен

# 59
Mnogo iskam daje da razbera pola na bebeto,hodih pri 3 razli4ni doktorki-ne se vijdalo...momi4e,mom4e,mom4e,momi4e....Ako 6tete viarvaite o6te ne sme imislili ime!!
Az ot 2mes sam v Sharja,predi tova v Dubai tarsehme arabska gradina za moiata 3god.Kari,oba4e navsiakade e palno s indii4eta i pakistan4eta...ili filipin4eta...Nie govorim angliiski v nas,deteto govori malko arabski s ba6ta si,a za v bade6te i balgarski 6te ia u4a....Ta neznam dokade 6te ia dokarame....Sapruga 4ul za Arab Uniti Scool,ta se nadiavam pone tam da ima predimno arab4eta...A kato se setia ,4e v razli4nite arabski darjavi imat razli4ni akzenti-lo6o mi stava...Zna4i 4 ezika i 3 azbuki triabva da u4at moite deza!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт